Не съм си и помислял , че ни очаква такъв сблъсък в такава ранна фаза от турнира ! Лидерът във временното класиране Литекс се изправя срещу червения колос от София - ЦСКА !!! От години това дерби радва не само феновете на двата отбора , но и изобщо всички футболни привърженици в България

Никога никой не знае кой ще излезе победител , а това равнопоставя това дерби дори на друго , превърнало се в символ на българския шампионат - Левски срещу ЦСКА
ЦСКА - никога не съм бил фен на ЦСКА , признавам си , затова и много от вас могат да ме оплюят , че ви се бъркам във форума . Но аз никога не съм мразил ЦСКА - напротиив - винаги съм изпитвал респект към червения клуб . Не говоря само за безспорните му успехи в Европа , но като цяло за институцията ЦСКА . Неведнъж клубът е изпадал в затруднено положение . Неведнъж беди са застигали червените . Но те винаги се изправят и винаги се връщат в играта . Борбеността на червените играчи в тежки за тях моменти е похвална . Не твърдя , че всичко е ОК в момента , но аз говоря по принцип

ЦСКА винаги е фаворит за титлата и виза в евротурнирите , винаги завършват на челни позиции

Затова и аз , бургаски фен и симпатизант на Левски , уважавам ЦСКА за това , което е постигнал като институция и като отбор на народа
Литекс - не е тайна , че аз не веднъж критикувах Литекс в този форум и неведнъж съм казвал , че шампионатът е предрешен в тяхна полза - не го отричам . Но - дори в момент на агресия - аз не мога да отрека факта , че през този сезон Литекс е фаворит за титлата

Откакто са в А група те винаги са побеждавали най-силните и неведнъж са играли в Европа

В това отношение аз не отричам успехите на ловчанлии , а и купата на България за тях е приоритет и ще се борят , за да я спечелят .
Кой ще победи - Червените , които ще се хвърлят със зъби и нокти за победата , или оранжевите , които ще се опитат да ни докажат защо водят в класирането ? Отговорът ще узнаем скоро

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]