Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Лудогорец - Ливърпул

Мнениеот BadBoy » 26 ное 2014 22:33

Pichichi написа:Салоб мач, определено Базел и Реал М излизат!

базел как точно ще излезе, защото Пуул колкото и да са слаби ще хвърлят сили в последния мач и ще си го вземат.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 ное 2014 22:33

eMs1 написа:
diplomat написа:Гледат български отбор да играе в ШЛ, нещо, на което ти никога няма да имаш честта да присъстваш, защото твоят отбор никога няма да се класира, а и като безработен, не виждам откъде ще намериш пари да си купиш билет :lol: :lol:

Вярно гледат, то и аз гледам, но ми е по-удобно, защото си лежа на топло.....

Виж, ква била работата с хората на стадиона!! Стани фен на Лудогорец, сбъдни мечтата си- да видиш любимия си отбор в ШЛ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 ное 2014 22:36

Господа, моля бъдете патриоти - защитете каузата!
...сектор Г също! :) :) :)

ПП: абе, защо ги освиркват така грозно зелениите?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 ное 2014 22:36

KellyB написа:
diplomat написа:
Teo написа:Това на стадиона е някакво робство... играй игра и спечели билет за мача с Ливърпул, сипи нафта и може да спечелиш билет за мача с Ливърпул, събери 10 капачки от фанта и изпрати ги и може да спечелиш билет за мача с Ливърпул... тия на стадиона знаят ли какво по дяволите правят там :idea: :lol: :lol: :lol:

Гледат български отбор да играе в ШЛ, нещо, на което ти никога няма да имаш честта да присъстваш, защото твоят отбор никога няма да се класира, а и като безработен, не виждам откъде ще намериш пари да си купиш билет :lol: :lol:

Гледал съм един ИСТИНСКИ отбор да играе в Шампионската лига, а не някаква измислена "кауза". И, в допълнение, си платих и пътя, и билета!

Комунистически, не истински, и не ШЛ, а КЕШ, или пък квалификациите на ШЛ, ама до там. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 ное 2014 22:37

RedeviL написа:
eMs1 написа:
diplomat написа:Гледат български отбор да играе в ШЛ, нещо, на което ти никога няма да имаш честта да присъстваш, защото твоят отбор никога няма да се класира, а и като безработен, не виждам откъде ще намериш пари да си купиш билет :lol: :lol:

Виж, ква била работата с хората на стадиона!! Стани фен на Лудогорец, сбъдни мечтата си- да видиш любимия си отбор в ШЛ! :mrgreen:

Ххаха... :lol:

Дипломата е фен на тоя които бие и е №1 за деня... :idea: Другата година Монтана като направи фурор в първенството и влезе в групите на ШЛ ще е тях :idea: :lol: :lol:

[offtopic]Шегувам се за Монтана бе :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 ное 2014 22:38

BadBoy написа:

базел как точно ще излезе, защото Пуул колкото и да са слаби ще хвърлят сили в последния мач и ще си го вземат.

Мисля че Ливърпуул са по-слаби от Базел в момента! Може и да бъркам но си мисля че Пуул няма да бият швайцовете!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 ное 2014 22:38

RedeviL написа:
eMs1 написа:

Ти не си фен на Юнайтед, всеки път ще ти го повтарям ;) 8-)

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 ное 2014 22:38

определено нашите не си дават зор и затова вкараха само 2 гола,но като се има пред вид отбора с който играят лодогорец който вече едва ходи по терена второто полувреме очаквам поне още 3-4 гола .прогноза 1-6
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 ное 2014 22:38

BadBoy написа:

а дали ще вземат този тази вечер.Всичко е на кантар-Ливърпул е адски зле наистина,няма и помен от миналогодишния отбор.
LEVSKI_FOREVER

haha

Мнениеот haha » 26 ное 2014 22:39

BadBoy написа:

Глупости.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Лудогорец”