Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб
На цска-тУ последната победа в европейските клубни турнири е от 04.11.2010 г. А последната победа в ШЛ - 23.08.2005 г. Страшен европейски гранд.
Другата година ще празнуват два юбилея.

Последна промяна от molteni на 28 ное 2014 17:56, променено общо 1 път.
suni написа:Абе бедни,.. колко да са бедни- само 31 титли и неколко полуфинала за ЕКТ ?.!
Е що не играхте поне един финал за толкова години, през които цяла Европа трепереше от вас?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:suni написа:Абе бедни,.. колко да са бедни- само 31 титли и неколко полуфинала за ЕКТ ?.!
Е що не играхте поне един финал за толкова години, през които цяла Европа трепереше от вас?!
Щото е имало и ,,по-бедни“ ...

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

CSKA 78 написа:bobo_13 написа:За съжаление никой друг отбор освен Левски и ЦСКА не бяха допускани да печелят трофеи през комунизма и биваха принуждавани да изпращт звездите си в Левски и ЦСКА, за да се борят с/у световния имериализъм на футболния терен. Затова заедно двата отбора за 45 години имат 40 титли.
Като няма аргументи се обръща на политика!![]()
![]()
То, и Реал Мадрид като кралски клуб започват при Алфонсо XIII и после при Франко, тогава и на тях трябва да им вземем няколко титли и купи на Европа!
???? Каква политика, аз ти казвам факти. Лудогорец от 3 години е в А група и има 3 титли.....какво повече.
Как ще обясниш факта, че през комунизма за 45 години имате 25 титли, а след демокрацията за 25 години....само 6?
Интериорни врати - Врати хармоника
- Captain Stottlemeyer
bobo_13 написа:...Ти гледал ли си на живо някой от тези успехи или само на архивни кадри разчиташ и някоя статийка в някой сайт? За съжаление никой друг отбор освен Левски и ЦСКА не бяха допускани да печелят трофеи през комунизма и биваха принуждавани да изпращт звездите си в Левски и ЦСКА, за да се борят с/у световния имериализъм на футболния терен. Затова заедно двата отбора за 45 години имат 40 титли.
Като изключим заядливия тон и някои глупости, които си написал, сметката ти е общо взето вярна.

П.П. За протокола: "Левски" има и 3 титли по времето на "монархо-фашизма"...

П.П.П. И да, аз гледам футбол от 1962 година насам (първият мач, на който съм ходил, беше "Левски" - "Берое" на стадион "Васил Левски" през есента на 1962 г.).

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 ное 2014 17:59, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
molteni написа:На цска-тУ последната победа в европейските клубни турнири е от 04.11.2010 г. А последната победа в ШЛ - 03.08.2005 г. Страшен европейски гранд.Другата година ще празнуват два юбилея.
То, тогава и вие имате юбилей! През 2005 г. сте били в окръжните групи и сте мерили сили с прословутия, заради вашия треньор Каспичан! Каспичан на няколко пъти са ви побеждавали, но това е убягнало на вашия треньор!!
Та, ще имате юбилей от великите битки с Локомотив (Каспичан)!

Последна промяна от CSKA 78 на 28 ное 2014 18:00, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:molteni написа:На цска-тУ последната победа в европейските клубни турнири е от 04.11.2010 г. А последната победа в ШЛ - 03.08.2005 г. Страшен европейски гранд.Другата година ще празнуват два юбилея.
То, тогава и вие имате юбилей! През 2005 г. сте били в окръжните групи и сте мерили сили с прословутия, заради вашия треньор Каспичан! Каспичан на няколко пъти са ви побеждавали, но това е убягнало на вашия треньор!!
Та, ще имате юбилей от великите битки с Каспичан!
Кои сме НИЕ? Аз съм роден в София. Излишно е да казвам на кой отбор съм привърженик.

bobo_13 написа:CSKA 78 написа:bobo_13 написа:За съжаление никой друг отбор освен Левски и ЦСКА не бяха допускани да печелят трофеи през комунизма и биваха принуждавани да изпращт звездите си в Левски и ЦСКА, за да се борят с/у световния имериализъм на футболния терен. Затова заедно двата отбора за 45 години имат 40 титли.
Като няма аргументи се обръща на политика!![]()
![]()
То, и Реал Мадрид като кралски клуб започват при Алфонсо XIII и после при Франко, тогава и на тях трябва да им вземем няколко титли и купи на Европа!
???? Каква политика, аз ти казвам факти. Лудогорец от 3 години е в А група и има 3 титли.....какво повече.
Как ще обясниш факта, че през комунизма за 45 години имате 25 титли, а след демокрацията за 25 години....само 6?
Това че са шест говори зле за тях, сравнимо със всички други месни грандове в Централна и източна Европа. По лошото е че тези шест титли са разпокъсани и не са успели определена титла да я дублират веднага на следващата година. Било е - шампион-black friday, шампион-black friday ...
molteni написа:Кои сме НИЕ? Аз съм роден в София. Излишно е да казвам на кой отбор съм привърженик.
Кои сте вие? Елементарно, вие сте феновете на кренвиршите!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Captain Stottlemeyer написа:bobo_13 написа:...Ти гледал ли си на живо някой от тези успехи или само на архивни кадри разчиташ и някоя статийка в някой сайт? За съжаление никой друг отбор освен Левски и ЦСКА не бяха допускани да печелят трофеи през комунизма и биваха принуждавани да изпращт звездите си в Левски и ЦСКА, за да се борят с/у световния имериализъм на футболния терен. Затова заедно двата отбора за 45 години имат 40 титли.
Като изключим заядливия тон и някои глупости, които си написал, сметката ти е общо взето вярна.Хайде сега да сметнем титлите през периода на "демокрацията": От 24 шампионата (след 1990-1991 включително) "Левски" има 9, а красноармейците - 5 титли, или общо 14, т.е. повече от всички останали отбори взети заедно. Значи не е само комунизЪмът, който е помагал...
![]()
П.П. За протокола: "Левски" има и 3 титли по времето на "монархо-фашизма"...
[color=#BF00FF]За монархо-фашизмът Левски е бил навсякъде газен от СЛавия.
Аз не твърдя, че само през комунизма и двата отбора са били подкрепяни от държавата. Същото се случва и през демокрацията. Най-големите партийни бизнесмени бяха изпратени в ЦСКА, че накрая се наложи след фалита на отбора при Томов, служебно да пращат Титан.
За Левски има ли смисъл да се говори???? Мобилтел, Чорни....че даже преди месец Батков сам си призна, че ББ е помагал и помага на отбора.....
Нормално е, страната и икономиката ни е такава, че паричните потоци и бизнеса е съсредоточен в СОфия. В един град като Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Габрово, Перник, Враца ит.н. кой ще извади милиони да издържа 1 отбор и да го направи конкурентен? Няма кой.[/color]
Последна промяна от bobo_13 на 28 ное 2014 18:18, променено общо 4 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника