Левски (София) - Литекс (Ловеч) |2-2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) | 29.11.2014г., 16:00ч.
Имам много гадно предчувствие ,че мача ще е много зле 0: 3 за Литекс.Нямам никакво видение и смятам този мач да не го гледам. Нямам да имам нерви за този мач.Ще ни бият Литекс много здраво.НЯМА ДА ПОВТОРИМ МАЧА С БОТЕВ.А и мач с мач не си приличат.Съжалявам но така ще стане.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Имам много гадно предчувствие ,че мача ще е много зле 0: 3 за Литекс.Нямам никакво видение и смятам този мач да не го гледам. Нямам да имам нерви за този мач.Ще ни бият Литекс много здраво.НЯМА ДА ПОВТОРИМ МАЧА С БОТЕВ.А и мач с мач не си приличат.Съжалявам но така ще стане.
Ще останеш разочарован от прогнозата си

Спокойно пак ще биете с 4-1 или 3-0, като най-добрият ви нападател ще е вратаря на Литекс-Виничиус
И между другото свързано със съдиите за Литекс-дузпа на Герена не е свирена никога! Което ясно говори кой е подпиран от съдиите в 8 от 10 случая!

И между другото свързано със съдиите за Литекс-дузпа на Герена не е свирена никога! Което ясно говори кой е подпиран от съдиите в 8 от 10 случая!
MaX написа:Спокойно пак ще биете с 4-1 или 3-0, като най-добрият ви нападател ще е вратаря на Литекс-Виничиус![]()
За сметка на това същото това "подпиращо" ни съдийство умира да раздава червени картони на състезатели в син екип, особено когато играем с Ловеч. И все пак, не мислиш ли, че е леко нагло и безочливо да говориш за съдийство и подпиране след последните ви 2 титли

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

MaX написа:Спокойно пак ще биете с 4-1 или 3-0, като най-добрият ви нападател ще е вратаря на Литекс-Виничиус![]()
Викаш друго е да дават червени картони като на Еньо и да има явна подпирачка като от плешивия козел.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Дано тенденцията в резултатите ви продължи до Нова година. Издънка в къщи и победа навън.
Иначе, ако погледнем реално на нещата Литекс са в подем, докато вие сте все още загадка, отвсякъде троен мач.

Иначе, ако погледнем реално на нещата Литекс са в подем, докато вие сте все още загадка, отвсякъде троен мач.
- Kris_men2000
Stahlgewitter написа:Kris_men2000 написа:Имам много гадно предчувствие ,че мача ще е много зле 0: 3 за Литекс.Нямам никакво видение и смятам този мач да не го гледам. Нямам да имам нерви за този мач.Ще ни бият Литекс много здраво.НЯМА ДА ПОВТОРИМ МАЧА С БОТЕВ.А и мач с мач не си приличат.Съжалявам но така ще стане.
Ще останеш разочарован от прогнозата си
Ще се побъркам от кеф ако си прав.Бирата от мен.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
boabbb написа:Споко, Ники Плешивото сега ще вземе наряда![]()
И той доволно ни е рязал срещу Ловеч в един от шампионските им сезони

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Трудна победа, предполагам с голове и за двата отбора. Защо не дори 3:2.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
ПФК Левски стартира предварителна продажба на билетите за срещата от XVII-я кръг срещу Литекс, която ще се играе тази събота от 16:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".
Пропуските ще са в продажба от 28.11.2014 г, петък, на касите на стадион "Георги Аспарухов" от 12:00 до 17:30 часа откъм улица "Тодорини кукли", а в събота пропуските ще са на разположение на феновете от 10:00 часа до края на първото полувреме на мача (около 16:45 часа).
Цените са както следва:
Сектор В - 10 лева
Сектор Б - 8 лева
За гостите в Сектор Г цената ще е 8 лв.
Пропуските ще са в продажба от 28.11.2014 г, петък, на касите на стадион "Георги Аспарухов" от 12:00 до 17:30 часа откъм улица "Тодорини кукли", а в събота пропуските ще са на разположение на феновете от 10:00 часа до края на първото полувреме на мача (около 16:45 часа).
Цените са както следва:
Сектор В - 10 лева
Сектор Б - 8 лева
За гостите в Сектор Г цената ще е 8 лв.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]