sunscres92 написа:Не можах да разбера как това влезе, това направи си беше пас по земя, с никаква скорост.
То и аз ... ама по важното е , че и Джо Харт не разбра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sunscres92 написа:Не можах да разбера как това влезе, това направи си беше пас по земя, с никаква скорост.
Der Führer написа:iliev72 написа:Der Führer написа:iliev72 написа:Една контра на Байерн и Сити са дотам
Напълно възможно е . Но с оглед на представянето на Бернат , Алонсо и влезлия Данте , е възможно и Сити да победят с разлика .
Изложи сеПоне засега !
Кой се е изложил
HoUs4oOL написа:Според мен обаче червения картон беше пресилен,можеше да мине и с жълт.
HoUs4oOL написа:На Харт май не му върви с тия мустаци хаха.
iliev72 написа:Der Führer написа:iliev72 написа:Der Führer написа:iliev72 написа:Една контра на Байерн и Сити са дотам
Напълно възможно е . Но с оглед на представянето на Бернат , Алонсо и влезлия Данте , е възможно и Сити да победят с разлика .
Изложи сеПоне засега !
Кой се е изложил
ТиСити да бият с разлика в ШЛ и то Байерн !
Der Führer написа:HoUs4oOL написа:Според мен обаче червения картон беше пресилен,можеше да мине и с жълт.
Абсолютен червен картон ... последния в защитата спира голова атака .
HoUs4oOL написа:Der Führer написа:HoUs4oOL написа:Според мен обаче червения картон беше пресилен,можеше да мине и с жълт.
Абсолютен червен картон ... последния в защитата спира голова атака .
Нали уж се говори,че червен картон и дузпа е твърде сурово наказание,а и нарушението не беше грубо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта