Дай на РВП с ШЛ
Джаки,нека спазваме поне времевата периодизация
И моля,придържайте се към темата за Висшата лига,..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Дай на РВП с ШЛ
smoothc написа:Дай на РВП с ШЛ
Джаки,нека спазваме поне времевата периодизация![]()
И моля,придържайте се към темата за Висшата лига,..
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Времева периодизация
smoothc написа:Времева периодизация
Джаки,Ашли Йънг 2011-2012,Еден Азар 2012-2013
Рос Търнбул 2009-2013,Ван Перси 2012-2013
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Кажи, кога последно отбор, без големи заплати, постигна нещо в някое от топ първенствата?
rhaegar написа:
[offtopic]Кажи, кога последно отбор, без големи заплати, постигна нещо в някое от топ първенствата? Монпелие преди 3-4 години и Волфсбург преди малко повече (въпреки че във Волфсбург парите никак не са малко за стандартите на Бундеслигата, за отбори, които не са Байерн). Кога последно в Англия имаше изненадващ шампион? Тия филми с успехите на по-скромния отбор, който успява да да излъже грандовете и да спечели нещо, приключиха на 99% някъде около 1990-та година. Знаем кои две надпревари бяха преобразувани генерално горе-долу тогава, нали?[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта