cska/viewtopic.php?f=54&t=185977
cska/viewtopic.php?f=54&t=185911&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Тия двете теми си мислех,че съм ги преместил в коша,но явно не е така.Ако може някой да ги ''изхвърли''.
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Заседание !
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
vaskonti написа:Стенли, оня невидимия може да бъде спрян само ако пишеш на съпорта на бит.ли да му блокират сайта - бгтипстерс.ком.
Въпросния сайт бит.ли няма смисъл да се блокира защото се използва за да се маскират други сайтове, както в случая. Не знам дали видя, по-горе съм пуснал линк към техния съпорт - явно само те могат да направят нещо в случая.
За новия форум - очакват ли се промени и нови опции в мод.панела?
1. продължава ли да пуска из форума този? дай ми линк следващикя път към поста му.
2. много се надявам да има промени, защото някои от падащите менюта в админ панела дори не работят (може би трябва да влза през друг браузър като се замисля).
Модераторите не са ви враг!
- paceto
- Контакти:
Продължава да пуска, но много малко теми му оставяме, защото няма смисъл да се заключват и да стоят. Всичко трием за да не се пълни и коша и първата страница със спам темите му.
Вчера аз лично съм му затрил поне 5 теми съответно изяде и 5 бана.
Става активен, когато има мачове и тази седмица като има и ШЛ е по активен иначе обикновено си трае през седмицата и като дойде четвъртък и петък си показва рогата като дори пуска теми в малките часове към 02:00, 03:00 надявайки се че няма модератори и така темата му да остане повече време. Опасявам се, че е наврял в някои теми и с някой друг ник и не всеки си играе да докладва за подобни, така че да определено трябват мерки срещу него. Пуска коментари с този линк и в другите теми които вече не са на главната страница, но само ако има тема за съответният мач и затова аз като видя нов ник с повече от едно мнение веднага му правя проверка и трия всичко.
Ето ти две останали теми от вчера:
viewtopic.php?f=54&t=186231
viewtopic.php?f=54&t=186221
И да напомня какво каза в една от темите му неотдавна, така че трябва да го откажем чрез мерки иначе сам няма да се спре ей така от добра воля и целият екип да ходи след гъза му с извинение
Нищо чудно да получава и пари за посещения на сайта му чрез кликанията иначе не си го обяснявам ей така от нищото да спами виждайки, че никой не обръща внимание на залозите му.
Всъщност не знам дали не трябва да сигнализираме на някое високо ниво у нас да вземе да го провери за нелегални залагания, защото това неговото определено не е легално. Едно писмо до полицията за кибер престъпленията няма да е лошо да се пусне пък барем му спрат сайта.
Ето сайт за сигнали, който включва и за незаконен хазарт и мисля, че е към министерството.
Нарочно слагам така линка, защото не ми дава повече от два линка в коментара
- cybercrime.bg/bg/purpose/
Вчера аз лично съм му затрил поне 5 теми съответно изяде и 5 бана.
Става активен, когато има мачове и тази седмица като има и ШЛ е по активен иначе обикновено си трае през седмицата и като дойде четвъртък и петък си показва рогата като дори пуска теми в малките часове към 02:00, 03:00 надявайки се че няма модератори и така темата му да остане повече време. Опасявам се, че е наврял в някои теми и с някой друг ник и не всеки си играе да докладва за подобни, така че да определено трябват мерки срещу него. Пуска коментари с този линк и в другите теми които вече не са на главната страница, но само ако има тема за съответният мач и затова аз като видя нов ник с повече от едно мнение веднага му правя проверка и трия всичко.
Ето ти две останали теми от вчера:
viewtopic.php?f=54&t=186231
viewtopic.php?f=54&t=186221
И да напомня какво каза в една от темите му неотдавна, така че трябва да го откажем чрез мерки иначе сам няма да се спре ей така от добра воля и целият екип да ходи след гъза му с извинение

nevidimiq18 написа:Не очаквам различен резултат. Този, който получавам напълно ме устройва
Нищо чудно да получава и пари за посещения на сайта му чрез кликанията иначе не си го обяснявам ей така от нищото да спами виждайки, че никой не обръща внимание на залозите му.
Всъщност не знам дали не трябва да сигнализираме на някое високо ниво у нас да вземе да го провери за нелегални залагания, защото това неговото определено не е легално. Едно писмо до полицията за кибер престъпленията няма да е лошо да се пусне пък барем му спрат сайта.
Ето сайт за сигнали, който включва и за незаконен хазарт и мисля, че е към министерството.
Нарочно слагам така линка, защото не ми дава повече от два линка в коментара

Как беше сайтът, който рекламира, линк към него, че навсякъде е скрит сега. Имаш ли го?
И в цензурирани думи съм наслагала толкова много сайтове, че дори не мога да се ориенирам кой беше този точно.
И в цензурирани думи съм наслагала толкова много сайтове, че дори не мога да се ориенирам кой беше този точно.
Модераторите не са ви враг!
- paceto
- Контакти:
Напиши в гугъл :
бгтипстерс.ком за да ти излезе на английски как е и да си вземеш линка към него.
бгтипстерс.ком за да ти излезе на английски как е и да си вземеш линка към него.

- paceto
- Контакти:
Сега е започнал нова бройка никове като за момента не съм засичал теми, но беше пуснал два коментара в двете теми за мача Левски - Литекс съответно във форума на Литекс едно мнение и едно във форума на Левски. Дано хората поне като видях да пускат доклади иначе така зор ще го спрем.
Новият му ник вече е vidimiq1 и вярвам ще имаме поредни с това име с различна номерация - memberlist.php?mode=viewprofile&u=253903
Аман от детинщини ...
Новият му ник вече е vidimiq1 и вярвам ще имаме поредни с това име с различна номерация - memberlist.php?mode=viewprofile&u=253903
Аман от детинщини ...
Съдете го, намерете го по IP адрес и го осъдете. Съгласил се е с общите условия на форума, ще има вероятно за какво да се хванете. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Една заплаха, че ще сигнализираме за нелегален хазарт може и да го спре.
Ако искаме да сме по-крайни казах предложението да се подаде сигнал срещу него и ще видиш как ще му закрият жалкото сайтче, че може да го погнат и по съдилища
Ако искаме да сме по-крайни казах предложението да се подаде сигнал срещу него и ще видиш как ще му закрият жалкото сайтче, че може да го погнат и по съдилища

- delqnski47
- Контакти:
Стенли,подпис
gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=25387
Определено е тъп и упорит....
Заради тая простотия го бях наказал само за един ден.Не знам що е такъв мазохист и иска да си усложнява живота.
Вижте даже с какво е взел да се заяжда с мен в Спам темата.
При положение,че съм от хората,които подкрепят Лудогорец(или ''Каузата'') в Европа.
gong/viewtopic.php?f=53&t=11437&start=275840

gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=25387
Определено е тъп и упорит....

Вижте даже с какво е взел да се заяжда с мен в Спам темата.

gong/viewtopic.php?f=53&t=11437&start=275840
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.