Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Мнениеот Eminem » 25 ное 2014 16:04

Правилното наказание е 5 мача без публика и поне 50 000 лв. глоба. Правилникът за хвърлени предмети е глупав, не знам как е с глобите. Ако правилникът позволява големи глоби, то тази от 5000 лв. е жалка.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 25 ное 2014 16:05

Значи едните мятат предмет (снежна топка) и той удря човек, пък другите мятат камък, който не удря никой. Първите просто си играели, вторите трябвало да ги изхвърлят от групата :mrgreen: Отворете си една тема за Газпром да се надъхвате, не се занимавайте с лидерите :mrgreen:
П.С. Не одобрявам мятането на камъка. Тези, които са го метнали са малоумници, които не разбират, че само ще навредят на ЦСКА. РУК за БФС и мълчанието им за Ешпиньо> Утре мощно за Ливърпул :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2014 16:06

Ейй, как така само наркосектора го провокират, бе :lol: Ах, тия лоши полицаи :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 ное 2014 16:07

DrAvalanche написа:Наказаха ни 25 хиляди и мач при закрити врати. Както ни наказаха и след мача в Ловеч, за които имаше множество записи как полицията провокира публиката.

На всички тези случаи имаше ударени длъжностни лица.

Кажи ми един ударен на мача онзи ден от хвърлен предмет ??

Аман от невежи и прости хора.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 25 ное 2014 16:07

DrAvalanche написа:Наказаха ни 25 хиляди и мач при закрити врати. Както ни наказаха и след мача в Ловеч, за които имаше множество записи как полицията провокира публиката.

Наказанието ви беше заради ударените полицаи. За снежната топка понеже е без последствия получихте само глоба. Как трябваше да постъпи БФС сега след като сами си вкараха автогол с вашето наказание?
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2014 16:08

DrAvalanche написа:
Beck's написа:
DrAvalanche написа:
Дисциплинарната комисия на БФС наложи само глоби след дербито между ЦСКА и Лудогорец в събота. Санкциите са само за домакините от София, които ще трябва да платят общо 5000 лв.

източник гонг.бг

Дет се вика, хвърлянето на павета е много по-безопасно от това на снежни топки, а пък нападението над длъжностно лице в рамките на стадиона не е голяма работа.

Лавино , нали заради това не ви наложиха санкция, защото нямало последствия за Младенов от снежната топка, като гледам и тука няма последствия, друг е въпроса, че си тълкуват законите без последствия. Интересно ми е как поведението на Младенов младши се тълкува като непристойно, а това на Ешпиньо като пристойно ! Предлагам другото дерби всички футболисти да излезнат със среден пръст към резервните скамейки или насочени към логото на БФС !

Наказаха ни 25 хиляди и мач при закрити врати. Както ни наказаха и след мача в Ловеч, за които имаше множество записи как полицията провокира публиката.

Наказаха Ви за нападение над полицаите и двама ранени А НЕ ЗА СНЕЖНАТА ТОПКА!!! Престанете да си преиначавате фактите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 ное 2014 16:08

IvailoRz написа:Чутовна тъпотия ... :Х . Трябваше да уцелят някой ,че най-накрая нещо да се промени по тея стадиони :Х

Пореден К,Р за бфс!Така е по наредба,трябва да се променят законите!Какво излиза от глупостите по време на мача?Може да си целиш когото си искаш,стига да не го уцелиш и можеш да си показваш средни пръсти на кого си решиш! :? Тъпня!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 ное 2014 16:08

boabbb написа:Ейй, как така само наркосектора го провокират, бе :lol: Ах, тия лоши полицаи :mrgreen:

Те след всяка простотия, която направят, все някой друг е виновен. Те никаго за нищо не са виновни.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 ное 2014 16:13

Още след случката със снежната топка, беше ясно, че другарите от БФС се осраха...Вече всеки може да си мята безнаказано, каквото иска по терена стига да няма последствия... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 ное 2014 16:14

Последният казус за обсъждане на това заседание на Дисциплинарната комисия - средният пръст на Фабио Ешпиньо към треньорската скамейка на "червените" - беше оставен без никакви последствия.

Без коментар.

Върни се в “Футбол - България”