Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Мнениеот memnto » 25 ное 2014 16:54

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
memnto написа:
memnto написа:Кажи за плюнка нещо, защо така се отказа? Не се предавай, вярвам в теб. 8-)

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vctUWxuyCXQ[/youtube][/offtopic]

Е какво има тук? Не видях фен да го плюе. ;) Друго да имаш нещо? Увисваш, моме, увисваш. ;)

Аз казах ли? Къде е плюнката, ето ти плюнка... Сега пък не виждал фен. Ако има фен ще каже, че не бил цесекар... и т.н и т.н. :lol:

Ти май наистина не можеш да четеш.
memnto написа:Кой е наплюл оная, сама по себе си плюнка, пИтрИчев? Ами ако са недоволни журналя, които не са на хранилка при Домуса? ;)
Ако докажеш, че е фен го приемам за провинение. Ако ли не увисваш във въздуха. ;) ;)

Това, че някой го плюе е факт, но кой? :? Може да си бил и ти. :geek:

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 25 ное 2014 16:56

memnto написа:Това, че някой го плюе е факт, но кой? :? Може да си бил и ти. :geek:

Да аз бях, признавам си! 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 25 ное 2014 16:57

memnto написа:Това, че някой го плюе е факт, но кой? :? Може да си бил и ти. :geek:

Еми предай се да те глобят тогава, какво намесваш великия ЦСКА в твоите деяния? 8-)

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 25 ное 2014 16:58

memnto написа:

Еми предай се да те глобят тогава, какво намесваш великия ЦСКА в твоите деяния? 8-)

Сигурно, защото е ЦСКА-р. :)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 ное 2014 16:58

Синия октопод не спи, а е пуснал пипала навсякъде! Изображение
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 25 ное 2014 17:00, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 25 ное 2014 16:59

d.milanov написа:
memnto написа:

Сигурно, защото е ЦСКА-р. :)

Разкрихте ме, сега ще ме изгонят от сектор Б. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 ное 2014 17:00

Уточнете вече ЦСКА Плачковци или от София сте :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 25 ное 2014 17:03

Тия ЦСКА май са най-големите галеници на БФС.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: ros

Мнениеот ros » 25 ное 2014 17:05

Странджата написа:И за какво да го наказват - че пристъпил терена пред противников състезател, но се усетил и излязъл бързо без последствия :) При такава интерпретация под ударите на кой текст за нарушенията попада и към кой прецедент за пристъпване на страничната линия да го отнесем? Не можем нашите тълкувания да ги вменяваме на деятеля като намерения, още повече не засвидетелствани от очаквания от нас резултат.
Иначе - наказанията са каквито за нас, такива и за червените - няма какво да се обсъжда и да се надига вой. Има наредби, има и тълкувания, които преди цесекарския случай са прецеденти - така че няма какво друго да се очаква.
Не е лошо все пак да се вижда истината - поне такава, каквато може да бъде - за футболния съдия най-малко. Играчът на Лудогорец рита топката, задържана с крака от червения състезател, който после доста нервно се изправя - може да се подмине и се подмина. Играч на Лудогорец показва среден пръст - добре, че на него не беше закачен лист с шестица :) - трябва да има наказание. Само за листа - не :), защото означава отличен шест за тези, които го гледат - това е вдигната оценка :) Но да вдигаш оценки със среден пръст може в други култури - в нашата - не :)

Аз бях писал (но някой го е изтрил) че или има нарушение и го наказват... или не отлагат решението. Какво да отлагат ако няма нарушение. Това е странното. картината от случката няма да стане по-ясна. Просто казват като "следния пръст"... няма случай Гонзо и се приключва.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 ное 2014 17:06

ivaka написа:Левскар съм и в тоя форум по принцип не влизам, но сега просто ме изкушихте да напиша нещичко...
ПЪРВИ СТЕ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА "ОТБОРЧЕТО ОТ ГЕРЕНА"!
Паднахме от вас, а това са точки за вас!
Бихме Лудогорец, а вие направихте равен в прекия си мач между лидерите И С НИЩО НЕ ПОКАЗАХТЕ, ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СТЕ ПРЕД ЛУДОГОРЕЦ!!!
Е?
Дръжте се с повече уважение към Левски, щом и благодарение на нас сте така първи, да не се обърне палачинката!

Същото нещо могат да кажат и феновете на Хасково :? !

Върни се в “Футбол - България”