Левски (София) - Литекс (Ловеч) |2-2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |2-2 FT
Незаслужено равенство. Аз съм доволен от играта, с изключение на стъписването, което се получи след техния втори гол.
Късметлийско равенство за тях. Имаха две положения, нищо не играха.
Късметлийско равенство за тях. Имаха две положения, нищо не играха.
Последна промяна от Eminem на 29 ное 2014 19:02, променено общо 1 път.
Хубав мач стана! И двата отбора се хвърлиха здраво за победата, но я търсеха с футболни средства, а не както двата отбора на прехваленото дерби межу първия и втория преди седмица. Левски имаха повече положения, но във футбола се броят головете. Аниете направи много силен мач, наистина, Десподов се включи много добре за Литекс. С показаното днес, мисля, че и двата отбора доказаха, че имат място в първата шестица.
[center]
[/center]

- Stahlgewitter
- Контакти:
Eminem написа:Незаслужено равенство. Аз съм доволен от играта, с изключение на стъписването, което се получи след техния втори гол.
Късметлийско равенство за тях. Имаха две положение, нищо не играха.
Щом и ти си доволен,ще си легна спокоен тази вечер

- bastuna2003
- Контакти:
Вие сте доволни, ние сме доволни, всички са доволни от съдията
Кво става тук бе

Кво става тук бе

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
- Андре-Пиер Жиняк 96
Играта горе долу е задоволителна, но отново много пропуски в атака и супер слаба защита... Зимата трябва да се изчисти отбора и да се гради покрай Аниете, Бедоя, Прохазка и Краев ако остане... От защитата може би само Минев, а Стойчев и П.Илиев като резерви. Всичко останало е за махане. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) | 29.11.2014г., 16:00ч.
Stahlgewitter написа:Стана ли ти по-топло на душата след този пост?
Няма какво да си кривим душата. Много посредствен отбор сме. Ако не се испанците и Прохазка, няма кой да ти хване окото. Пълна посредственост. Това място в класирането ни е много даже на база играчите, с които разполагаме. Няма какво да се лъжем и да се заблуждаваме. Дано Херо доведе малко по-качествени играчи.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Stahlgewitter
- Контакти:
Аз съм позитивен човек като цяло.И днес повече се радвам,отколкото ме е яд.А дали сме посредствен отбор,кой в марката А група не е?

Stahlgewitter написа:Eminem написа:Незаслужено равенство. Аз съм доволен от играта, с изключение на стъписването, което се получи след техния втори гол.
Късметлийско равенство за тях. Имаха две положение, нищо не играха.
Щом и ти си доволен,ще си легна спокоен тази вечер

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) | 29.11.2014г., 16:00ч.
bilyaletdinov написа:Stahlgewitter написа:Стана ли ти по-топло на душата след този пост?
Няма какво да си кривим душата. Много посредствен отбор сме. Ако не се испанците и Прохазка, няма кой да ти хване окото. Пълна посредственост. Това място в класирането ни е много даже на база играчите, с които разполагаме. Няма какво да се лъжем и да се заблуждаваме. Дано Херо доведе малко по-качествени играчи.
А другите отбори все едно не са посредствени. Два от отборите пред нас паднаха от Хасково, а третия допусна 2 гола с човек повече и добре, че имаше една спорна засада, че нещата отиваха на пълен смях. Левски дори в този си състав показа, че надиграва всички и ако продължава да го прави няма значение от червени, луди или марули.
Пълна треньорска неграмотност и безхаберие! Моментът за Левски е много благоприятен за да може отбора да заиграе значително по-бързо - човекът убиващ темпото и останалото малко футболно в този състав- повлеканата Гаджев- не е в игра.Точно сега се надявах че Левски ще излезе с пълния брой от 11 футболисти.Да ама не - малоумието и безхаберието на тоталния неграмотен некадърник Гонзо направи така че обърна състава с главата надолу.Какво търсеха в състава Димов и Домовчийски.Като прибавим към тях и намиращия се в безобразна форма Крумов...Димов зае мястото на Сърмов на терена - защо -Сърмов се справяше много добре напоследък на тази позиция.Той бе натоварен с други по-градивни функции с които не само че не се справи но и доведе до контузията му.Ако тя се окаже сериозна Левски ще загуби много в дефанзивен план.За Домовчийски нямам думи - ако някой ми беше казал че ще е толкова трагичен нямаше да повярвам.Изобщо се потвърди това че всяка минута прекарана от Гонзо на Герена е пагубна за Левски.Да не можеш да победиш този много слаб Литекс.Литекс не е бил по-слаб отбор от създаването си.Разбира се не включвам периода с Йешич като треньор защото тогава изобщо не приличаше на отбор.
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!