Впечатленията ви от чужденците (в България и по света)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Re: Впечатленията ви от чужденците (в България и по света)

Мнениеот -1914- » 25 ное 2014 10:22

Да, с много чужденци и то от най-различни държави.
Истината е, че с нищо не отстъпваме (позитивно и негативно).

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 ное 2014 11:29

Повечето от чужденците в България са с класа над нашите
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 25 ное 2014 12:35

Най=много ме изненада японец,който се оказа много отзивчив и по услугите,а всъщност човека е много богат.Контактувал съм с китайка,норвежка,пакистанец,холандка американци,бразилци,датчани,германци,португалци,хървати и други народности.Поне за тези се сещам.
Последна промяна от parazit на 25 ное 2014 12:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 ное 2014 12:36

avg написа:Интересна тема, след близо 10 години пребиваване в чужбина основно в Италия и по екскурзии и почивки в Англия и Испания, за съжаление единствената нация, която ми направи лошо впечетление е българската! Хората са се изпълнили със много завист, злорадство, и злоба!

Q sтига малко ! Злобата и завистта са общочовешки характеристики. Няма как само една нация да е изпълнена с такива характеристики. Навсякъде има злобари и завистници.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 25 ное 2014 13:34

Аз не съм живял в чужбина никога, освен малко в Македония, но те са си в общи линии същите като нас, като изключим сръбското влияние ама то пък каква толкова разлика да прави :lol: Обобщено казано - добри, весели хора, малко прости... абе като нас :mrgreen:
А иначе общувал съм за малко с представители на най-различни народи, но приятели и като цяло най-много познати имам от Украйна и Казахстан (рускоговорящи, не казаси) - и двата народа ги харесвам страшно много )) Много честни, прями хора, с дълбока душевност...Бих казал, че хората от страните със славянска култура са ми най-близки и ги харесвам най-много.

И благодаря на другите потребители за мненията, доста интересна тема )))
Изображение Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 ное 2014 15:22

Учих в училище в Англия и там срещнах много различни хора от различни националности. Като цяло, англичаните са доста прост народ, за 3 години се убедих в това, не са и приятни хора. Руснаците са от едната крайност до другата, просто може да попаднеш на различни индивиди и пак да те изумят с нещо. Черногорците са адски нагли и тъпи, не знам от къде идва това самочувствие. Азиатците са както си ги представяте - не контактуват с останалите, технологични маниаци, а и се напиват от една-две бири. :lol: Чернокожите са доста различни и просто зависи с колко гънки са в мозъка, лошото е, че предимно нашите балкански субекти и хора от бившите съветски държави обичаха да ги тормозят, простаци сме си и това е. :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2014 15:30

Контактувал съм с германци и съм ходил там - леко дръпнати, но иначе доста учтиви и работливи хора. Финландците ми изглеждат пичове, един на моята възраст познавам и беше свестен, не са толкова студени, по-скоро от външния им вид остава впечатление :roll: Тоя ме шокира с факта, че дъвчеше тютюн :o За първи път видях подобно нещо ... Румънците са си горе-долу като нас, все пак съм контактувал с хора от северозападна Румъния, така че не бяха цигани като тея около Букурещ :lol: Французи, белгийци, все възпитани хора, правят добро впечатление. С един испанец съм контактувал по работа, те и другите са повече по работа, де , и се познава, че е от по-южните част, някак си по-темпераментен :roll: От Барселона, а е фен на Реал Мадрид :mrgreen: :mrgreen: Направо ме шокира ... В Гърция съм ходил ... цигани, а жените са бетер от Анита Мейзер :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 25 ное 2014 16:12

моля - моля.... немците не сме дръпнати..... не знам откъде ги имате тез впечатления.... но не съм съгласна..... отворени сме към света.... обичаме да експериментираме..... да се веселим..... и не предопределяме хората преди да сме ги опознали.... :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 ное 2014 16:24

Не знам дали е тук мястото, но лично на мен ми стана много тъпо като видях това вчера:
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ikonomika/bjurata-po-truda-prioritetno-shte-rabotjat-s-mladezhi.html
Служителката в бюрото беше едва ли не шашната каква точно работа си търси момичето и съвсем искрено си й заяви, че нейната работа няма да стане. "Но виж, ей тука има оферти за сервитьорки, камериерки, в разни ферми има работа...."
Всеки да си прави сам изводите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 ное 2014 16:38

fcb_bg написа:Не знам дали е тук мястото, но лично на мен ми стана много тъпо като видях това вчера:
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ikonomika/bjurata-po-truda-prioritetno-shte-rabotjat-s-mladezhi.html
Служителката в бюрото беше едва ли не шашната каква точно работа си търси момичето и съвсем искрено си й заяви, че нейната работа няма да стане. "Но виж, ей тука има оферти за сервитьорки, камериерки, в разни ферми има работа...."
Всеки да си прави сам изводите.

Само търсиш начини да провокираш. :x

Върни се в “Свободна зона”