Купа на България : ЦСКА срещу Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Купа на България : ЦСКА срещу Литекс

Мнениеот Siegfried » 08 дек 2009 14:22

Не съм си и помислял , че ни очаква такъв сблъсък в такава ранна фаза от турнира ! Лидерът във временното класиране Литекс се изправя срещу червения колос от София - ЦСКА !!! От години това дерби радва не само феновете на двата отбора , но и изобщо всички футболни привърженици в България :!: Никога никой не знае кой ще излезе победител , а това равнопоставя това дерби дори на друго , превърнало се в символ на българския шампионат - Левски срещу ЦСКА :!:
ЦСКА - никога не съм бил фен на ЦСКА , признавам си , затова и много от вас могат да ме оплюят , че ви се бъркам във форума . Но аз никога не съм мразил ЦСКА - напротиив - винаги съм изпитвал респект към червения клуб . Не говоря само за безспорните му успехи в Европа , но като цяло за институцията ЦСКА . Неведнъж клубът е изпадал в затруднено положение . Неведнъж беди са застигали червените . Но те винаги се изправят и винаги се връщат в играта . Борбеността на червените играчи в тежки за тях моменти е похвална . Не твърдя , че всичко е ОК в момента , но аз говоря по принцип :!: ЦСКА винаги е фаворит за титлата и виза в евротурнирите , винаги завършват на челни позиции :!: Затова и аз , бургаски фен и симпатизант на Левски , уважавам ЦСКА за това , което е постигнал като институция и като отбор на народа :!:
Литекс - не е тайна , че аз не веднъж критикувах Литекс в този форум и неведнъж съм казвал , че шампионатът е предрешен в тяхна полза - не го отричам . Но - дори в момент на агресия - аз не мога да отрека факта , че през този сезон Литекс е фаворит за титлата :!: Откакто са в А група те винаги са побеждавали най-силните и неведнъж са играли в Европа :!: В това отношение аз не отричам успехите на ловчанлии , а и купата на България за тях е приоритет и ще се борят , за да я спечелят .
Кой ще победи - Червените , които ще се хвърлят със зъби и нокти за победата , или оранжевите , които ще се опитат да ни докажат защо водят в класирането ? Отговорът ще узнаем скоро ;)
Прикачени файлове
471px-CSKA_Sofia_logo_svg.png
(65.69 KиБ) Свален 2678 пъти
474px-Liteks.png
(105.34 KиБ) Свален 2679 пъти
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

necessarypain
Контакти:

Re: Купа на България : ЦСКА срещу Литекс

Мнениеот necessarypain » 08 дек 2009 14:27

Според мен Литекс ще продължат след дузпи, а реалния резултат ще е 1;1 до 120 мин.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 дек 2009 14:32

биеме, ЦСКА няма право на повече грешки!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 дек 2009 14:37

POPCORN написа:биеме, ЦСКА няма право на повече грешки!

Определено!Само не разбрах защо Литекса не се съгласи да премести мача в петък???
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 08 дек 2009 14:37

Време е Цска да спре тези лоши резултати напоследък. Така че задължително Цска ще се хвърли за победата. Надявам се да стане хубав мач

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 дек 2009 14:52

delqnski47 написа:
POPCORN написа:биеме, ЦСКА няма право на повече грешки!

Определено!Само не разбрах защо Литекса не се съгласи да премести мача в петък???

абе незнам и аз от една страна са си прави срока си е за събота.от друга страна незнам ние какво искаме.Защо петъка?Дали събота, петък?Все едно мача с Рома ни е на живот и смърт.Ние тоя мач трбява да го изиграем за кеф и да няма никакво притеснение какво ще стане!Нито като ни бият ще е голяма сензация нито нищо, така че и мисля, че и ние се дърляме за нещо което няма голямо значение.Нищо не им пречи пък на Литекс да хго направи петък!Но в събота ще има повече хора на стадиона 100%!Петък няма да имат такава агитка Литекс както в събота!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 08 дек 2009 14:57

Надявам се да вземем една победа най-накрая, че иначе ще си останем само с големите очаквания за този сезон.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 08 дек 2009 15:04

Доволен съм от жребия, не толкова от съперника, колкото от това, че ще гледаме истински футбол.
Иначе прогнозата ми е, че ще бием адски трудно, но съм убеден, че ще продължим напред.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 дек 2009 15:07

Този път тряа им го сложим.
YA GUNNERS YA

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 08 дек 2009 15:20

Трябва един път за винаги да се престане с тая порочна практика да се отлагат и местят мачовете,според приумиците на този и онзи отбор.Да си се играят на датите!Хората играят по 60-70 ма4а на сезон и не сменят дати,а наште лигльовци с 30-40 супер сериозни и напрегнати мачове,все времето за почивка не им стига.....Само напрежение покрай тия мераци.....Да си играем мача в събота и да не се оплакваме.....ние не сме подуенци!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”