Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор Г
Турчолята стъпват по много тънък лед с този банер
- Stahlgewitter
- Контакти:
b0b1 написа:
Някой знае ли дали визират нас?
Не,вие не играете там,дишай,а чаршафа не се наемам да коментирам,нямам думи за това.

Човек може да го разбере по два начина - балкански отбори или участници в баскетбола.Принципно там не харесват нито нас, заради мача с Бешикташ, нито Москва.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Нас ни знаят колкото и вас ви знаят така че шегичката ти увисва във въздуха.
С тая заучена фраза може да се обърнеш към всеки друг български клуб, но е смешно да го насочиш към ЦСКА тоя въпрос 

А иначе боби едва ли визират нас, просто не сме имали допирни точки с тях през годините. Руснаците пък на скоро са гърбили два парцала на тея сополи ултраслан и затова предполагам че става въпрос за тях. Но ясно е, че с това си изпълнение турците преминаха всички граници.
И аз мисля, че сигурно е за руснаците, за дето дадоха ония две гърбени знамена на Партизан, но никъде не видях да са уточнили, а като се има предвид, че другите 3 агитки на парцала са от Балканите се зачудих.
Какво ме боли **** какво са опънали тия ислямчета???
Даже не подлежат на коментар... най-долната и жалка постъпка в тоя живот е да отнемеш човешки живот по този начин... !!!!!!
Моля да изтриете тая смешна снимка от тука... само ни замърсява темата!
Това е СЕКТОР Г...
Мерси.
Даже не подлежат на коментар... най-долната и жалка постъпка в тоя живот е да отнемеш човешки живот по този начин... !!!!!!
Моля да изтриете тая смешна снимка от тука... само ни замърсява темата!
Това е СЕКТОР Г...

Мерси.