k20dan4o написа:Лудогорец се представя достойно в групата си. Все пак е една от най-тежките групи. А и нямахме шанса развитието в групата да се развие благоприятно за нас. Ето например дори Ман Сити да беше паднал от Байерн, с две точки актив пак имаше шанс да продължи в ШЛ след победа над Рома. БАТЭ Борисов изравниха рекорда за най-много допуснати голове в групите - 22, но все още има шанс за ЛЕ. Както и да е, така е станало. Аз съм доволен от представянето и играта на отбора. Продължавам да твърдя че все още не сме готови за този турнир, за нещо повече от самото участие в групите.
Гледам че недоброжелателите са плъзнали в тази тема, на тях не можем да им затворим устите дори и да бяхме продължили
Сори брато,но въобще не си прав! Развитието на групата беше(забележи миналото време) твърде благоприятно за вас! В групата имате само един изявен лидер, а другите отбори бяха само на 1 победа разстояние от вас!
Победа, която беше твърде реална срещу най-слабия Пуул от 30-тина години насам! Ако бяхте победили, щеше да се класирате минимум за ЛЕ! И аз щях да ви поздравя(а това означава, че и доста други щяха да го направят)!
А сега си ближете раните след самоубийствения равен с отбор ,който можеше спокойно да бъде победен!
Това е, колкото и да извъртате истината не може да я скриете! Показателно за крайния резултат от мача, е поведението на домуса след него! А, вашият ръководител беше меко казано разгневен, заради равенството!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!