Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Тома Томов: Управляващите в Украйна са фашисти и олигарси

Мнениеот icko65 » 29 ное 2014 22:21

Betchualeng Arnaikem написа:
radoslav_rashkov написа:СТАНКО, пак ли бе бате? Целия си живот досега все с информация за тях съм запълнил. И пак ме караш да чета. Не можеш да ме убедиш, че комунистите са хора пълни с морал. Те измряха тези, избиха ги техните "съпартийци".

Или ги отказаха (част от тях)?! През 1945 ли та 1946 ли дядо ми, убеден комунист, бягал през половин Европа заради убежденията си .. изхвърля документите, с които трябва да му се уредят разни привилегии като заслужил комунист с думите: аз съм се борил не да има за мен, борил съм се да има за всички. Той не спира да е комунист, не се отрича от идеалите си. Просто не смята, че на власт са дошли хора, верни на тези идеали, на комунизма. Така и си умира - безпартиен. И предполагам донякъде под негово влияние баща ми никога не става партиец въпреки симпатиите към времената на Тато.

Друг пример е втория ми дядо. Той дълги години е виден партиец.. и съветва всички и всеки: далече от Партията, там хората ходят да градят кариера, всичко е изродено, всичко е връзки, идеали, комунизъм НЯ МА! Самия той е партиец от преди 1944 година, но остава такъв единствено заради някаква смътна вярност към идеята.. но не и към ръководителите на Партията.

Познавам още много хора споделящи идеалите им и огорчили се от това какво е представлявала БКП. След като подобни искрени комунисти, рискували в миналото живота си заради своите убеждения са на мнение, че БКП не е била партия на истинските комунисти.. за какво говорим?

СТАНКО, огледай се. В страната все още има много живи хора, преживяли това разочарование. Да, те може би симпатизират на времената на Тато, но категорично няма да са на мнение, че Партията е направила каквото и да е за да осъществи колкото е възможно идеалите, които уж нейната идеология проповядва.

За жалост тука си прав но светът и хората се промениха.Няма идеали няма морал.Властва бог $ и алчността.Социалните строеве приключиха.Води се битка за оцеляване-населението на Земята се редуцира изкуствено.Засега поне без голяма война и колосални жертви.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 29 ное 2014 22:27

Ицко,барбекюто им е запалено.Да живее демокрацията и бялата раса! Нали така казват .Опа ,и Меркелита 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2014 22:29

FLANKER написа:Ицко,барбекюто им е запалено.Да живее демокрацията и бялата раса! Нали така казват .Опа ,и Меркелита 8-)

Е аз съм останал с впечатлението, че повечето тук са "ЗА" превъзходството и господството на бялата раса? :?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 ное 2014 22:30

Беквалент!(ако е правилно ;) ) Приятелю! Повярвай,че Станко се е огледал!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 ное 2014 22:33

diplomat написа:
FLANKER написа:Ицко,барбекюто им е запалено.Да живее демокрацията и бялата раса! Нали така казват .Опа ,и Меркелита 8-)

Е аз съм останал с впечатлението, че повечето тук са "ЗА" превъзходството и господството на бялата раса? :?

Абсолютен факт,приятелю! За жалост Господ се е издънил с евреина и му е дал мозък!За полухората се вижда в няколко щати. Именно евреите продиктуват събитията там. А и не само там!
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 ное 2014 22:48

FLANKER написа:За жалост Господ се е издънил с евреина и му е дал мозък!

Няма такова нещо като - "Бог сбърка".
Знам че си вярващ и че ще се съгласиш ( горе-написаното го отдавам на емоция ) ... Че Бог е безгрешен, и всичко случващо се на тая Планета, е по-план.
Всичко, което е станало, става, и ще стане, е предвидено, да е така.

Така че, евреите трябва да ги има, те са такива, каквито трябва, и ще се поправят.
По-голямата част от тях, ще приемат Христос. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 ное 2014 22:55

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:За жалост Господ се е издънил с евреина и му е дал мозък!

Няма такова нещо като - "Бог сбърка".
Знам че си вярващ и че ще се съгласиш ( горе-написаното го отдавам на емоция ) ... Че Бог е безгрешен, и всичко случващо се на тая Планета, е по-план.
Всичко, което е станало, става, и ще стане, е предвидено, да е така.

Така че, евреите трябва да ги има, те са такива, каквито трябва, и ще се поправят.
По-голямата част от тях, ще приемат Христос. ;)

Игра ,а знаем ли ние"простаците",какъв е планът,братле? Определено евреите го знаят!
П.П. Средиземноморецът ,"захапа" Софето. Заваля ли при вас? Да уточня: "Опашката му е чак над Тенерифе! :shock: Очакват ни природни изненади(отново).
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 ное 2014 23:00

FLANKER написа:Средиземноморецът ,"захапа" Софето. Заваля ли при вас? Да уточня: "Опашката му е чак над Тенерифе! :shock: Очакват ни природни изненади(отново).

Къде "Сините камъни" го дават утре да ни мокри дъжд и сняг, премесено, но няма да е толкова студено, както на север от балкана.
Но ще е неприятна работа... По-лошото е, че времето става за вино, ама насам киселинен дъжд, к'во ли, умори по-голяма част от реколтата и нема домашно. :(
Ще трябва да врънкам брат ми, да ми донесе нещо купешко, нали е в бранша, ще угоди. :lol:
Ама не ми е по-вкус заводското ...

При вас как е, оцеляха ли лозята ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 ное 2014 23:16

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Средиземноморецът ,"захапа" Софето. Заваля ли при вас? Да уточня: "Опашката му е чак над Тенерифе! :shock: Очакват ни природни изненади(отново).

Къде "Сините камъни" го дават утре да ни мокри дъжд и сняг, премесено, но няма да е толкова студено, както на север от балкана.
Но ще е неприятна работа... По-лошото е, че времето става за вино, ама насам киселинен дъжд, к'во ли, умори по-голяма част от реколтата и нема домашно. :(
Ще трябва да врънкам брат ми, да ми донесе нещо купешко, нали е в бранша, ще угоди. :lol:

Братле,Средиземноморецът "удари "София.Лошото(за мен) е ,че все още няма студ във височина.Очаквам все пак изненади до 20+ см.!снежна покривка.За мое нещастие,предимно при Дунав(колегата) ;)
П.П.Обичам зимата! ;)Виното е една от причините! :)
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2014 23:23

FLANKER написа:
THE G.A.M.E написа:

Братле,Средиземноморецът "удари "София.Лошото(за мен) е ,че все още няма студ във височина.Очаквам все пак изненади до 20+ см.!снежна покривка.За мое нещастие,предимно при Дунав(колегата) ;)
П.П.Обичам зимата! ;)Виното е една от причините! :)

И аз обожавам зимата, виното и рождената ми дата са от многото причини. :)

Върни се в “Архив”