Pichichi написа:Салоб мач, определено Базел и Реал М излизат!
базел как точно ще излезе, защото Пуул колкото и да са слаби ще хвърлят сили в последния мач и ще си го вземат.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:Салоб мач, определено Базел и Реал М излизат!
eMs1 написа:diplomat написа:Гледат български отбор да играе в ШЛ, нещо, на което ти никога няма да имаш честта да присъстваш, защото твоят отбор никога няма да се класира, а и като безработен, не виждам откъде ще намериш пари да си купиш билет![]()
Вярно гледат, то и аз гледам, но ми е по-удобно, защото си лежа на топло.....
KellyB написа:diplomat написа:Teo написа:Това на стадиона е някакво робство... играй игра и спечели билет за мача с Ливърпул, сипи нафта и може да спечелиш билет за мача с Ливърпул, събери 10 капачки от фанта и изпрати ги и може да спечелиш билет за мача с Ливърпул... тия на стадиона знаят ли какво по дяволите правят там![]()
![]()
![]()
Гледат български отбор да играе в ШЛ, нещо, на което ти никога няма да имаш честта да присъстваш, защото твоят отбор никога няма да се класира, а и като безработен, не виждам откъде ще намериш пари да си купиш билет![]()
Гледал съм един ИСТИНСКИ отбор да играе в Шампионската лига, а не някаква измислена "кауза". И, в допълнение, си платих и пътя, и билета!
RedeviL написа:eMs1 написа:diplomat написа:Гледат български отбор да играе в ШЛ, нещо, на което ти никога няма да имаш честта да присъстваш, защото твоят отбор никога няма да се класира, а и като безработен, не виждам откъде ще намериш пари да си купиш билет![]()
Виж, ква била работата с хората на стадиона!! Стани фен на Лудогорец, сбъдни мечтата си- да видиш любимия си отбор в ШЛ!
BadBoy написа:Pichichi написа:Салоб мач, определено Базел и Реал М излизат!
базел как точно ще излезе, защото Пуул колкото и да са слаби ще хвърлят сили в последния мач и ще си го вземат.
RedeviL написа:eMs1 написа:diplomat написа:Гледат български отбор да играе в ШЛ, нещо, на което ти никога няма да имаш честта да присъстваш, защото твоят отбор никога няма да се класира, а и като безработен, не виждам откъде ще намериш пари да си купиш билет![]()
Виж, ква била работата с хората на стадиона!! Стани фен на Лудогорец, сбъдни мечтата си- да видиш любимия си отбор в ШЛ!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта