Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: FAN?!?!?!
majna да се надяваме от младите Ботевисти да има повече като теб!Само Ботев!
Един е Ботев!
- емо73канар
- Контакти:
едно голямо браво на автора но нещата ще се оправят чак когато самите тартори на агитките кажат ти ти и ти саздавате проблеми и няма да влизате на мача
Радвам се,че доста хора се включиха в темата и то все с положителни мнения.Вече си мислех че нещо не съм наред щом разсъждавам по начина залегнал в тази тема.Като гледам какво става по стадионите,като чета простотиите по форумите най-вече тези извън Гонг.Тука пак се ядва.Е появява се отвреме навреме някой лумпен,но като цяло закачките са си точно закачки.Без тях няма да е интересно,те са подправката,но нека да се разбира че е закачка,базик.Да няма злоба.Да няма простотии.Радвам се,че има все още истински запалянковци които мислят като мен.Защото според мен това са истинските запалянковци а не ония които трошат седалките и се бият.Някога преди доста години,преди малко повече от 20 ако трябва да съм точен измислих песента "Във село Подуене,на говеждия стадион.... и т.н.",която все още се пее и ме кара да се чуствам горд.Тогава нямаше ксерокси и я размножих на ръка в 50 бройки и ги раздадохме в агитката заедно с един съученик и оттогава всеки я знае.Пеят я даже и феновете на ЦСКА.Тогава ходех и на тренировките на Ботев,да не говорим за мачовете.В Пловдив,навън,навсякъде.Сега не съм съгласен с простотиите по стадионите, вече не сядам в агитката но това означава ли че не съм истински фен?Иначе бултрасите са ни супер,достойни наши наследници и не затова не сядам там. Просто вече не ми е мястото там.Сега е ваш ред момчета.Само без простотии и побоища,а със истински Ботевски дух и горещи и верни сърца!Нека да покажем на България че можем да бъдем и най-горещата и най-коректната публика.Да дадем тон.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- Ангел
- Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
- Контакти:
Първият ми мач беше Ботев-Берое 8:1 /86 година/. Тогава слязохме специално от Пампорово, където почивахме за да гледаме невероятната игра на Тракия Пловдив. Като по-малък не съм ходил често на мачовете на Моя Ботев, за което съжалявам, но любовта към отбора ми беше предадена от баща ми и дядо ми, който е роден 1929 година - първата ни шампионска титла. Та тази любов я нося вече 30 години и според мен никоя омраза не може да се задържи в сърцето на човек толкова дълго.
Затова съм с две ръце "ЗА", когато сме на стадиона да подкрепяме любимият си отбор, а не да сипем ругатни по противника!
И една добра тенденция, която забелязвам в последните мачове на Ботев. Когато по-крайните фенове започнат да издават маймунските звуци по адрес на някои от чуждите футболисти, една голяма част от останалите фенове (основно по-възрастните) на Трибуна Изток започват да ги освиркват и да им казват да престанат, което за мен е знак, че на стадиона има и немалко трезвомислещи и толерантни хора.
Затова съм с две ръце "ЗА", когато сме на стадиона да подкрепяме любимият си отбор, а не да сипем ругатни по противника!
И една добра тенденция, която забелязвам в последните мачове на Ботев. Когато по-крайните фенове започнат да издават маймунските звуци по адрес на някои от чуждите футболисти, една голяма част от останалите фенове (основно по-възрастните) на Трибуна Изток започват да ги освиркват и да им казват да престанат, което за мен е знак, че на стадиона има и немалко трезвомислещи и толерантни хора.
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg
http://www.botevplovdiv.bg
Най-здравата агитка
Най-здравата агитка
Хореографията тази година беше много добра, по-добра от на буферите
Щом е излязла снимка на деня в marca.com снимка на нашета агитка си представете нивото.

Хореографията тази година беше много добра, по-добра от на буферите

Щом е излязла снимка на деня в marca.com снимка на нашета агитка си представете нивото.
-
- Контакти:
Re: Най-здравата агитка
ТИ беше супер.но и централната трибуна се включваше много добре.

пп:някой качил ли е видео от мача

пп:някой качил ли е видео от мача
НАЙ-ДОБРАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ Е ТАЗИ НА ЦСКА! СЛЕД НЕЯ Е ТАЗИ НА БОТЕВ! ФАКТ!
- Fallen_Angel
- Контакти:
army_boy написа:НАЙ-ДОБРАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ Е ТАЗИ НА ЦСКА! СЛЕД НЕЯ Е ТАЗИ НА БОТЕВ! ФАКТ!
Най-истинската проверка за верността на феновете на ЦСКА и Левски е ако това дерби се играе в "Б" група. Да видим тогава колко фена ще отидат.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- blue magic
- Контакти:
army_boy написа:НАЙ-ДОБРАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ Е ТАЗИ НА ЦСКА! СЛЕД НЕЯ Е ТАЗИ НА БОТЕВ! ФАКТ!
А най якия в агитката на ц(*ка е Дучето! А защо правите свирки на Ботев не знам. Явно ви е шубе, от това че агитката на Локо Пд ви смачка в Сандански.
ЛЕВСКИ ШАМПИОН!
ТОМОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!