За или против некролозите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: За или против некролозите

Мнениеот slavia_forever » 08 дек 2009 22:58

Бижутера написа:аз не ги обичам много много...не знам защо хората приемат че като умре някой техен близък и все едно светът е свършил...просто душата отива в друго измерение, паралелна вселена, в която започва новия си живот...ЕНЕРГИЯТА НИКОГА НЕ СЕ ГУБИ - ПРОСТО ПРЕМИНАВА ОТ ЕДНО СЪСТОЯНИЕ В ДРУГО!

Моля те, само не и в тази тема! :shock: :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 дек 2009 22:59

По отношение на темата, аз лично си мисля, че все пак въпрос на хуманна гледна точка е, да се съобразим с чуждата скръб и изражението й в различните си проявления. По отношение на неизбежното, рано или късно всички се сблъскваме с него в определени моменти. Нека бъдем толерантни с тъгата на хората, за да получим толерантност и ние, когато същата участ споходи и нас. Лично в моите очи наистина е учудващо, как някои хора са "оперирани", от точно този тип толерантност. В Гърция например, пътищата са осеяни масово с параклисчета и хората са солидарни с това. Вместо да спрем да търсим постоянно разделителни пречки в живота ни, сме стигнали сме до там, да ни дразнят хората дори след смъртта си.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 дек 2009 00:44

slavia_forever написа:
Бижутера написа:аз не ги обичам много много...не знам защо хората приемат че като умре някой техен близък и все едно светът е свършил...просто душата отива в друго измерение, паралелна вселена, в която започва новия си живот...ЕНЕРГИЯТА НИКОГА НЕ СЕ ГУБИ - ПРОСТО ПРЕМИНАВА ОТ ЕДНО СЪСТОЯНИЕ В ДРУГО!

Моля те, само не и в тази тема! :shock: :lol:

[offtopic]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 09 дек 2009 02:41

Твърдо съм против тях.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 09 дек 2009 09:51

Едно уточнение - не ме дразният покойниците, а живите, които всячески ни натрапват смъртта :)
Да, добре ми е известно че всички сме смъртни и аз съм следващият, но докато съм тук предпочитам да се концентрирам над ЖИВОТА.
Независимо дали некролозите ви пречат или не, съгласете се, че е безумие некролог "1 година от смъртта на..." да си стои 5 години след залепването.Това на ниво концесионери по чистотата трябва да се оправи някакси.Нали като лепиш агитационни материали после трябва сам да си ги махаш. Защо не го въведат същото с некролозите.Или поне да кажат на циганките да махат некролозите, които вече не са актуални. Това е само полу- нашега.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 дек 2009 10:06

И аз не виждам нещо кой знае какво в смъртта, тя е натяквана като страшна и това създава паника у хората...всичко си е предопределено, няма от какво да се страхуваме....иначе съм против некролозите, според мен са нещо излишно...

[offtopic]пп БУАХАХАХАХАХАХА ПОСТА НА ЛОРД ВУДУУУУ СЦЕПИ МРАКА :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 дек 2009 10:18

[offtopic]Бижутер, моля ти се не си сменяй аватара. Всеки път като напишеш мнение и го погледна ми се оправя настроението. :mrgreen: ;)[/offtopic]
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 09 дек 2009 10:32

без коментар :twisted:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 09 дек 2009 11:59

А какво ще кажете да премахнем и гробищата? Който умрял - умрял, хвърляме го на сметището, или го правим на салам, и се концентрираме върху радостите на живота.

Иначе аз от некролозите съм научавал за смъртта на много мои познати. Не близки приятели, те приятелите ми и не са почнали още да измират, а разни по-възрастни хора, с които няма за какво да се срещаме всеки ден и за които, ако не бяха некролозите, нямаше и да разбера, че са починали.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 дек 2009 13:55

Lord_VOODOO написа:Твърдо против по безброй много причини, които не ми се пишат!
Само да кажа, че ако ми попадне някой от тия кретени дето пълнят вестниците със шибаните некролози на мъртвите им близки... бих го убил на момента!!! Пука ми, че ми дреме, че някакъв си там е хвърлил топа, че да трябва да му гледам и скапаната мутра във вестника!!! Това е супер досадно и много ме отвращава!!! И какво като си пуснал "обява" във вестника, че еди кой си идиот е умрял??? Нищо!!! Нито ще се върне от оня свят, нито нищо, само се досажда на читателите... на мястото на скапаните некролози може да се сложи нещо много по-полезно!!!

П.П. Не, не се извинявам за острия си тон! И ако някой от тук пишещите е пускал некролозите на своите близки по вестниците... да върви по дяволите! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ти си ненормален! Изображение Поне да си беше изразил негодуванието по друг начин, а не толкова остро! Според мен знаеш, че това е дебилщина, което си написал ама нищо..

П.П: И аз не съм много съгласен да се лепят навсякъде. Във вестниците само мисля, че е достатъчно. Не е нужно цели градове да се облепят.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”