Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 ное 2014 22:29

sin4ec написа:
diplomat написа:Фактът, че има хора тук, които намират робството за нормално нещо говори ясно. Значи турците са ни заробили, щото сме били по-тъпи и по-неможещи от тях, браво на вас, форумни гении. 8-) 8-) 8-) 8-)

Много народи са били поробени през вековете , териториите им са били завзети и по много причини. Някои са си ги върнали и са се освободили, други-не. Искандер е стигнал до края на света, е и? Негърът го заведоха в Мисисипи да види свят, инак щеше да си седи в колибата, да пуши ганджа и да бере сладък корен за чорба. Нула развитие за 30 века-кой им е виновен? Кога негър щеше да изобрети хладилника в колибата? Никога!

Напротив, заробването и ограбването на даден народ определено спомага той да е назад. Колкото до 30-те века.. тепърва ще излиза точно колко "нищо" не са създавали в Африка. При това понякога преди малко повече от тези 30 века.
Но нека стане официално, тогава ще го обсъдим пак.. ако сме по форумите де :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 22:34

smoothc написа:В последно време,взаимовръзките между русофилството,псевдопатриотизма,ксенофобията и хомофобията...за съжаление стават все по-големи и по-ясно изразени.

Аз съм горд с връзката между 1 и 4. 2-то е във връзка с 4-то само не знам как да напиша 4 наобратно (май иритеч), а 3-то е тема за по-широк размисъл.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 ное 2014 22:46

diplomat написа:
ivan56 написа:И каква е държавната политика спрямо тях, че ми стана много интересно.Няма никога да има толерантност към тази сган която живее на наш гръб.Няма как аз да плащам здравни и тн. а те не и като отида в болницата жена ми и керливата циганка да са на едно ниво.Няма как да го приема.Няма как мен да ме карат да плащам нещо във болницата, а на керливият мангал да не могат да му кажат копче, защото ще събере цялата рода и ще почнат да врякат.Ако питаш мен, намерили са църква където да се кръстят.Даже сме прекалено толерантни към тях.Ще поживееш и ще видиш.

И къде съм го казал това, бе? :lol: :lol: :lol: Ти верно не си наред, от едно мое кратко изречение, ти разви 5 реда глупости. :shock: :lol:

Глупости, млупости тва е положението. Нито ти ще дойдеш на мойта , нито аз на твойта.Аре лека от мен.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 ное 2014 22:49

ivan56 написа:
diplomat написа:
ivan56 написа:И каква е държавната политика спрямо тях, че ми стана много интересно.Няма никога да има толерантност към тази сган която живее на наш гръб.Няма как аз да плащам здравни и тн. а те не и като отида в болницата жена ми и керливата циганка да са на едно ниво.Няма как да го приема.Няма как мен да ме карат да плащам нещо във болницата, а на керливият мангал да не могат да му кажат копче, защото ще събере цялата рода и ще почнат да врякат.Ако питаш мен, намерили са църква където да се кръстят.Даже сме прекалено толерантни към тях.Ще поживееш и ще видиш.

И къде съм го казал това, бе? :lol: :lol: :lol: Ти верно не си наред, от едно мое кратко изречение, ти разви 5 реда глупости. :shock: :lol:

Глупости, млупости тва е положението. Нито ти ще дойдеш на мойта , нито аз на твойта.Аре лека от мен.

Какво положение, като дори не разбираш какво се опитвам да кажа, точно това, че държавата им позволява да погазват закона, аз не харесвам!!! Когато има истинско върховно равенство пред закона за всички, тогава и малцинствата ще могат да се развиват нормално, и няма да пристъпват границите.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 22:50

Както и си очаквах само руснаците се обадиха за Фъргюсън. Останалите демократични лаладжии си траят.
Намерих един сайт, дето уж светът осъжда янките, ама то било руски фейк.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 22:53

diplomat написа:Какво положение, като дори не разбираш какво се опитвам да кажа, точно това, че държавата им позволява да погазват закона, аз не харесвам!!! Когато има истинско върховно равенство пред закона за всички, тогава и малцинствата ще могат да се развиват нормално, и няма да пристъпват границите.

Точно това е, че няма равенство за полицаите явно. Аз гледах как застреляха другия чернокож, дето бил малко луд и беше се качил на бордюра на един фонтан. Изобщо не застрашаваше полицаите, беха 2-ма и си го гръмнаха без да му мислят.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 ное 2014 22:59

fcb_bg написа:
diplomat написа:Какво положение, като дори не разбираш какво се опитвам да кажа, точно това, че държавата им позволява да погазват закона, аз не харесвам!!! Когато има истинско върховно равенство пред закона за всички, тогава и малцинствата ще могат да се развиват нормално, и няма да пристъпват границите.

Точно това е, че няма равенство за полицаите явно. Аз гледах как застреляха другия чернокож, дето бил малко луд и беше се качил на бордюра на един фонтан. Изобщо не застрашаваше полицаите, беха 2-ма и си го гръмнаха без да му мислят.

Наистина, Станко за едно е мнооооого прав, пълно е с псевдо-демократи и псевдо-радетели на свободата.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 ное 2014 23:01

Е, в крайна сметка, когато властите отвъд Океана не направят нещо срещу негрите, тук следват изводи, че черните са толерирани и САЩ биват наричани - негърска Държава.

Сега излиза, че в САЩ тепат негрите, и пак критики... :|
А това, че Русия критикува... Е, то въобще не е за коментар. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 23:18

THE G.A.M.E написа:Е, в крайна сметка, когато властите отвъд Океана не направят нещо срещу негрите, тук следват изводи, че черните са толерирани и САЩ биват наричани - негърска Държава.

Сега излиза, че в САЩ тепат негрите, и пак критики... :|
А това, че Русия критикува... Е, то въобще не е за коментар. :lol:

Че що да не критикува, нали така се прави? Таксим, Хонконг...
Ти наместо да се правиш на тарикат, вземи да поразмишляваш за утрешното си глямо включване защо "терористите" не стреляха с оня прословут БУК по по цялата хохленкска авиация, ами взеха, че си го домъкнаха от Русия саааааамо заради малайзиеца и после "го пратиха обратно". Щото хохлите си казаха, че техен Бук не е пленяван, а се води под точна бройка.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 ное 2014 23:43

fcb_bg написа:Че що да не критикува, нали така се прави? Таксим, Хонконг...

Всъщност, до колкото разбирам Русия критикуват за потушаването на протестите.

Ами нагло си е страна, дето са унищожили опозицията и най-невинните протести биват потушавани от спец. частите с брутална сила, да критикуват за спазване на човешките правила. ;)

Защо САЩ критикуват... Защото са си го заслужили, 1-во с това, че са дали безпрецедентни права на малцинствата на собствената територия ( не само на черните ) ... И 2-ро, че критикуват само Страни, дето нарушават въпросните права, което от своя страна прави нагло държанието на въпросните, когато те започнат да държат сметка на Щатите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”