Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
russia

Re: Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Мнениеот russia » 30 ное 2014 22:20

Одобряваме или не, не е от значение. Няма проблеми, който има пари за даване, да дава. Ако беше влязла гредата на Буш или дузпата, такава тема сега нямаше да има. Ние сме доказали, че се мъчим срещу отбори с подобно поведение на терена/имам предвид затворени в собствената си половина/. Добавете кърпежите и водата по "зеления килим" и ще видите, че нулевото равенство днес си беше съвсем закономерно. Понеже има изказвания от сини екземпляри, че ЦСКА играе допотопен футбол, ще ми е интересно те какъв футбол ще играят в предстоящото им гостуване във Варна, където теренът не се различава много от дупнишкия. :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 30 ное 2014 22:22

Като цяло подкрепям. но с някои условности. Кофтито на стимулирането е, че обикновено освен хвърляне срещу определен отбор включва и мач на по-ниски обороти срещу източника на стимулите ;) Друг въпрос е защо стимулираните отбори не играят на върха възможностите ако няма пачки.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 ное 2014 22:22

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
BRF написа:Самата анкета е безмислена!Просто повечето отговарят според моментните си интереси!

Ти на анкетата в ГОНГ ли разчиташ за истината? 8-)

Не и никъде не съм споменавал истина!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 30 ное 2014 22:24

subzero написа:
volf написа:Изританият от Лудогорец заради корупция Иво Котев намери своето точно място всред патологични лъжци и ревльовци в ЦСКА!
Попаднал в идеалната среда, не му бе нужно много време за да разкрие потенциала си на малоумно леке и да "припее" на идола Стойчо:
" Ще започнем и ние да стимулираме"
Всичко това ще става за сметка на заплатите в отбора, но няма да засегне възнагражденията на Стойчо младши и старши!

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=520907

Кво ми цитираш СпИртал,бе .
Те са същите като тебе лизачи на Опуления.
Бахти селските номера.

Що бе? Нали собственика на Спортал - Стилян Шишков е бивш ЦСКАр и беше или още е в ръководството на ЛЕвски
Защо да се навежда на ДОмуса? Те в тая медия само с.у Лудите пишат и всеки ден по 100 новини за Лвски и ЦСКА, кой кога ходил до кенеф и т.н.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 ное 2014 22:25

Синият Болярин написа:Като цяло подкрепям. но с някои условности. Кофтито на стимулирането е, че обикновено освен хвърляне срещу определен отбор включва и мач на по-ниски обороти срещу източника на стимулите ;) Друг въпрос е защо стимулираните отбори не играят на върха възможностите ако няма пачки.

Щото иначе няма пара, да не мислиш, че им се плаща всеки месец, я вземат заплата 3 пъти за сезона, я не, всичко друго е от схеми, договорки и стимули. 8-)

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 30 ное 2014 22:26

Синият Болярин написа:Като цяло подкрепям. но с някои условности. Кофтито на стимулирането е, че обикновено освен хвърляне срещу определен отбор включва и мач на по-ниски обороти срещу източника на стимулите ;) Друг въпрос е защо стимулираните отбори не играят на върха възможностите ако няма пачки.

На мен са ми интересни две неща...
1) Защо Киро не опитва да стимулира футболистите на Левски срещу ЦСКА.
2) Дали ако ги стимулира ще успеят да измъкнат поне един хикс най-накрая...

Да, би трябвало играч на Левски да няма нужда от стимулиране срещу ЦСКА, но просто ми е интересно дали ще направят нещо. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 ное 2014 22:30

Да, би трябвало играч на Левски да няма нужда от стимулиране срещу ЦСКА, но просто ми е интересно дали ще направят нещо. 8-)

Бъди сигурен, че стигне ли се до ситуация, при която титлата да зависи от този мач, Киро ще си спомни с кого е съсобственик на фирмата за ТВ правата и ще говорят за "бизнес" ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 ное 2014 22:31

Да ти кажа честно, едва ли. Играчите и на Левски и на ЦСКА излизат в дербитата помежду си достатъчно мотивирани, така че едва ли парични стимули могат да ги накарат да надскочат себе си. :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 30 ное 2014 22:32

Ама естествено, че е проблем...за тези, които са опарени от това. Само дето ако си добър и искаш да си шампион ще биеш Марек ако ще да играят за по един имот на Босфора техните футболисти. Дузпа ти дават, ти изпускаш и пак всеки друг е виновен освен ти и твоите футболисти - това вече се изтърка и все идва от едно място или по-скоро от две места. На всички е ясно, че ЦСКА го кара на мускули и няма да е шампион, защото просто няма потенциал, а Левски няма да е в тройката, но техните ПР мениджърчета се бият в гърдите как те едва ли не трябва да са с по 20 точки пред всички ако се играело честно! То не са съдии, дати на мачове, БФС, криви терени, стимулирали еди кой си...абе, вие мъже ли сте, или какички, които могат само да плачат? Отборите им комични и фалирали, те седят и обясняват какво било морално и какво не! Има ли някъде закон да не се стимулира друг отбор - няма => какичктие да млъкнат, че преди 5-6 години и те правеха същото!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 ное 2014 22:33

Одобрявам!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Футбол - България”