ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот HEATSEEKER » 26 ное 2014 15:29

BRF написа:
HEATSEEKER написа:Яко си ги хейтвате отборът от РИО-РАЗ,,,ама в природата празно място няма...В края на сезона яко ще има обаче, голям червен плач.Домусчиев реално махна Любо, че с бедняците от от ЦСКА, няма да се справи.

То твоето не е ли хейт :lol: !

Ами не, просто трябва да си много сляп и заблуден за да не си проумял, че първо отборът на Стойчо не играе някакъв свръх футбол,второ нямате пари да плащате да скачат срещу РИО-РАЗ.Трето Домуса с приказките още повече го настървихте , накрая да се изгаври с вас.Тато казваше така, като нямаш пари , какво решаваш ти,,,
Стойчо направи от един мач(който реално не е решаващ)истерия, все едно от това зависи бъдещето на човечеството.
Има и още нещо, ако довечера Лудогорец(Разград 2000), отпадне от Европа, нали разбираш от там нататък , кой ще им е главния приоритет.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2014 15:36

HEATSEEKER написа:
BRF написа:
HEATSEEKER написа:Яко си ги хейтвате отборът от РИО-РАЗ,,,ама в природата празно място няма...В края на сезона яко ще има обаче, голям червен плач.Домусчиев реално махна Любо, че с бедняците от от ЦСКА, няма да се справи.

Ами не, просто трябва да си много сляп и заблуден за да не си проумял, че първо отборът на Стойчо не играе някакъв свръх футбол,второ нямате пари да плащате да скачат срещу РИО-РАЗ.Трето Домуса с приказките още повече го настървихте , накрая да се изгаври с вас.Тато казваше така, като нямаш пари , какво решаваш ти,,,
Стойчо направи от един мач(който реално не е решаващ)истерия, все едно от това зависи бъдещето на човечеството.

Брейййййййй!Ми то във футбола най-важни са головете и точките!Имаме най-много точки,вкарали сме най-много и сме допуснали най-малко!Какво значи свръх футбол?Само те са ни победили до сега!Това пък да се кефиш,че олигарха е махнал Пенев и да чакаш май месец за да се изгаври с нас,все едно си футболен евнух :? !

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 ное 2014 15:45

BRF написа:
HEATSEEKER написа:
BRF написа:

Брейййййййй!Ми то във футбола най-важни са головете и точките!Имаме най-много точки,вкарали сме най-много и сме допуснали най-малко!Какво значи свръх футбол?Само те са ни победили до сега!Това пък да се кефиш,че олигарха е махнал Пенев и да чакаш май месец за да се изгаври с нас,все едно си евнух :? !

Аз не се кефя , че Домуса е махнал Любо, а просто го констатирам,което трябва да ти подскаже , кой води влака(днес) в българския футбол, пак четеш и не вникваш, (явно забрави мача със Славия), у нас няма свръх отбори, това че сте водачи, не ви прави застраховани от загуби.Живот и здраве май месец, си спомни колко помия изливате върху тези хора(най-интересното е ,че сигурно 85-90% , преди Разград 2000 да пожъне успехи са си били правоверни чорбарчета).
Последна промяна от HEATSEEKER на 26 ное 2014 15:53, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2014 15:53

HEATSEEKER написа:Аз не се кефя , че Домуса е махнал Любо, а просто го констатирам,което трябва да ти подскаже , кой води влака(днес) в българския футбол, пак четеш и не вникваш, (явно забрави мача със Славия), у нас няма свръх отбори, това че сте водачи, не ви прави застраховани от загуби.Живот и здраве май месец, си спомни колко помия изливате върху тези хора(най-интересното е ,че сигурно 85-90% , преди Разград 2000 да пожъне успехи са си били прововерни чорбарчета).

Много си зле,честно!Нали не мислиш,че си ми нужен ТИ и твоите мнения за да се ориентирам в тази джунгла "български футбол" :o !Надценяваш се :mrgreen: !Битката за титлата е в разгара си и шансовете ни са равни към момента!Виж там за 7-8 място,ти си по в час ;) !
п.п.Не знам какво трябва да помня от мача със Славия!Явно ти не четеш,а още по-малко вникваш!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 ное 2014 15:57

BRF написа:
HEATSEEKER написа:Аз не се кефя , че Домуса е махнал Любо, а просто го констатирам,което трябва да ти подскаже , кой води влака(днес) в българския футбол, пак четеш и не вникваш, (явно забрави мача със Славия), у нас няма свръх отбори, това че сте водачи, не ви прави застраховани от загуби.Живот и здраве май месец, си спомни колко помия изливате върху тези хора(най-интересното е ,че сигурно 85-90% , преди Разград 2000 да пожъне успехи са си били прововерни чорбарчета).

Много си зле,честно!Нали не мислиш,че си ми нужен ТИ и твоите мнения за да се ориентирам в тази джунгла "български футбол" :o !Надценяваш се :mrgreen: !Битката за титлата е в разгара си и шансовете ни са равни към момента!Виж там за 7-8 място,ти си по в час ;) !

Ами като гледам , май не си много добре ориентиран в джунглата наречена български футбол, Стойчо ви прави един вид зомбита... :cry:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2014 16:10

HEATSEEKER написа:Ами като гледам , май не си много добре ориентиран в джунглата наречена български футбол, Стойчо ви прави един вид зомбита... :cry:

Може и странно да ти прозвучи,най-голям процент зомбита сте точно вие!Преди всеки мач съдиите и конспирации се коментират!Масово сте и най-невъзпитани,меко казано!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 ное 2014 16:14

BRF написа:
HEATSEEKER написа:Ами като гледам , май не си много добре ориентиран в джунглата наречена български футбол, Стойчо ви прави един вид зомбита... :cry:

Може и странно да ти прозвучи,най-голям процент зомбита сте точно вие!Преди всеки мач съдиите и се коментират!Масово сте и най-невъзпитани,меко казано!

Ех БРФ , достатъчно , е просто да се поразровиш за да прочетеш писанията(няма да казвам какво става във Фейса), и да се ограмотиш с добре ''''възпитаните''' армейци, а за зомбитата,,,пак прочети всички писания, и сам ще се убедиш ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2014 16:20

HEATSEEKER написа:
BRF написа:

Може и странно да ти прозвучи,най-голям процент зомбита сте точно вие!Преди всеки мач съдиите и се коментират!Масово сте и най-невъзпитани,меко казано!

Ех БРФ , достатъчно , е просто да се поразровиш за да прочетеш писанията(няма да казвам какво става във Фейса), и да се ограмотиш с добре ''''възпитаните''' армейци, а за зомбитата,,,пак прочети всички писания, и сам ще се убедиш ;)

Няма нужда!Аз имам в предвид за хората във форума!Ако вярата в отбора и треньора ме прави зомби,значи съм зомби :? !Фактите говорят,че точно в средата на шампионата сме номер 1 по всички показатели!Значи има и покритие!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 ное 2014 16:24

BRF написа:
HEATSEEKER написа:
BRF написа:

Няма нужда!Аз имам в предвид за хората във форума!Ако вярата в отбора и треньора ме прави зомби,значи съм зомби :? !Фактите говорят,че точно в средата на шампионата сме номер 1 по всички показатели!Значи има и покритие!

Да вярваш в отбора си е ОК,,но щом вярваш на Стоюю...работата е зле,,,много зле :!: :!: :!:

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 26 ное 2014 16:27

HEATSEEKER написа:Да вярваш в отбора си е ОК,,но щом вярваш на Стоюю...работата е зле,,,много зле :!: :!: :!:

А ти на кой вярваш, че мислиш, че е по-добре работата при теб?
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Върни се в “Лудогорец”