Фабио Ешпиньо за колко срещи ще го накажа за средният пръст

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Фабио Ешпиньо за колко срещи ще го накажа за средният пръст

Мнениеот ros » 24 ное 2014 23:55

IvailoRz написа:
ros написа:
k20dan4o написа:От тук пишещите цесекари да разбирам че за неприлични жестове трябва да има наказание, а за псувни и ругатни по съдии и длъжностни лица не се полага.
А този среден пръст на Ешпиньо, не че го оправдавам, дали е самоинициатива или е реакция на стойчовата скамейка.

Да беше дошъл в Сектор В на Армията да видиш след гола му какво показа и от кое бе провокирано ;). Камерите не са го заснели, защото повтаряха гола. Затова бе изпратен по него и камъка, което си е тотална простотия де ;)

Всичко е един омагьосан кръг ! Защо е реагирал така ? Защото най-вероятно са го посрещнали с "турци сте " , "селяни " и "уууу" !
Аз друг въпрос имам , кога ще започнат да наказват клубовете и заради скандиранията на публиките им ? Никога най-вероятно ..цирк ! :x

Точно на Ешпиньо едва ли му дреме както от "Българи - юнаци", така и от "Турци сте"... А за уууу - ако не ще да го освиркват - да ходи да играе шах. Та дори Роналдо изтърпя виковете Меси, Меси на Васил Левски. Истината е, че изведнъж след червения картон на Мисиджан всички в Лудогорец се стреснаха от възможността разликата да стане 8 точки и издивяха. Поведението им, както на Ешпиньо, така и на Моци, Дяков, Кейсара, Минев показа сериозен страх от вероятността Домусчиев да ги подбере яката
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 ное 2014 00:19

astra написа:2-3 мача е по правилник

Посочи го този правилник за да прочетем какво пише, ето аз на предната страница съм се обосновал.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 ное 2014 01:37

super falkao написа:До къде го докарахме Ливърпул като бият Лудогорец било голяма излагация пппффффффффффффффф изтрещя народа...

Ми те Ливърпул най-силният отобр, който са били този сезон е Саутхямптън, така че....

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 25 ное 2014 09:54

Кукоч или къв беше го наказаха 2 мача за нещо повече. Значи Ешпиньо евентуално с дребна парична санкция. Толкова е и реално заслуженото наказание.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 25 ное 2014 11:59

drvasko98 написа:
super falkao написа:До къде го докарахме Ливърпул като бият Лудогорец било голяма излагация пппффффффффффффффф изтрещя народа...

Ми те Ливърпул най-силният отобр, който са били този сезон е Саутхямптън, така че....

Саутхямптън дали няма да станат шампиони в А група с резервите, как мислиш ? ;) Много за големи се помислихме явно, та да има такива изказвания - у нас футбол се играе на картофени ниви от хора без двигателна култура, фенове мятат димки от трибуни, които приличат по-скоро на руини (а за някои клубове - буквално са си руини), във всеки кръг има по няколко уредени мача, обаче видиш ли "Ливърпул най-много са били Саутхямптън тоя сезон" ... гледайте си жалките местни полу-аматьорски клубчета, ама защо трябва да се правят такива квалификации за отбори, които поне имат професионален статус (дори да пренебрегнем историята) ?

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 ное 2014 02:15

http://www.redpride.eu/2014/11/25/dk-gl ... -eshpinyo/ ето за колко, както казах той няма да бъде наказан.Дразнещи са от БФС...

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 26 ное 2014 17:28

Опита за убийство от феновете на ЦСКА е "наказан" много строго :lol:

Върни се в “Футбол - България”