memnto написа:Яд го е та две не вижда, че ЦСКА не загуби.
Че Лудогорец беше обезличен от ЦСКА е правилното заключение.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
memnto написа:Яд го е та две не вижда, че ЦСКА не загуби.
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Защо въобще обръщате внимание на глупостите на лудите?Те много добре си знаят,че ги изпуснахме.Надявам се Стойчо да успее да ни направи шампиони и догодина атака на ШЛ.Там ни е мястото и там са парите.А Лудогорец днеска са тук,утре ги няма.Вкарат ли в затвора Гела и са до там.За това не се занимавайте с отбор еднодневка,само си губите времето.
Ан тъй, но не само ги изпуснахте, ами някои и продължавате да се изпускате. Ти доста закъсня с вкарването на Гела в затвора
Нещо газ пикаеш,що така?Или ти така си се изпускаш?
Кировец написа:memnto написа:Яд го е та две не вижда, че ЦСКА не загуби.
Че Лудогорец беше обезличен от ЦСКА е правилното заключение.
volf написа:peliforewer написа:ELFen написа:Pichichi написа:Видеото показва само едно чист ЧК за Кайсара е това, съдята беше отсъдил фаул вече когато става това!!!
ОК - червен за Кайсара, червен за Карата или неговото не се брои?!?!?
Колега само да те попитам,наистина ли не виждаш злобата с която един незнайно откъде дошъл чужденец се опитва да контузи един млад и талантлив български футболист,Карачанаков в момента е №1 по изпълнения на пряк свободни удари в Европа,няма друг футболист вкарал толкова голови този сезон.Преди две години същия този Карачанаков бе в още по-добра форма и тогава един друг измислен чужденец,Мьолдер го контузи тежко и му спря кариерата за две години.Толкова млади добри футболисти ли имаме че разни анонимници дошли от не знам къде си да ги осакатяват,аз съм от ЦСКА но който и млад български футболист да е малтретиран ще го защитавам независимо от кой отбор е защото съм българин.
Учудвам се на упоритостта на колегата snakebite да "влее" в чичковите черве.................!
Та те легендите на този клуб (Пенев, Костадинов, Лечков, Стоичков, .........) са провал на морала и образователната система, той тръгнал на феновете да отваря очите!?
Какви Европейски рекорди подобрява Карачанаков бре момче? Молдова е само географски на този континент, а Мура 05 е несъществуващ в съвремието клуб, който не е оставил никаква значима следа от себе си!
Забелязвал ли си какъв интелект струи от излъчването на този "рекордьор" Карачанаков?
Налагай се с мокри кърпи - не вярвам да помогне, но и съвет да се гръмнеш не се счита като помощ!
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Защо въобще обръщате внимание на глупостите на лудите?Те много добре си знаят,че ги изпуснахме.Надявам се Стойчо да успее да ни направи шампиони и догодина атака на ШЛ.Там ни е мястото и там са парите.А Лудогорец днеска са тук,утре ги няма.Вкарат ли в затвора Гела и са до там.За това не се занимавайте с отбор еднодневка,само си губите времето.
Ан тъй, но не само ги изпуснахте, ами някои и продължавате да се изпускате. Ти доста закъсня с вкарването на Гела в затвора
Нещо газ пикаеш,що така?Или ти така си се изпускаш?
Повече от теб, а и не само от теб, трудно може да се случи това. Покажи ми колко дена ти се случва да пишеш за Лудогорец, без да пожелаеш я смъртта, я затвор за Домусчиев! Май няма такъв случай, та кой всъщност реже ламарината
За неотразени нарушения по време на срещата ПФК „ЦСКА” гр. София – ПФК „Лудогорец” гр. Разград от 16 кръг на „А” ФГ (2014/2015) ДК призовава делегата, главния съдия, първия асистент съдия и четвъртия съдия на следващо заседание, което ще се проведе на 02.12.2014 от 12.00 часа.
Stahlgewitter написа:Интересно да
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта