Сериозен психологически и спортно-технически удар може да реализира ЦСКА за мача за купата с Литекс в събота.
Червените почти сигурно ще пуснат в игра Флорентин Петре, ако румънецът вече е подписал официален договор с клуба, а това най-Вероятно ще се случи утре.
Условието е жълтата му карта да пристигне навреме от руската федерация. "Да, това стои като опция пред нас. Контрактът на Петре с ЦСКА е въпрос единствено на часове' , призна вчера изпълнителният директор Венцислав Живков.
http://www.prosport.bg/news/10189-Iznen ... iteks.html
Изненада...Петре излиза срещу Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Изненада...Петре излиза срещу Литекс
Дали е във форма? От един месец е в БГ чакайки да подпише, тренира ли изобщо?
YA GUNNERS YA
Голям удар напрао психологически, толкова съм изплашен от малкия мамалигар, че напрао се треса от страх..с каккво тоя е по-добър от делев тимонов стоянов или някои от другите българи в отбора
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
NeRaDzYrA написа:Голям удар напрао психологически, толкова съм изплашен от малкия мамалигар, че напрао се треса от страх..с каккво тоя е по-добър от делев тимонов стоянов или някои от другите българи в отбора
Много си харесвам нашите футболисти, ама на Тимонов много му станаха грешките, а И.Стоянов е контузен

- blue SASHO77
- Контакти:
Тоя в Терек как се представи? Има ли нужда ЦСКА от подобни грешки които направихме ние,със стари к... нов бардак!!!
САМО ЛЕВСКИ
- blue avalanche
- Контакти:
blue SASHO77 написа:Тоя в Терек как се представи? Има ли нужда ЦСКА от подобни грешки които направихме ние,със стари к... нов бардак!!!
19 мача,2 гола за изминалия сезон.Това е "месията",който чакат в ЦСКА.А,забравих-почти 34-годишен.
- blue SASHO77
- Контакти:
blue avalanche написа:blue SASHO77 написа:Тоя в Терек как се представи? Има ли нужда ЦСКА от подобни грешки които направихме ние,със стари к... нов бардак!!!
19 мача,2 гола за изминалия сезон.Това е "месията",който чакат в ЦСКА.А,забравих-почти 34-годишен.
Ето за това иде реч, с какво ще допринесе за издигането на БГ футбола и в частност на ЦСКА! Аман вече от неадекватни трансфери на застаряващи ритнитопковци!!!
САМО ЛЕВСКИ
blue SASHO77 написа:blue avalanche написа:blue SASHO77 написа:Тоя в Терек как се представи? Има ли нужда ЦСКА от подобни грешки които направихме ние,със стари к... нов бардак!!!
Ето за това иде реч, с какво ще допринесе за издигането на БГ футбола и в частност на ЦСКА! Аман вече от неадекватни трансфери на застаряващи ритнитопковци!!!
аз принципно съм съгласен и с двама ви,ама без пари кой да вземем?!?!не виждате ли ,че българските манекени за нищо не стават,само за пари реват,а на терена само мъка
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
2006/2008 ЦСКА СОФИЯ 52 МАЧА - 22 ГОЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ивановците рулззз
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,