Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 29 ное 2014 19:29

Stahlgewitter написа:Ако четеш темите за Левски,а ти ги четеш,ще обърнеш внимание как,когато Левски пада или стане като днес,изпълзяват всякакви ретарди отнякъде.Започват да сочат с пръст всеки и уволняват всички.Няма значение,знаеш много добре за какво говоря.

Какво да кажем за ретардите, които плюят по отбор, който просто успява, защото не е от софия или пловдив, примерно?
Вие се имате за нещо голямо, защото... но реалността в момента е друга. Това отключва типично българската черта на всеобхватно отричане на всичко постигнато до момента. Тази черта не е чужда и на вас, та когато се нервиш от нещо срещу Левски си помисли колко пъти ти си писал нещо срещу друг отбор, просто защото не си му фен, а не защото има защо!
Левскарите, които пишат срещу Левски, надали имат предвид отбора, а не Гонзо или Батков. Ако не са такива-значи не са левскари.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 29 ное 2014 19:34

Кашчей написа: Ако не са такива-значи не са левскари.

Тези имах предвид.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 ное 2014 19:58

Очеваден е прогресът в играта на всички и сработването им. Днес през първите 20 минути на второто полувреме се забавляваха на терена и може да се каже, че си бяха направили Литекс за мезе. Стига с тези нападки за гонене на един или друг. Чаках да се махне Йовов, след това Ангелов, после Бру и така винаги някой няма да се харесва и ще има нападки да се махат. Няма как да са перфектни всички Ако бяха такива щеше да бъде разбит всеки отбор на нула и направо трябваше да идват и да ни даваш купата на ШЛ защото никои не би искал да бъде унизен .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 ное 2014 20:54

И все пак, с изключение на резултата, днес не беше лош мач. Първото полувреме беше може би най-добрата ни продукция, след първото срещу Лудогорец.
За мен показаха, че когато имат желание и настроение, могат да победят абсолютно всеки, остава да разберем, защо не го показват във всеки мач, а само когато им е кеф.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 ное 2014 21:17

Stahlgewitter написа:Винаги съм искал да отворя тема за плюещите по Левски.Там може да си разказвате колко е посредствен отбора,колко е умрял тоя или оня,как треньора пак е гола вода,как качулките са наркомани и скапаняци и дърпат отбора назад.
Е такива работи,но не знам дали ще я оставят.Тема само за вас,вечно недоволните от живота,миши сърчица.
По този начин хора като мен и някои други ще могат да четат/пишат спокойно и няма да ми се налага да влизам в излишни спорове с такива като вас.

Не всеки, който пише тия работи мрънка от всичко. И днес спокойно може да се намери за какво да укорим отбора, грешки не липсваха и този мач можеше да бъде спечелен. Много хора мислят така. Аз също.. макар че все пак мисля, че в случая без да си затваряме очите за грешките можем да обърнем внимание и на положителната промяна и да се надяваме да е за по-дълго.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 ное 2014 00:31

modor написа:
tevez написа:
modor написа:Без Сърмов до края на годината 8-)

Toва изобщо не е хубаво.
Не съм си мислил, че ще го кажа, но си е така.
Това означава, че Димов и Велев ще играят, а това е лошо, много лошо.

Кой ни наказа така бе..... :evil:

Сами се наказвате, толкова клетви сте изсипали особено по адрес на Сърмата, че нямат чет и брой и т.н.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 ное 2014 09:11

tevez написа:

Toва изобщо не е хубаво.

Гонзо, ако е малко по-умен, ще пусне Прохазка в центъра с Бедоя. Педро (макар да не ми се иска, но нямаме избор) и Аниете по крилата, Домо (изобщо не ми се иска) нападател... Не виждам алтернатива просто. Ако случайно Амари може да играе, пуска него на крилото и Домо си сяда кротко на пейката.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 ное 2014 11:19

Rivaldo10 написа:
tevez написа:

Toва изобщо не е хубаво.

Гонзо, ако е малко по-умен, ще пусне Прохазка в центъра с Бедоя. Педро (макар да не ми се иска, но нямаме избор) и Аниете по крилата, Домо (изобщо не ми се иска) нападател... Не виждам алтернатива просто. Ако случайно Амари може да играе, пуска него на крилото и Домо си сяда кротко на пейката.

Прохазка доста добре се справя на крилото, май по-добре е да не го мести оттам. В центъра на мястото на Сърмов и Гаджев да играят Цонев и Велев и те така. А Педриньо нека да продължава да е наказан :mrgreen: , или да топли пейката... :), а Краев да играе на крилото. Абе Гонзо да прави квото иска само Педро, Домо и пачека ако е възможно нека да почиват. :) Лошото е, че няма и голям избор.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 ное 2014 12:23

Ако не беше изгонил Балтанов сега нямаше да се чуди как да запълва дупката в центъра.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 30 ное 2014 12:31

W84me написа:Ако не беше изгонил Балтанов сега нямаше да се чуди как да запълва дупката в центъра.

Той Балтанов щото е Шави :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”