Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 ное 2014 13:49

GOLEADOR написа:Абе така кажи,че теб не те интересува какво иска населението на Крим. За теб те са васали и нямат думата.

Не бе човек, мен ме интересува тия неща ( отделянето на дадена област от суверенна Държава ) ... Да стават според международните спогодби.
Начинът, по-който Крим мина към Русия, по скоро бие на чисто анексиране, с военна сила.

Същото е на път да стане и с Източна Украйна... Разбери, опасно е да се гледа това, какво е преобладаващото население в дадена област, и по това да се съди, на кой принадлежи тя.
Трябва ли да припомням, че и ние имаме области, дето нашият етнос не е мнозинство ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 ное 2014 13:52

THE G.A.M.E написа:То не е до отричането... Референдумите се провеждат в мирни времена, а не под контрола на калашников.

Кой ги би в главата руснаците, навремето да дадът Крим на Украйна ?
Що подписваха международни споразумения, за териториалната цялост на Украйна ?

То няма как да се отрече, че Македония е българска, ама к'во от това ?

Ето го тиранина, на проверка как се управляват новите територии под дулата на калшников :lol: :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-Px0rEqRe-s[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 ное 2014 13:57

THE G.A.M.E написа:
GOLEADOR написа:Абе така кажи,че теб не те интересува какво иска населението на Крим. За теб те са васали и нямат думата.

Не бе човек, мен ме интересува тия неща ( отделянето на дадена област от суверенна Държава ) ... Да стават според международните спогодби.
Начинът, по-който Крим мина към Русия, по скоро бие на чисто анексиране, с военна сила.

Същото е на път да стане и с Източна Украйна... Разбери, опасно е да се гледа това, какво е преобладаващото население в дадена област, и по това да се съди, на кой принадлежи тя.
Трябва ли да припомням, че и ние имаме области, дето нашият етнос не е мнозинство ? :roll:

И какви са международните спогодби за отделянето на дадена област от държава :? :roll: В Косово според тези спогодби и по-безопасно ли беше това отделяне ;) А сега да чуя, кой е виновен за този прецедент 8-) Хайде, на висок глас, прав пред компа, с ръка на сърцето 8-) Споко, не боли, но пък за сметка на това ще ти олекне :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 14:00

THE G.A.M.E написа:
GOLEADOR написа:За Крим поне няма как да отречеш,че е руски.Там украинци няма.Българите в Украйна са повече от украинците в Крим.За това и колкото и референдума да се проведат в Крим,той никога няма да е украински.

То не е до отричането... Референдумите се провеждат в мирни времена, а не под контрола на калашников.

За Македония имаме подкрепата на кмета на Атина. Аре да 'одим да си я 'земаме. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 14:02

CTAHKO написа:
THE G.A.M.E написа:

И какви са международните спогодби за отделянето на дадена област от държава :? :roll: В Косово според тези спогодби и по-безопасно ли беше това отделяне ;) А сега да чуя, кой е виновен за този прецедент 8-) Хайде, на висок глас, прав пред компа, с ръка на сърцето 8-) Споко, не боли, но пък за сметка на това ще ти олекне :)

Аааа, за Косово или добро или нищо. Недей тъй ся и ти.... Колко усилия им струва на янките да покриват и стопират разследванията за помиите на косоварите по време войната, само те си знаят.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 ное 2014 14:29

THE G.A.M.E написа:Всичко това ще е без значение, ако влязат в ЕС.

Щото подозирам, че тях няма да ги управляват наши политици. :lol:
Украйна ги виждам със стандарта на Полша до 10-на години. ;)

А аз, Украйна изобщо не я виждам вече. 8-)
П.П. Напуши ме яко смях по време на обедната емисия на Канал1. Някаква група се връщаше от Източна Украйна за 24 -дневен отпуск .Един от войниците разправяше как щял да се върне там за да довърши започнатото(работата трябвало да се свърши докрай).Естествено за подлогата ,наречена национална телевизия ,това беше една от водещите новини-тези войници били киборги и герои хахаха :lol: .Бих казал: Те са мъченици и пионки в ръцете на една власт ,която трябва да бъде разстреляна на Майдана.Днес и онова чучело Брайдлайв (не знам дали и правилно съм го написал),е пристигнал в Киев за още "полезни " съвети.Не исках да го казвам,но вече не ми е жал за глупаците от Западна Украйна.Сами са си виновни.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 ное 2014 14:41

Добре,че зелените човечета се появиха в Крим.
Последна промяна от FLANKER на 26 ное 2014 14:42, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 ное 2014 14:41

[youtube][youtube][yout/watch?v=CIZpoWh564[/youtube]
Последна промяна от FLANKER на 26 ное 2014 14:49, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 ное 2014 14:43

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:
GOLEADOR написа:За Крим поне няма как да отречеш,че е руски.Там украинци няма.Българите в Украйна са повече от украинците в Крим.За това и колкото и референдума да се проведат в Крим,той никога няма да е украински.

То не е до отричането... Референдумите се провеждат в мирни времена, а не под контрола на калашников.

За Македония имаме подкрепата на кмета на Атина. Аре да 'одим да си я 'земаме. ;)

Пууу..грешка!Кмета на Солун.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 ное 2014 14:46

http://youtu.be/CIZpoWh564A
По-горе не се показа картинката дано тук излезе в другия вид ;)
П.П. Та поради тази причина споменах" зелените човечета" 8-)
Изображение

Върни се в “Архив”