Лечков:Дал съм 30 млн. за спорт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Лечков:Дал съм 30 млн. за спорт
99% съм сигурен, че Лечков не е декларирал и платил данъци в/у 30 милиона лева доходи за посочения период. От там насетне всеки може да се сети дали ги и е дал.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
obi4am_pirin написа:„От 2000 г. до ден днешен аз съм дал 30 млн. лв за футбол, тенис, лека атлетика, баскетбол, начело с материална база и обирам само негативи. Това е разликата между мен и тези, които критикуват. Доста често премълчавам, но дотук беше. Цялата ни държава е с краката нагоре, ама това е друг сериозен разговор, дайте да видим къде са резултатите.”
Поредната интрига на сливенския...Давал си държавни пари и междувременно е имало цапцарап от тях...
И от къде ги взе бе Лече?На кого ги даде?Данъци плати ли?
Държавата била с краката нагоре!Вярно е!Ама нали ТИ си един от тия дето я управляваш тая държава като бивш кмет и вицепрезидент на бфс
Blue1914 написа:През погледа на британците.![]()
![]()
Любимото ми видео за САЩ 94. Горещо препоръчвам! Последната част е за Лечков.
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KgNrRVwSDyI[/youtube]
То да се смееш ли, да плачеш ли. Британците се гъбаркат и ни гледат сеира, но положението с героите от 94, особено Лечков, стана доста извратено. Сливналии са ми разказвали, че по едно време (началото на века някъде) се е кичил със златна тръбичка за кока на ланеца без да му дреме за нищо. Изрод!
Те викаха, че на нашите прическите били като извадени от "Маями Вайс "
Леевски, оле
- glover
- Контакти:
тези 30млн. не са30 а 3 млн.и не са негови защото той няма от къде да ги вземе а са субсидия неговите пари отидоха в хотелския му комплекс Империя но и той фалира затова Лечков толкова се натиска в БФС-то защото му свършиха кинтите(общината и тя фалира покрай него)
сърцето ми завинаги червено е
Айде бе, поне един глас в негова подкрепа да има...
Xamy написа:Айде бе, поне един глас в негова подкрепа да има...
Мога да го подкрепя с :беше гениален футболист!
BRF написа:Xamy написа:Айде бе, поне един глас в негова подкрепа да има...
Мога да го подкрепя с :беше гениален футболист!
Гениален никога не е бил,вярно,имаше добър мениджър.Гениален беше Балъков.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Ако Любо е злоупотребявал, тогава лечката, що си е мълчал,а!? И що за сбъркан човек трябва да си, да ходиш във футболния съюз с ...къси гащи. 
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Трохички дал, милионите в джоба си прибрал, но за зла поличба - всичко до стотинка пропилял