CSKA MILIONI FENOVE :DDDDDDDDDD
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
CSKA MILIONI FENOVE :DDDDDDDDDD
VIJTE SI KOLKO VI E ISTINSKATA PUBLIKA.ii posle gopvorete zadrugite otbori za6toto va6te fenove vsi4ki sa takiva fenove aama samo pred xorata kolkoto da sporqt kade sa vi milionite nie sme bili kolkoto edno kupei a vie i ko4inata ne moje da si napqlnite
Re: CSKA MILIONI FENOVE :DDDDDDDDDD
Отдавна е доказано, че ЦСКА нямат фенове, които да ходят на мачове да подкрепят. Когато ходят е за да псуват ръководството или Левски... това е истината. Какъвто е отбора, такива са и феновете.
lokomotiv sofia написа:VIJTE SI KOLKO VI E ISTINSKATA PUBLIKA.ii posle gopvorete zadrugite otbori za6toto va6te fenove vsi4ki sa takiva fenove aama samo pred xorata kolkoto da sporqt kade sa vi milionite nie sme bili kolkoto edno kupei a vie i ko4inata ne moje da si napqlnite
I tova go kazva fen na Lokomotiv Sofiq...??? Veroqtno vie imate pove4e publika ili kakvo??? Na va6iq stadion 4esto gostite sa s po-golqma agitka ot vas..., taka 4e nai-dobre da si mal4i6...
бахти мача, ако не е уговорен моряците трябваше да водят с поне 2 гола .....
gun175 написа:бахти мача, ако не е уговорен моряците трябваше да водят с поне 2 гола .....
interesno ...a gredite na CSKA trqbva6e sigurno da gi smqtame za polojeniq na Cherno more ...
Оставете ги малките комплексарчета да си гният в лайната. Тоя ****** буфер с никнейм путкомотиф софия беше няколко пъти нахранен и сега се чуди каква тема да подхване, че да позлорадства малко. Но при положение, че си фен на софийски отбор, който за малко да стане шампион, а не успя да събере по-голяма агитка от 500 души (кви 500 бе, тия 10 сериозни човека нямат) пак си помисли дали имаш правото да дрънкаш глупости!
Уговорен мач би бил такъв в който на единият отбор му се отсъждат две дузпи една след друга, тъпи говеда изклатени. А не мач в който е спестен червен картон и сумати жълти, в който домакините удрят две греди и не е отсъдена чиста дузпа за игра с ръка. Не знам възможно ли е да сте такива кретени вие лефскарите или просто сте решили да докажите, че мисленето и футбола не са ви от силните черти!
Говеда сини, вий пак сте втори, а ние червено-бели шампиони!

Уговорен мач би бил такъв в който на единият отбор му се отсъждат две дузпи една след друга, тъпи говеда изклатени. А не мач в който е спестен червен картон и сумати жълти, в който домакините удрят две греди и не е отсъдена чиста дузпа за игра с ръка. Не знам възможно ли е да сте такива кретени вие лефскарите или просто сте решили да докажите, че мисленето и футбола не са ви от силните черти!
Говеда сини, вий пак сте втори, а ние червено-бели шампиони!

АЗ НЕ ОБИЧАМ, ЗАЩОТО МРАЗЯ, А МРАЗЯ, ЗАЩОТО ОБИЧАМ! НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ!
yasen написа:Отдавна е доказано, че ЦСКА нямат фенове, които да ходят на мачове да подкрепят. Когато ходят е за да псуват ръководството или Левски... това е истината. Какъвто е отбора, такива са и феновете.
За последното съм напълно съгласен. Все пак ЦСКА е най-великият отбор в България и отборът с най-големи успехи в Европа. А лефски са евроидиоти, отбора с най-много калъфки (даже май и в цяла Европа като цяло). Та наистина какъвто е отбора, такива и феновете.

Имала е майка едно ми чедо, едно ми чедо ГОВЕДО. С очи различни, лице космато, едно ми чедо ГОВЕДО!
- plamen etov
- Контакти:
ОТ КЪДЕ СИ СИГУРЕН ЧЕ Е ОТ ЛОКО СФKZL4LIFE написа:Оставете ги малките комплексарчета да си гният в лайната. Тоя ****** буфер с никнейм путкомотиф софия беше няколко пъти нахранен и сега се чуди каква тема да подхване, че да позлорадства малко. Но при положение, че си фен на софийски отбор, който за малко да стане шампион, а не успя да събере по-голяма агитка от 500 души (кви 500 бе, тия 10 сериозни човека нямат) пак си помисли дали имаш правото да дрънкаш глупости!
Говеда сини, вий пак сте втори, а ние червено-бели шампиони!![]()
![]()

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
lokomotiv sofia написа:VIJTE SI KOLKO VI E ISTINSKATA PUBLIKA.ii posle gopvorete zadrugite otbori za6toto va6te fenove vsi4ki sa takiva fenove aama samo pred xorata kolkoto da sporqt kade sa vi milionite nie sme bili kolkoto edno kupei a vie i ko4inata ne moje da si napqlnite
пич то се видя миналата събота в сектор г кой има публика и кой не..ТИ МАЙ ЗАБРАВЯШ ЧЕ ЦСКА ИМА ФЕНКЛУБОБЕ В ПОЧТИ ВСЕКИ ПО ГОЛЯМ ГРАД В БГ!!А И НЕ САМО В БГ ИМАТ И В ЧУЖБИНА,А ЗА ЛОКОТО КВО ДА КАЖЕМ ДОБЪР ОТБОР НИКАКВА ПУБЛИКА ЩОМ НА МАЧА С ЛЕВСКИ ИМАХА В АГИТКАТА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 40 ЧОВЕКА А ЦСКА ИМАХА ОКОЛО 10 000 САМО В СЕКТОР Г!!
-
sme6ko nas buferite ni e imalo mnogo predi komunisti4eskoto vi otbore4e i 6tom ste miliono kade ste as nqmam kompleks kolko sme za6toto obi4am lokomotiv ai ne me interesuva kolko xora ima dokato vie fen4eta izmisleni za6toto vsi4ki fen4eta na cska sa takiva ne xodite zaredi otbora za6toto ako xodexte za cska 6tqxte vseki ma4 d ste tam a nie ne sme mnogo no podkrepqme otbora vinagi za rzlika ot vas