Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Ливърпул
Аз не разбирам защо разни калъфи, никога не помирисали дори групите на ШЛ, коментират? Гледайте си черно-белите мачове на касетки и си се радвайте на бай тошо 

-
- Контакти:
diplomat написа:Аз не разбирам защо разни калъфи, никога не помирисали дори групите на ШЛ, коментират? Гледайте си черно-белите мачове на касетки и си се радвайте на бай тошо
Остави хората да коментират както намират за добре, някой подкрепят Лудогорец, други не - какъв е проблемът. Не съм видял някой да обижда или нещо подобно.
sunscres92 написа:diplomat написа:Аз не разбирам защо разни калъфи, никога не помирисали дори групите на ШЛ, коментират? Гледайте си черно-белите мачове на касетки и си се радвайте на бай тошо
Остави хората да коментират както намират за добре, някой подкрепят Лудогорец, други не - какъв е проблемът. Не съм видял някой да обижда или нещо подобно.
Не си видял, защото не пишеш в тази тема, а в другата

-
- Контакти:
diplomat написа:sunscres92 написа:diplomat написа:Аз не разбирам защо разни калъфи, никога не помирисали дори групите на ШЛ, коментират? Гледайте си черно-белите мачове на касетки и си се радвайте на бай тошо
Пиша и 2 -те, какво значение има?
sunscres92 написа:diplomat написа:sunscres92 написа:diplomat написа:Аз не разбирам защо разни калъфи, никога не помирисали дори групите на ШЛ, коментират? Гледайте си черно-белите мачове на касетки и си се радвайте на бай тошо
Пиша и 2 -те, какво значение има?
Разни ЦСКА-ри само провокират и обиждат тук, не знам къде гледаш тогава

ГДерменджиев се опита да изненада англичаните с модното този сезон в Европа - центриранията.
Този идиот разби отбор за милиони.
Този идиот разби отбор за милиони.
Последна промяна от rere на 26 ное 2014 23:29, променено общо 1 път.
Разбира се, че никой не обижда, но комплексите са голямо нещо.
RedeviL написа:Разбира се, че никой не обижда, но комплексите са голямо нещо.
Хахахаха яж ми го сега смешко

diplomat написа:RedeviL написа:Разбира се, че никой не обижда, но комплексите са голямо нещо.
Хахахаха яж ми го сега смешко
Божеее, какво да ям, бе комплексар!? Излез се поразходи малко, че тоя форум ти е изпил мозъка здраво! Яко си се вкарал в филма. "Яж вика"...