Арсенал - Борусия Дортмунд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Арсенал - Борусия Дортмунд

Мнениеот dreben23 » 27 ное 2014 18:18

Искам някой от най-силните, за да понамаляват рано, рано! :)
Монако едвали ще се класира, а и не би ми било никак приятно да играем точно с тях. Майката му е Реал, Барса или Челси, от всеки друг ще отпаднем, ние с по-слаби играем по-слабо, искам някой силен. Макар че един Порто е доста по-добър от нас. ;)

Якото е, че всичките ми любими отбори имат шанс за осминафиналите- в топ 16 да имаш четири, пет любими отбора си е много яко постижение, нищо, че всички може да отпаднат на осминафиналите. Гордея се, че съм направил правилният избор с отборите! :)

Ще се радвам някоя година фортуна да събере всичките ми в ШЛ, че някои липсваха и тоова издание.. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 27 ное 2014 20:05

Челси е ясно, че няма да е, поне не на 1/8 де, дано по-напред в турнира да се срещем с тях 8-) Кратка справка показа, че последният път, в който сме прескочили осминафиналите сме играли с Порто, така че си мисля, че ако се паднем с тях ще счупим каръка от отпадания на 1/8 финал :!: ;)
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 ное 2014 10:45

Всички, само не Байерн :lol: :lol: Иначе добър мач, Алексис пак показа класа. Някой викаше, че щял да напусне :mrgreen: Той сега струва двойно колкото лятото :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Арсенал”