Pichichi написа:Еми браво в тази група мисля че се представиха добре 4 т. но май ще останат последни при всички положения!
Ако не бият Реал като гост

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:Еми браво в тази група мисля че се представиха добре 4 т. но май ще останат последни при всички положения!
CSKA 78 написа:Честито класиране за... А група в българското първенство!![]()
![]()
Връщате се в кочината,както се изразява един виден български орденоносец! О, забравих-имате още една екскурзия до Мадрид! Не забравяйте да вземете автограф от Роналдо,сега ви е паднало!
![]()
Връщате се в кочината,както се изразява един виден български орденоносец! О, забравих-имате още една екскурзия до Мадрид! Не забравяйте да вземете автограф от Роналдо,сега ви е паднало!
diplomat написа:RedeviL написа:diplomat написа:RedeviL написа:Разбира се, че никой не обижда, но комплексите са голямо нещо.
Хахахаха яж ми го сега смешко
Божеее, какво да ям, бе комплексар!? Излез се поразходи малко, че тоя форум ти е изпил мозъка здраво! Яко си се вкарал в филма. "Яж вика"...
Яж ми креМвирша, ей тва например![]()
![]()
bubka написа:Браво, чудесно представяне в групите! Загубата в Базел е тъмно петно все пак, но пък къде къде по-именити отбори падаха с много повече в мачовете си.
Pichichi написа:Трудна работа в Мадрид, Роналдо ще гони Меси че да не вземе му се изпари златната топка!
RedeviL написа:diplomat написа:RedeviL написа:diplomat написа:RedeviL написа:Разбира се, че никой не обижда, но комплексите са голямо нещо.
Хахахаха яж ми го сега смешко
Божеее, какво да ям, бе комплексар!? Излез се поразходи малко, че тоя форум ти е изпил мозъка здраво! Яко си се вкарал в филма. "Яж вика"...
Яж ми креМвирша, ей тва например![]()
Всеки може да го вади голям в анонимен форум. Няма да ти падам на нивото. Дано се видиш, колко си смешен, но едва ли..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта