Колко дузпи ще иска Ревлев след мача? 3 или 4?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Rivaldo10 написа:Още дузпиииии, дузпиии до гооооллл!
JackPackage написа:Още една дузпа спестена...авееее ей не късайте парчета от кхаризмътъ веееее![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:JackPackage написа:Още една дузпа спестена...авееее ей не късайте парчета от кхаризмътъ веееее![]()
Нищо, са с вас ше дръпнем пак. Искам ви е 6-цата.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Red_Girl написа:И тва ли не е дузпа бе?? Умри боклук! Амин
JackPackage написа:бат Стою не е на себе си...някой да му предложи един Сникърс
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
JackPackage написа:бат Стою не е на себе си...някой да му предложи един Сникърс
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:И тва ли не е дузпа бе?? Умри боклук! Амин
Каня те на протест пред БФС!
Потребители, разглеждащи този форум: jembajemba и 11 госта