"Акулите" на път да вземат Камбуров
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: "Акулите" на път да вземат Камбуров
Ами той пойгра в чужбина , предполагам , че ще остане в БГ но не й в Черноморец .. може и дан е съм прев но не го виждам в този отбор. "Акулите" играят техничен футбол а Марто е някак дървен , той се надява топката да се удари в него и да влезе , е да добър е но не за Черноморец ! По-скоро Левски ще го вземат , подхожда на играта на отбора .. пък и Гонзо е тръгнал някаде от Пловдив с успехите и до никаде не стигна , тоя пич ще направи същото 

POPCORN написа:абе вие луди хора ли сте бе?той всеки кръг вкарва за ралзика от псевдо нападателите на ЦСКА и Левски и ще м иговорите, че е изчерпан!
абе камбура е велик Марто ЧЕРНО БЯЛ ЗАВИНАГИ
п.п от къде си напрай подписа че мн ме кефи...
Чакайте сега да видим колко нападателя има в момента в Черноморец -
Георги Чиликов ,Мартин Тошев , Адриан Фернандес ,Адалтон Жувенал - Дуду ,Матиас Морис ,Пламен Крумов ,Георги Божилов(връща се от Локо ПД като преотстъпен)+ Камбуров .Хмммм.......много бе те само нападатели май ще станат.
Георги Чиликов ,Мартин Тошев , Адриан Фернандес ,Адалтон Жувенал - Дуду ,Матиас Морис ,Пламен Крумов ,Георги Божилов(връща се от Локо ПД като преотстъпен)+ Камбуров .Хмммм.......много бе те само нападатели май ще станат.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- POPCORN
- Контакти:
FerNaNd0 написа:POPCORN написа:абе вие луди хора ли сте бе?той всеки кръг вкарва за ралзика от псевдо нападателите на ЦСКА и Левски и ще м иговорите, че е изчерпан!
абе камбура е велик Марто ЧЕРНО БЯЛ ЗАВИНАГИ
п.п от къде си напрай подписа че мн ме кефи...
ми разбира се че е играч.Всеки кръг вкарва ще ми говорите глупости!Платини бил с 10 класи над него..къде да се изсмея?Бате подписа го намерих някъде в нета като се ровичках не съм го правил аз

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
maldin1 написа:Чакайте сега да видим колко нападателя има в момента в Черноморец -
това какво значение има колко нападатели има?Колкото повече толкова по-добре!Ето сега много халфове имаха ЦСКА сега няма кой да пуснем да играе!Един добър футболист никога не е зле да се привлече в редиците , няма значение че имат 5 нападатели!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
5 може би ,ама 8 ? Това е почти един отбор......POPCORN написа:това какво значение има колко нападатели има?Колкото повече толкова по-добре!Ето сега много халфове имаха ЦСКА сега няма кой да пуснем да играе!Един добър футболист никога не е зле да се привлече в редиците , няма значение че имат 5 нападатели!

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- ZelenOtbor
- Контакти:
Аве не знам какво толкова му харесвате на тоз Камбуров.. Това че вкарва по 1 гол на мач означава ли, че е добър след като полузащитниците на Локо Сф си вършат добре работата и му дават на главата по 5-6 топки на мач на главата точно и от точката на дузпата той да вкара най-много 1 положение. Срещу Локо ПД имаше сигурно 8 положения, от които вкара пак 1
- Sword Coast Boys
- Контакти:
И на мене ми се струва нереално да говорим за Камбуров и Черноморец. Вярно е, че акулите имат нужда от изявен голаджия, а такива не са нито Дуду, нито цесекарето Тошев(да си хваща пътя!).
Иначе евентуален транфер на Даксон е напълно логичен, пък и ще се чувства в свои води с чужденците съотборници.
Иначе евентуален транфер на Даксон е напълно логичен, пък и ще се чувства в свои води с чужденците съотборници.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция