Изненада...Петре излиза срещу Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Изненада...Петре излиза срещу Литекс

Мнениеот 1948CSKA » 09 дек 2009 09:41

Сериозен психологически и спортно-технически удар може да реализира ЦСКА за мача за купата с Литекс в събота.

Червените почти сигурно ще пуснат в игра Флорентин Петре, ако румънецът вече е подписал официален договор с клуба, а това най-Вероятно ще се случи утре.

Условието е жълтата му карта да пристигне навреме от руската федерация. "Да, това стои като опция пред нас. Контрактът на Петре с ЦСКА е въпрос единствено на часове' , призна вчера изпълнителният директор Венцислав Живков.

http://www.prosport.bg/news/10189-Iznen ... iteks.html

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Изненада...Петре излиза срещу Литекс

Мнениеот crap » 09 дек 2009 09:52

Дали е във форма? От един месец е в БГ чакайки да подпише, тренира ли изобщо?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 09 дек 2009 09:57

Голям удар напрао психологически, толкова съм изплашен от малкия мамалигар, че напрао се треса от страх..с каккво тоя е по-добър от делев тимонов стоянов или някои от другите българи в отбора
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 09 дек 2009 10:03

NeRaDzYrA написа:Голям удар напрао психологически, толкова съм изплашен от малкия мамалигар, че напрао се треса от страх..с каккво тоя е по-добър от делев тимонов стоянов или някои от другите българи в отбора

Много си харесвам нашите футболисти, ама на Тимонов много му станаха грешките, а И.Стоянов е контузен :(. Също така Петре мисля, че има доста опит и желание за игра :).

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 09 дек 2009 10:05

Тоя в Терек как се представи? Има ли нужда ЦСКА от подобни грешки които направихме ние,със стари к... нов бардак!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2009 10:07

blue SASHO77 написа:Тоя в Терек как се представи? Има ли нужда ЦСКА от подобни грешки които направихме ние,със стари к... нов бардак!!!

19 мача,2 гола за изминалия сезон.Това е "месията",който чакат в ЦСКА.А,забравих-почти 34-годишен.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 09 дек 2009 10:17

blue avalanche написа:
blue SASHO77 написа:Тоя в Терек как се представи? Има ли нужда ЦСКА от подобни грешки които направихме ние,със стари к... нов бардак!!!

19 мача,2 гола за изминалия сезон.Това е "месията",който чакат в ЦСКА.А,забравих-почти 34-годишен.

Ето за това иде реч, с какво ще допринесе за издигането на БГ футбола и в частност на ЦСКА! Аман вече от неадекватни трансфери на застаряващи ритнитопковци!!!
САМО ЛЕВСКИ

redfen
Контакти:

Мнениеот redfen » 09 дек 2009 10:20

blue SASHO77 написа:
blue avalanche написа:

Ето за това иде реч, с какво ще допринесе за издигането на БГ футбола и в частност на ЦСКА! Аман вече от неадекватни трансфери на застаряващи ритнитопковци!!!

аз принципно съм съгласен и с двама ви,ама без пари кой да вземем?!?!не виждате ли ,че българските манекени за нищо не стават,само за пари реват,а на терена само мъка
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!

Потребителски аватар
daks0on
Контакти:

Мнениеот daks0on » 09 дек 2009 10:20

2006/2008 ЦСКА СОФИЯ 52 МАЧА - 22 ГОЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 09 дек 2009 10:23

Ивановците рулззз
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Върни се в “ЦСКА”