Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Ливърпул
Уй за скаусърите!
Най-много ми харесва играта на Моци за момента! Не може да се отрече, че прави хубави шпагати! 
[offtopic]Относно простотиите на Тео, няма какво да се коментира - кажи му, че е "ЦСКА"-р и не го мисли, той така или иначе е загубен!
[/offtopic]

[offtopic]Относно простотиите на Тео, няма какво да се коментира - кажи му, че е "ЦСКА"-р и не го мисли, той така или иначе е загубен!

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
Бай Иван написа:Най-много ми харесва играта на Моци за момента! Не може да се отрече, че прави хубави шпагати!
[offtopic]Относно простотиите на Тео, няма какво да се коментира - кажи му, че е "ЦСКА"-р и не го мисли, той така или иначе е загубен![/offtopic]
Мен ми харесва как Ливърпул мачкат "каузата" и коментаторчетата се чудят как да си изкривят езиците, за да угодят на Домуса.
KellyB написа:Мен ми харесва как Ливърпул мачкат "каузата" и коментаторчетата се чудят как да си изкривят езиците, за да угодят на Домуса.
За теб е напълно нормално да си против българския отбор, но, ако играеха "ЦСКА" или "Левски", сигурно щеше да пищиш до небето от ужас...

- Stahlgewitter
- Контакти:
То Смукача е един манипулатор на общественото мнение... само някакъв ниско интелигентен и слабо образован човек може му се върже на смешната плач 

-
- Контакти:
Явно мача не ви интересува щом коментирате публиката и географията.Остава да започнете и спора ЦСКА-Левски.
Дерменджиев да пуска Таско Тасков 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Бай Иван написа:KellyB написа:Мен ми харесва как Ливърпул мачкат "каузата" и коментаторчетата се чудят как да си изкривят езиците, за да угодят на Домуса.
За теб е напълно нормално да си против българския отбор, но, ако играеха "ЦСКА" или "Левски", сигурно щеше да пищиш до небето от ужас...![]()
![]()
Когато трябва съм пищял, ама от радост. Защото отбора е бил НАИСТИНА БЪЛГАРСКИ!
KellyB написа:Когато трябва съм пищял, ама от радост. Защото отбора е бил НАИСТИНА БЪЛГАРСКИ!
Факти, мачове, резултати и история отпреди 50 години не интересуват никого тук.
Прави ми впечатление, че "Лудогорец" играят доста добре и задържат темпото, макар и с един гол по-малко.