Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Re: Лудогорец - Ливърпул

Мнениеот MaX » 27 ное 2014 01:54

Нещата са ясни. Лудогорец не би си позволил да направи крачка назад и догодина да играе в много по-слабият, като престиж Лига Европа и затова колкото и ЦСКА да води в класирането, нещата на пролет ще се обърнат в плейофите и шампиона пак ще е същия.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 27 ное 2014 01:56

MaX написа:Нещата са ясни. Лудогорец не би си позволил да направи крачка назад и догодина да играе в много по-слабият, като престиж Лига Европа и затова колкото и ЦСКА да води в класирането, нещата на пролет ще се обърнат в плейофите и шампиона пак ще е същия.

A дано , но само с честна игра ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 ное 2014 01:58

realist като толкова голям го вадиш на тема публика що не може да извадите такава като на Дортмунд?
В опитите да омаловажавате успехите ставате адски смешни
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 27 ное 2014 02:03

74 Ludogorets Razgrad Bul 0.9250 0.3000 1.1500 15.1250 7.8500 25.350 :!:
[offtopic]199 CSKA Sofia Bul 2.9250 1.8000 0.6500 1.1250 1.3500 7.850[/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 ное 2014 02:29

ELFen написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Лудогорец можеше да вземе повече в тези групи. Можеше да изкопчи нещо на Анфийлд, оказа се, че можеше дори в София срещу Реал.. можеше да бие днес. Е, не взе нищо от Реал, не взе в Англия, днес също не би.

Представянето на Лудогорец до момента.. на практика до края с оглед на това с кого и къде е последния мач.. хм...
Лудогорец изпусна поредица шансове, съчетание което в ШЛ едва ли ще им падне отново. Визирам мързела на Реал в София, точката в Англия, шанса да бие днес.. Лудогорец не успя да постигне това, за което имаше реален шанс.
Отбора показа и много слабости, допусна доста грешки и нагледно ни демонстрира защо се смята за успех български отбор да играе в тези групи, защо най-голямото постижение на наш тим досега беше.. отбелязан гол в тях.

Но от друга страна отбора от Разград постигна повече от очакваното преди старта на мачовете. При предвиждания за 0 точки имат 4, при предвижданията за разгромни загуби от Пуул общия баланс е.. 1 гол в полза на англичаните; поне в единия мач не загубиха с много и от Реал, при въпрос дали поне ще отбележат гол поне на Базел до момента вкараха 5, при това са пропуснали да се разпишат точно 1 път.

Лудогорец отпада, завършва последен, нищо чудно за чао да си тръгне с кошмарен резултат от Испания. Но като се замисля постигнатото от тях при тегленето на жребия изглеждаше утопия. Мисля, че в Разград може да разглеждат случая със смесени чуства: разочарование заради пропуснатата възможност.. и задоволство, че не се сбъднаха първоначалните предвиждания.

Така де, в края на краищата колко хора вярваха, че преди предпоследния мач Лудогорец ще има шанс да изрита Ливърпул от ЕКТ? Въпреки слабата игра на англичаните... Кой е вярвал, че Реал ще вкарва победен гол в последния етап на мача, че Базел ще се нуждае от победа с 2 гола като домакин за да добие предимство пред Лудогорец.. кой?
Аз поне очаквах доста по-грозна за разградчани картинка.

Като цяло мисля, че успех или неуспех - това ще стане ясно после. Догодина. Визирам това как ще се изразходват парите, отбора ще надгради ли. Защото каквото и да си говорим още от началото това беше въпроса, а не дали Лудогорец ще вземе нещо, ще се класира ли някъде. След Стяуа парите бяха спечелени, оставаше само въпроса как ще се използват..

Пич, не знам на кой тим си фен, а и няма значение - с това изказване темата може да бъде закрита ...изчерпателно и всичко след нея е излишно! Рядко срещана безпристрастност!

Фен съм на Левски, но се старая когато правя хм преценка на нещо да не позволявам на пристрастията ми да оказват влияние. Така се избягват грешки при преценката. И именно заради написаното от мен съм адски доволен от онова 3:2 на Герена, не е било срещу "никой" все пак...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 ное 2014 02:30

GOLEADOR написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
GOLEADOR написа:+1
Няма какво да се лъжем,всички очаквахме Лудогорец да се представи както младежите си.За това точката срещу Ливърпул за тях си е голям успех. ;)

Ти ли щеше да ги поздравяваш ако не паднат с повече от 3 гола от Реал в София?
С оглед на очакваните 0 точки, 1-2 гола максимум и т.н. пак.. може да са доволни. Че като гледам децата какъв бой ядат..

И да: за отбор, преди няколко години играл във В група няма как точка от Пуул да не е успех. Щеше да е странно да броят за успех само победа над Реал или Барса...

Да и ги поздравих след мача.Когато си го заслужат ги поздравявам.Без значение дали са победили.Направих го след загубата им от Стяуа,Луивърпул и Реал.Победата не е всичко в един мач.

Питах само за да видя добре ли помня. А и не съм следил толкоз подробно и затова не съм видял че си ги поздравил.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 ное 2014 07:23

Два безумно слаби отбора. Заслужен Х.
Зелената одисея приключи най - сетне :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

mor
Контакти:

Re: Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Мнениеот mor » 27 ное 2014 08:30

milka на 26 Ное 2014 23:03
Тия дето плюват са Левскари какво повече може да се коментира браво на Лудогорец имайки предвид какъв кенеф е българския футбол 4 точки в тая група си е равна на спечелване на ШЛ

В абсолютна грешка си....червените печелят с 80 към 20 процента в плюенето....просто започни от първия пост..

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 27 ное 2014 08:39

Поздравявам Лудогорец и всички привърженици на клуба, не всеки ден български отбор надиграва английски и то в ШЛ.
Като цяло, много достойно представяне на Лудогорец, което до голяма степен реабилитира българския клубен футбол и поизчисти срамното петно след погромите срещу евроазиатските идиоти в ШЛ преди години.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Re: Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Мнениеот Unforgiven_M » 27 ное 2014 09:10

Честито на Лудогорец! Достойно представяне, но остава леко горчив привкус, заради изпуснатите моменти да вземат повече... след днешният резултат се вижда колко важна щеше да е изпуснатата точка в Англия. След днешният мач може да се помисли и за Борян. Стоянов миналата година беше почти феноменален, но тази година не е във форма.

Върни се в “Лудогорец”