XVII кръг: Марек - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: XVII кръг: Марек - ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2014 18:25

GOLEADOR написа:
matrix написа:То защото вашето надупване на Локо София да ги спасите за сметка на Ботев Враца беше изпълнено с чест... не ми говори глупости.

Титан е зло което не го пожелавам и на най-големия си враг.Нашата борба с тях е и заради тези изпълнения на отбора.Това е разликата между феновете на ЦСКА и тези на Левски или Лудогорец.Борим се с тях.Ние не искаме мутри и тарикати начело на отбора и не ги защитаваме!

Томов откога не е тарикат, че ми се е изплъзнало това от погледа :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 30 ное 2014 18:28

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Абе Томов да успее с акциите и да даде клуба на феновете,пък ти ми говори кой е създаден изкуствено и кой не!Ние да си вземем клуба и повече да не зависим от никой,а вие треперете да не ви напусне Домуса,че ще ритате в долните дивизии на републиката!

Ти наистина ли смяташ, че това с акциите е за да се даде отборът на феновете? Че той, ако иска това, може да го направи и със сегашните акции!

Очевидно той не знае какво е публично дружество, каквото е ЦСКА след тези неща с акциите. Не знае как се управлява и не знае, че собствениците на акции в такова дружество имат по други права от акционерите в нормалното АД и КДА-то. Твърде различно е. И да, никой няма дададе дружеството на феновете. Да види ЗППЦК и да разбере. Другото е демагогия. Законът си е закон и казва нещо друго. Ама като си неосведомен...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 ное 2014 18:29

Кашчей написа:

Томов не купува мачове,съдии,не толерира допинга,писка когато види,че има организация срещу ЦСКА!Ако ти знаеш негова тарикатска постъпка,кажи я.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 30 ное 2014 18:30

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
matrix написа:То защото вашето надупване на Локо София да ги спасите за сметка на Ботев Враца беше изпълнено с чест... не ми говори глупости.

Титан е зло което не го пожелавам и на най-големия си враг.Нашата борба с тях е и заради тези изпълнения на отбора.Това е разликата между феновете на ЦСКА и тези на Левски или Лудогорец.Борим се с тях.Ние не искаме мутри и тарикати начело на отбора и не ги защитаваме!

ТОмов е учЕн човек, не тарикат на дребно като боклуците, ГЕлата, корема и сие. Друго? ;)

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 30 ное 2014 18:30

memnto написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

ТОмов е учЕн човек, не тарикат на дребно като боклуците, ГЕлата, корема и сие. Друго? ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Стига бе човек, уби ни.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 ное 2014 18:32

ЕЙ ЕЙ ИЗМИ$ЛЕНИТЕ... аре махайте се от тука :idea:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 30 ное 2014 18:34

Teo написа:ЕЙ ЕЙ ИЗМИ$ЛЕНИТЕ... аре махайте се от тука :idea:

Поплачи си на Стоювото рамо,махнаха се. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2014 18:35

Teo написа:ЕЙ ЕЙ ИЗМИ$ЛЕНИТЕ... аре махайте се от тука :idea:

И да останат кои? Само тези, които не са измислени по време на обяд в стола на ЦДВ в София, през един априлски ден на 1948-а ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 30 ное 2014 18:35

1Neutralen написа:
memnto написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Стига бе човек, уби ни.

Eми пали тогава. :geek:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 ное 2014 18:36

@1Neutralen
Викаш трябва да си тъп за да преподаваш в СУ!Професор Томов е глупак и такъв индивид не може да доближи Разград!Там умните ги гоните с камъни!За това и Разград винаги е в топ 3 на най-лошите резултати при всички възрасти в националното външно оценяване.Те децата не са виновни,но като имаш тъпи родители,нормално е и децата да са такива!
Последна промяна от GOLEADOR на 30 ное 2014 18:37, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”