Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб

Мнениеот hristo1306 » 28 ное 2014 18:28

suni написа:Kоефициент къща/отбор/ не храни, требват си кренвирши !

Изображение

Прав си ! Няма справедливост в този живот ! Едни ядат кренвирши, други БАХУРА на гелосания !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Левскар1914
Контакти:

Мнениеот Левскар1914 » 28 ное 2014 18:28

1Neutralen написа:Кой знае от какво село/гето си се пръкнал.

И това го казва човек от Делиормана :lol: :lol: . Случайно да не си дели ? :lol: :mrgreen:
Последна промяна от Левскар1914 на 28 ное 2014 18:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2014 18:28

1Neutralen написа:От ЦСКА само могат да мечтаят за такъв коефициент.

Догодина, като станат шампиони, и като започнат да газят в Шампионската лига, ще видите вие един коефициент 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 28 ное 2014 18:29

kefeshtse написа:Аз съобщавам хубава новина - че Лудогорец, отбор от България, изпреварва свой голям конкурент от Балканския полуостров,
но темата ми бе брутално оспамена - на всеки 10 коментара преди този, 9 офтопика и само 1 по същество

Моля ви, след този коментар поне мнозинството да се придържате към темата:

Така е, много хора не искат да приемат фактите. Това си е за тяхна сметка...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2014 18:30

Левскар1914 написа:

И това го казва човек от Делиормана :lol: :lol: . Случайно да не си дели ? :lol: :mrgreen:

Трябва да е от София ли , за да е човек?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 28 ное 2014 18:30

Левскар1914 написа:

Тук говорим за оня заблуден цскар...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 ное 2014 18:31

1Neutralen написа:Кой знае от какво село/гето си се пръкнал. Едва ли ти имаш аристократична кръв, даже съм сигурен че нямаш.

И какво сега,на селянин ли ще се биждаме?! :lol: Че селянин обижда ли на селянин? :mrgreen: Ако си представим ,че аз съм роден в гето, то тогава ти си роден..., не мога да си представя такъв коптор! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 28 ное 2014 18:32

Аз съобщавам хубава новина - че Лудогорец, отбор от България, изпреварва свой голям конкурент от Балканския полуостров,
но темата ми бе брутално оспамена - на всеки 10 коментара преди този, 9 офтопика и само 1 по същество

Моля ви, след този коментар поне мнозинството да се придържате към темата:

ако дискусиите за това кой отбор в България е по-велик от гледна точка на различни аспекти ви доставя удоволствие - има спам тема и всекидневни на всеки отбор. 8-)
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 28 ное 2014 18:33

bobo_13 написа:Ти гледал ли си на живо някой от тези успехи или само на архивни кадри разчиташ и някоя статийка в някой сайт? За съжаление никой друг отбор освен Левски и ЦСКА не бяха допускани да печелят трофеи през комунизма и биваха принуждавани да изпращт звездите си в Левски и ЦСКА, за да се борят с/у световния имериализъм на футболния терен. Затова заедно двата отбора за 45 години имат 40 титли.

такава беше политиката и кадърните отбори(Стяуа Букурещ, Цървена звезда), които също са били национална кауза преди падането на комунизма и са играли с горе долу националният си отбор в евротурнирите, успяха да станат шампиони на Европа. Уви, най-нещастните се оказаха от ЦСКА, и най-лошото е че те не го осъзнават, а се гордеят с жалкия си полуфинал, въпреки че цялата държавна машина е работила в тяхна полза, това е единственото до което са се домогнали. Нещастници!
Ти представяш ли си сега Домусчиев да даде кредит от 40 години на Лудогорец и насреща да имат едно влизане в шампионската лига, щото това постижение на ЦСКА, говоря за полуфинала на КЕШ, се равнява по брой мачове и по противници, колкото на Лудогорец влизането в групите на шампионската лига.
А иначе в последните години, когато почти вече не са национална кауза ("Почти" защото държавата отново престъпи законите си през 2008, само и само да не закрият "легендарният" ЦСКА), коефициента им в евротурнирите за последните 5 години е, колкото последната година на Лудогорец, а тя не е свършила. Да не говорим за миналогодишният им коефициент, където ЦСКА ще го постигнат не за една, а за 10 години.
Последна промяна от BFS на 28 ное 2014 18:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 28 ное 2014 18:33

CSKA 78 написа:
1Neutralen написа:Кой знае от какво село/гето си се пръкнал. Едва ли ти имаш аристократична кръв, даже съм сигурен че нямаш.

И какво сега,на селянин ли ще се биждаме?! :lol: Че селянин обижда ли на селянин? :mrgreen: Ако си представим ,че аз съм роден в гето, то тогава ти си роден..., не мога да си представя такъв коптор! :)

Браво, значе си селянин. Не казвам че това е обидно, просто не трябва да те е срам от твоите корени.

Върни се в “Лудогорец”