ВЛ | 13-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Хъл Сити 3:0 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Re: ВЛ | 13-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Хъл Сити

Мнениеот CECO_1981 » 25 ное 2014 08:41

Klzrdz написа:
soad написа:Съставът за мача трябва да е следния:
---------------Де Хеа---------------
Валенсия---Смолинг--Пади---Блакет
----------Ерера----Фелайни------
----------------Мата---------------------
----------Рууни--Ди Мария----------
-------------Фалкао-------------------

Малко попромених схемата, но мисля, че така както е, хем Валенсия ще бъде на едното крило, хем Ди Мария на другото, а Рунката ще ходи като свободен атом, както той си обича. :mrgreen:
Друго е това, което ме тормози.По принцип от двата халфа единият трябва да бъде по-дефанзивен, а другият по-офанзивен(мое мнение),Ерера в случая е по-офанзивният от двамата, а както знаем Фелайни + дефанзивна роля = 2,3 голчета в нашата врата. :mrgreen:
Дано ме опровергае, но според мен Блинд или Карик може да бъде, човек до Ерера. :)

Този състава направо кърти.Ако излезем така,ще мачкаме яката.Перси на пейката Фалкао и Рунката да мачкат.
Изображение

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 25 ное 2014 15:42

Добри състави давате, ама и Ерера и Мата според мен са с някакви 'треньорски' контузии незнайно защо, а и Фалкао тренира от няколко дни на пълни обороти и едва ли ще започне титуляр, по-скоро ще влезе резерва на мотаещият се неадекватно този сезон Перси.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 25 ное 2014 15:45

Аз за пореден път този сезон си пожелавам да видя Уилсън титуляр на мястото на Ван Перси. :)
И точно този мач, Ван Гаал няма оправдание да не ми изпълни желанието!
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 ное 2014 15:48

Единствено Де Хеа има повече мачове от Перси през сезона - всичките 12 при 11 за холандеца. И сега ще е титуляр!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 25 ное 2014 20:21

MuFc1878 написа:Единствено Де Хеа има повече мачове от Перси през сезона - всичките 12 при 11 за холандеца. И сега ще е титуляр!

Най-вероятно да, въпреки надеждите ни за обратното. Силно се надявам Фалкао да стартира вместо Перси. Ако е напълно здрав, както той се изказа, трябва да получи шанс като титуляр в двете ни поредни домакинства срещу Хъл и Стоук, за да навлезе в игрови ритъм, да вкара някой гол и да покаже какво животно е!

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 26 ное 2014 12:49

Ерера и Евънс са играли за резервите, може би Ерера наистина не е бил на 100% след спукването на реброто и за това не е играл, дано е готов и се включи в предстоящия мач.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 ное 2014 12:52

Ван Гаал каза, че пуска в мачовете само на 100% готови играчи! Явно по-бавно е отшумяла травмата в реброто на Ерера или се надявам да е така, а не други причини. Дано и Радко е готов, ако не за събота, то за мача с грънчарите.

Блакет или Джеймс ще са на левия бек :roll:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 ное 2014 18:45

Явно по-бавно е отшумяла травмата в реброто на Ерера или се надявам да е така,..

Срещу Уест Хем(27-09-2014) получи контузията.
Срещу УБА(20-10-2014) започна титуляр и го смениха на полувремето.
Това е близо 1 месец възстановяване.
26-10-2014 - резерва
2-11-2014- резерва
8-11-2014-резерва
22-11-2014-резерва
1 месец близо извън игра.
Извод:1.Ако не е бил 100% готов срещу УБА,Ван Гаал едва ли щеше да го пусне в игра(още повече,че на скамейката бяха Фелайни,Карик и Флетчър).
2.Възможно е травмата да се е обадила на полувремето и това да е предизвикало смяната,но това е само предположение...Но пък следващата седмица го виждаме сред резервите,сиреч...не е било нещо крайно сериозно.
3.Ако допуснем,че пък е възможен този вариант,то в действителност е доста странен факта,че повторното възстановяване....е отново в рамките на 1 месец,а и нали все пак е сред резервите,което пък навежда на мисълта,че ако е нещо сериозно(тип Карик или Рохо),то изобщо нямаше да е в списъка.
4.Това от друга страна сочи,че:Е възможно той да не е бил напълно възстановен срещу УБА,въпреки приказките на Ван Гаал,че пускал винаги напълно здрави играчи(нещо,което мен лично започва да ме съмнява,а по принцип в последно време за Юнайтед по отношение на контузии и травми...трудно можеш да бъдеш абсолютно сигурен.).
5.Ако не го видим титуляр срещу Хъл Сити,то това вече...определено ще прелее чашата,барабар и ако видим отново Ван Перси титуляр.
Ван Перси титуляр без Андер Ерера...ще е уникален дебилизъм.Ван Перси и Ерера...по-приемливо.Ерера без Ван Перси-отлично.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 ное 2014 19:20

Перси в тази си форма пречи много на отбора - губи се играч като Мата/Ерера/Янузай :|

Със сигурност Данчо щеше да върши по-полезна работа!

Върни се в “Манчестър Ю”