КБ 1/8 финал: Ботев - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КБ 1/8 финал: Ботев - Локомотив (Пловдив)
Успех на Пловдив!
- Пловдив1926
- Контакти:
Orlovec написа:Успех на Пловдив!
Мерси!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Надявам се след мача да сме като Вили Вуцов след победа на 100 годишния Левски, ама и да паднем - продължаваме напред, продължаваме напред!
Дербито им с Левски, Вили пее само Левски...
mark1926 написа:Пловдив1926 написа:Надявам се след мача да сме като Вили Вуцов след победа на 100 годишния Левски, ама и да паднем - продължаваме напред, продължаваме напред!
Дербито им с Левски, Вили пее само Левски...
Оставка, Юнаци, Оставка, Юнаци.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Много се надявам да бием, но никога преди дерби не мога да дам прогноза. Всичко може да се случи, надявам се момчетата да са много мотивирани и уверени и тогава вярвам, че ще успеем да изхвърлим коматевци. Според мен причината за многобройните пропуски в мачовете срещу Марек и Черно Море не е липсата на умения, а някакво психическо напрежение и припряност, наистина не мисля че Благой Наков, Бирсент или Бранимир не могат да уцелят вратата!!
Винаги ми е била интересна жълтата арогантност. За 20 години и грам не са мръднали като манталитет и нагласа преди мач. Ще газим, ще убиваме, ще мачкаме, ще разбиваме... и паднат ли се почва от съдията през треньора до играчите - боклуци, изчезвайте! На подареното от Коко дерби в София поставиха рекорд! Скандиранията "оставка" бяха последвани от "кЪнари юнаци" и промяната се случи за минути!!
Винаги ми е била интересна жълтата арогантност. За 20 години и грам не са мръднали като манталитет и нагласа преди мач. Ще газим, ще убиваме, ще мачкаме, ще разбиваме... и паднат ли се почва от съдията през треньора до играчите - боклуци, изчезвайте! На подареното от Коко дерби в София поставиха рекорд! Скандиранията "оставка" бяха последвани от "кЪнари юнаци" и промяната се случи за минути!!

SINOTE написа:Много се надявам да бием, но никога преди дерби не мога да дам прогноза. Всичко може да се случи, надявам се момчетата да са много мотивирани и уверени и тогава вярвам, че ще успеем да изхвърлим коматевци. Според мен причината за многобройните пропуски в мачовете срещу Марек и Черно Море не е липсата на умения, а някакво психическо напрежение и припряност, наистина не мисля че Благой Наков, Бирсент или Бранимир не могат да уцелят вратата!!
Това ми звучи някак си съдбовно. #каквасъдба ?

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Идваме да закрием клонът на ИД в Коматево! Треперете - вашите циганските копанарски магии не важат!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Пловдив1926 написа:slash1912 написа:Пловдив1926 написа:slash1912 написа:Пловдив1926 написа:slash1912 написа:2:0,слаби сте и пак ще мълчите след мача!
Слаби, слаби, Левски и Славия не ни изнасилиха ритуално с по 3:0
Добре,много сте силни тогава,а колко години нямате победа над нас?
Какво общо има с темата това? Откакто ДАНС прибраха Муса вие нямате победа бе. Съвпадение?!!?1212 не мисля!
Как да имаме победа над вас като обикаляхте години наред по селатаПо неградската ти логика вие нямахте победа срещу нас 14 години или нещо такова
![]()
Един играч имате, който може да вкарва и той се контузи предния мач, треньора ви е умствено-изостанал, едва ли ще си напълните тренировъчната база, нямате пари да си купите съдии, логиката повелява да ви смажем. Във футбола обаче по някога се получават изненади, както последния ви гол на Лаута и това е единсвения ви шанс. Ще поживеем ще видим кой кого
Това има толкова общо с дербито,колкото и загубите ни в последните два мача.Има кой да вкарва-Цветков,Чунчуков,вие сте отбора с единия голмайсторЛогиката повелява да бие отбора без загуба в последните 8 мача,а със съдия не си спомням скоро да сме ви били.
Абсолютни глупости, как да няма нищо общо моментната форма на двата отбора и психологическото им състояние? Вие влизате след като последните два мача бяхте брутално изгаврени и разпрани от най-слабите Славия и Левски в последното десетилетие. Пра-дядо ти Цветков го е вкарал последно на абитюрентския бал на Лили Иванова и недай си Боже да почне титуляр на 50тата минута трябва да влиза екип с бутилка кислород и дефибрилатор да го съживяват. Колкото до тоя набеден играч Чунчуков - не ме разсмивай.
Логиката ти е типично неградска, нагаждане на някакви смешни факти само и само да си вдигнете самочувствието и да се отлепите от реалността. Надувайте балона, колкото повече го надувате, толкова по-силен ще е тътена от пукането му
Чунчуков каква странична ножица ви вкара преди 2 месеца

LUFC1919 написа:1:1 и Локомотив продължава напред след изпълнение на дузпи.
Ако познаеш, от мен имаш бутилка яко уиски или каквото си пиеш

Сериозно!
А иначе, този сценарий ще покаже завръщането на истинският черно-бял дух!!!!!!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!