Добри думи и пожелания за нашите любими водещи!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Nikson
Контакти:

Добри думи и пожелания за нашите любими водещи!

Мнениеот Nikson » 08 дек 2009 16:15

Здравейте фенове на спорта!
Иска ми се по повод настъпващите празници да кажем и по няколко добри и топли думи към целия спортен екип и към любимото ни радио Дарик Радио!
Мисля, а и знам че го заслужават.
Всички са много готини и весели! :) :) :) Грижат се да сме информирани за всичко случващо се както в България така и по света. Деректните предавания и с още куп страхотни неща!
Пожелавам на всички да работите така прекрасно и за напред, както го правите и сега. Успех в професионален както и в личен план.
Благодарим Ви !

P.S. Към целия спортен екип: Т.Русев, И.Цекова, В.Грънчаров, Н.Александров, С.Табаков, П.Иванов, С.Стоянов и В.Вълчев както и на всички от Дарик Радио .
Nikson™
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Добри думи и пожелания за нашите любими водещи!

Мнениеот niki87 » 08 дек 2009 16:23

Прав си,много са готини,да продължават в същия дух :)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 08 дек 2009 16:27

Ей,не се подмазвайте на екипа на Гонг :oops: Със сигурност е добре,че ви има,въпреки,че имам някои критики към вас,но ще си ги запазя :mrgreen: Успех! :)
Изображение
Изображение

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 08 дек 2009 16:46

Чак толкова да се слагаме на водещите мисля,че не е необходимо. По-скоро препоръка да спрат малко със запалянковщината /най-вече синята/ и да коментират по-цивилизовано мачовете на Левски. Ако сините паднат това не е нужно да се превръща в национален въпрос. Все пак има доста по-важни неща.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 дек 2009 17:00

Радвам се, че радио "Гонг" ....го няма, за да мога да свърша някаква работа :mrgreen: . Успехи! Странна мечта има Томето (да си има радио, повечето хора искат нещо материално, не ефирно :) ), дано през 2010 да му се сбъдне! Щастие, успехи и догодина да увеличи населението на татковината с още един спортен фен ;) , понеже, както казва Мечо Пух: "колкото повече - толкова повече"!
А на тези с негативните постове ще кажа: не ви разбирам, хора. Честно, не ви разбирам!
Последна промяна от metodito на 08 дек 2009 17:08, променено общо 2 пъти.

venconi
Контакти:

Мнениеот venconi » 08 дек 2009 17:03

Nikson написа:Здравейте фенове на спорта!
Иска ми се по повод настъпващите празници да кажем и по няколко добри и топли думи към целия спортен екип и към любимото ни радио Дарик Радио!
Мисля, а и знам че го заслужават.
Всички са много готини и весели! :) :) :) Грижат се да сме информирани за всичко случващо се както в България така и по света. Деректните предавания и с още куп страхотни неща!
Пожелавам на всички да работите така прекрасно и за напред, както го правите и сега. Успех в професионален както и в личен план.
Благодарим Ви !

P.S. Към целия спортен екип: Т.Русев, И.Цекова, В.Грънчаров, Н.Александров, С.Табаков, П.Иванов, С.Стоянов и В.Вълчев както и на всички от Дарик Радио .

Това не са журналисти или ако са такива не са никакви профита, това са просто фенове. Говорят за техните отбори и това е, проблемът е ,че го правят всеки път и то по невероятно нагъл начин. Това за мен не е журналист.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 дек 2009 17:41

Т.Русев, И.Цекова, В.Грънчаров, Н.Александров, С.Табаков, П.Иванов, С.Стоянов и В.Вълчев както и на всички от Дарик Радио .

На всички който правят най- доброто радио в България успехи здраве късмет и весели празници! И чакам Дарик ТВ с голямо не търпение!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 08 дек 2009 18:09

То ако говедата и столипиновци не бъдат доволни от това радио, кой тогава ? Такава пропаганда не е имало от времето на втората световна война!
Последна промяна от MoNteSo на 08 дек 2009 18:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 дек 2009 18:09

И от мен поздрави за всички журналисти в Дарик и Гонг.бг!Дано ги видим скоро и на екран!Не съм забравил суперкоментарите на Томето и Ники на мачовете от Шампионската лига,дано един ден могат да правят това в собствената си телевизия :) ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - България”