enguerino написа:Според РеалМадридТВ, разКРачения е станал голмайстор на всички времена в Примера![]()
добре че не са извадили дузпите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Според РеалМадридТВ, разКРачения е станал голмайстор на всички времена в Примера![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Madridist написа:Това като гледам е по-скоро класация по ефективност . И Роналдо е единствения, който е с повече вкарани голове от изиграни мачове. Естествено, така направена е супер пристрастна и необективна. По тази логика Диего Коща трябва да е вече сред легендите на Висшата Лига, защото в началото на сезона имаше повече вкарани голове от изиграни мачове. Това са си нормални неща. Както Ел Мундо и Спорт, носят от девет кладенеца вода за да подценяват всеки един успех свързан с Мадрид - било на клубно , било на индивидуално ниво, така и от отсрещната страна не остават длъжни. Към днешна дата, Лионел Меси е играчът с най-много голове в историята на Ла Лига, всичко останало е вятър на устата.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Е то в Испания няма да е съвсем точна, тъй като и Коста и Меси играят в Испания от младини и се развиваха във Ла Лига, докато КР дойде готов продукт и веднага започна да вкарва, докато ония двамата хайвани на по 18-19г са играли по 20 минути на мач
Madridist написа:Groucho, приемам мнението ти, но за мен тези статистики за ефективност, не са много обективни. Давам следния пример. Доколкото си спомням , Берое е единствения български отбор с положителен баланс в евротурнирите . В същото време, отбори като ЦСКА, Левски, дори и Лудогорец са с по-лоша ефективност победи-изиграни мачове, но реално погледнато са постигнали по-големи успехи от старозагорци (нищо лично към Берое, имам много готини приятели от Стара Загора)
Madridist написа:Това като гледам е по-скоро класация по ефективност . И Роналдо е единствения, който е с повече вкарани голове от изиграни мачове. Естествено, така направена е супер пристрастна и необективна. По тази логика Диего Коща трябва да е вече сред легендите на Висшата Лига, защото в началото на сезона имаше повече вкарани голове от изиграни мачове. Това са си нормални неща. Както Ел Мундо и Спорт, носят от девет кладенеца вода за да подценяват всеки един успех свързан с Мадрид - било на клубно , било на индивидуално ниво, така и от отсрещната страна не остават длъжни. Към днешна дата, Лионел Меси е играчът с най-много голове в историята на Ла Лига, всичко останало е вятър на устата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта