Марсилия - Реал Мадрид 8.12 - 21.45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Марсилия - Реал Мадрид 8.12 - 21.45
Марсилия ще се нуждае от победа с 3 гола, ако (очаквано) Милан бие Цюрих. Моята прогноза е 2-2 а Вашата ?
- blue SASHO77
- Контакти:
Re: Марсилия - Реал Мадрид 8.12 - 21.45
Победа за Реал!!!! А за Милан не е много сигурно че ще бият...Цюрих не са за подценяване!!!
САМО ЛЕВСКИ
- battlestar31
- Контакти:
дано тея кретени реал не са издънят 

- ZinedineZidane
- Контакти:
battlestar31 написа:дано тея кретени реал не са издънят
[offtopic]С тебе сме същевременно и от един, и от срещуположен лагер (Арсенал и Реал). Но все пак "кретени"...[/offtopic]
За мача: равенството изглежда логично, дано не падне ранен гол за Марсилия, че тогава ще има едно глътване на бастуна и не се знае после...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ще го давали по някоя БГ тв тоя мач?
лесно запалим търси своята трудно загастваща принцеса!!!
Аз съм за Марсилия 

И този мач най-вероятно ще е равен...Може пък и 0-1 да е 

- metodito
- Контакти:
niki87 написа:Аз съм за Марсилия
И аз така, но статистиката във футбола е нещо желязно. А тя води на мисълта (от 5 изиграни срещи помежду им в ШЛ, Марсилия имат само загуби), че Реал няма да имат проблеми с Марсилия. Все пак липсата на Кака може да е решаваща. Allez!
- Lord_VOODOO
По принцип Реал би трябвало лесно да спечелят мача! Най-логичното е да се очаква тяхна победа. Но снощи сънувах точно този мач (да знам, че сънищата не се сбъдват), но все пак ще заложа на развието на мача от съня ми:
Марсилия - Реал 4:1! Като Реал загубиха заради зверски контузии Роналдо и Касияс! На Роналдо му беше счупен левият крак по много зверски начин (както на Едуардо в Арсенал), а Кисияс беше изритан с бутоните в главата и черепа му беше счупен, както на Чех навремето... /Заради доброто на футбола се надявам това да не се случи!/
Ето и нещо, което смятам ще ви се стори интересно:
Диавара: Ако трябва, пак ще контузя Кристиано
Отново казвам прогнозата ми е 4:1!
Марсилия - Реал 4:1! Като Реал загубиха заради зверски контузии Роналдо и Касияс! На Роналдо му беше счупен левият крак по много зверски начин (както на Едуардо в Арсенал), а Кисияс беше изритан с бутоните в главата и черепа му беше счупен, както на Чех навремето... /Заради доброто на футбола се надявам това да не се случи!/
Ето и нещо, което смятам ще ви се стори интересно:
Диавара: Ако трябва, пак ще контузя Кристиано
Защитникът на Олимпик (Марсилия) Сюлейман Диавара е готов отново да контузи звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Французите приемат утре Кралския клуб с амбицията за задължителна победа, най-добре с повече от три голове разлика. Именно тъмнокожият бранител контузи португалеца на 30 септември тази година при първата среща на "Сантиаго Бернабеу". Впоследствие ибериецът усложни травмата си и се появи отново в игра с белия екип след два месеца лечение.
"Ако трябва, пак ще вляза по същия начин на Кристиано и ще го контузя", зарече се 30-годишният сенегалец в интервю за испанския "Марка". "Не съм искал да причиня травма, просто влизам твърдо. Няма да променя играта си", сподели Диавара. "Много е трудно да победиш Мадрид с 3:0. Не е обаче невъзможно", сигурен е играчът на ОМ.
Отново казвам прогнозата ми е 4:1!
- metodito
- Контакти:
Lord_VOODOO написа:По принцип Реал би трябвало лесно да спечелят мача! Най-логичното е да се очаква тяхна победа. Но снощи сънувах точно този мач (да знам, че сънищата не се сбъдват), но все пак ще заложа на развието на мача от съня ми:
Марсилия - Реал 4:1! Като Реал загубиха заради зверски контузии Роналдо и Касияс! На Роналдо му беше счупен левият крак по много зверски начин (както на Едуардо в Арсенал), а Кисияс беше изритан с бутоните в главата и черепа му беше счупен, както на Чех навремето... /Заради доброто на футбола се надявам това да не се случи!
Забавно! Кървав мач. Как можаха про бг да дават МанЮН