По БТВ Любо Пенев изпържи душманите си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Пурата
Контакти:

Re: По БТВ Любо Пенев изпържи душманите си

Мнениеот Пурата » 24 ное 2014 09:47

dreben23 на 23 Ное 2014 20:28
Тъжно ми става дори като им чета глупостите! Е поне се разбра що не върви националния ни и клубен футбол- много баби, хилав футбола!

Тотално се дискредитираха едни други, а хората, които сме гледали и едно време знаят кой го можеше и кой не! :lol: Знаем кой игра европейски финали и кой не!

Слагайте по спешност Ицо Стоичков начело, че скоро ще се избият за кокала!
Ама ми става кефско, щото с Домусчиев и отрочето му е свършено- не са добре с главите, затова и футболът ни не струва пукната! :cry:

Сега ги гледам се гордеят много, че имали 7 повикани в най-пропадналия национален отбор! :mrgreen: :mrgreen:

И кой ги е повикал там да знаеш случайно?

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 24 ное 2014 10:15

Странджата на 23 Ное 2014 22:29
Не искам да обвинявам Пенев - не съм специалист по футбол. Но мисля, че някои реакции мога да разчитам.
Първо - не му прави чест на Пенев да изнася по подобен начин неща за тези, с които досега е работил, а нищо не е казал срещу тях. Излиза, че "истината" може да се сподели само когато някой те напада и ти му отговаряш по същия безумен начин - като обиждаш личността му. Не ме разбирайте,че обидените заслужават по-добри думи, но аз мога да кажа на Венци Стефанов, че като си глътнал футболна топка и се разхождаш с нея, не значи, че разбираш от футбол. Мога, защото с Венци Стефанов не ме свързват някакви професионални отношение, той не ми е шеф и не съм го търпял, докато съм получава заплата от съюза, в който той е един от шефовете. Но в същото време не бих го казал, ако разбирам от футбол, защото досега бих дал да се разбере и това, и че Стефанов не разбира. Не бих го казал и ако не искам да влизам в махленска разправия с него, пък и с другите, за които става дума.
Аз имам три въпроса - добре, Костадинов се е появявал само два пъти в нац. отбор. Ако смятам, че това води отбора ми към провал, не бих мълчал. Защо Пенев досега мълча?
Другият въпрос - ако всички други разбират повече футбол от Пенев, защо допуснаха да се стигне до тук?
И последният - от централата очакват Пенев да подаде оставка, защото не се е справил. Те колко треньора смениха - всички избрани от тях. Когато отборът не върви - сменят треньора. Когато смяната на треньорите нищо не променя, да сменят този, който ги избира и оценява. И да го сменят, ако няма достойнство да си подаде оставката. Кога ще се появи мъж, който да каже - опитах, ама не можах - явно толкова мога - до дойде друг, който може повече. Все пак Пенев нещо подобно каза - ето моят стол, който иска, да заповяда. Е вярно само каза. Но това не пречи да се постави въпросът - тези над него кога ще си подадат оставката и има ли кой да ги смени, ако не искат сами да си отидат.

+1

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 24 ное 2014 10:24

Абе Любо бе, абе специалисте... Хубаво, че казваш тези неща сега, ама те не са нови. Седя сума ти и време и си лапа хубавата заплатка, без и дума да обелиш срещу тези, същите хора, а сега когато ти издърпаха заплатката от ръчичките и плюеш, като за световно. Това е показателно що за човек си ти...
Тези едните не разбирали от футбол, другите били неграмотни, третите имали дела - ами ок - така е, но нали тези същите назначиха теб - специалиста, този който разбира от футбол да свърши работата и да ни класира за някое първенство. И когато ти ни вписа в историята с този равен с Малта, като преди това направи още няколко загуби и те уволниха, поради липса на резултати - вече си отваряш устата да плюеш тези хора, че не ставали за управленци. Ами да - не стават, ама явно и ти не ставаш за треньор. Равен с Малта? - Великан!
Всичко, което си казал е вярно, но то не оправдава твоето представяне като селекционер на националният отбор. Никак!
Правиш се на принципен, но защо тези неща не ги каза по-рано, по което време решиш ДОКАТО си селекционер, и след това ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА - тогава щеше да си принципен и голям мъж, а седя и стиска кокала/заплатата/, и чак като ти го взеха и си отвори устата - сега само се излагаш!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 ное 2014 10:30

Л. Пенев за мен с нищо не се различава от Лечков,Емо,БОБИ и другите в БФС. Значи всичко е наред когато сме на дебелата хранилка
сега са черни и некадърни. Еми ние го знаем това че са некадърни и си живеят живота на гърба на институцията
в която са се настанили и без Любо да ни го каже!
Промяна не може и да има и да махнат Боби, Лечков и Емо шефове ще станат Наско и Любо!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 24 ное 2014 11:25

Pichichi написа:Л. Пенев за мен с нищо не се различава от Лечков,Емо,БОБИ и другите в БФС. Значи всичко е наред когато сме на дебелата хранилка
сега са черни и некадърни. Еми ние го знаем това че са некадърни и си живеят живота на гърба на институцията
в която са се настанили и без Любо да ни го каже!
Промяна не може и да има и да махнат Боби, Лечков и Емо шефове ще станат Наско и Любо!

+1,Всички легенди от САЩ 94 са един дол дренки .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 24 ное 2014 12:25

Голямо падение за Пенев е подобно поведение.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 ное 2014 13:35

Аз не мисля, че е казал нещо грешно :roll: Време беше някой да го каже публично :lol: К*р за Перуката, Венци Корема, Киро Зализаняка, Фурнаджиев и цялата пасмина, узурпирала БФС :evil: Значи 10-15 пъти поред е виновен треньора, а боклуците начело - никога, така ли :?: Кой назначава треньорите :?: Колкото до последните "интелектуални" коментари - явно в момента друг е използвал общата мозъчна клетка на агитката на Левски, така че е простено :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 24 ное 2014 14:14

boabbb написа:Аз не мисля, че е казал нещо грешно :roll:

И какво въобще е казал,един бил прост,друг много дела имал,трети не го пускали по физическо в училище и т.н. все глупости,които нямат нищо общо с футболните дела на въпросните.Защо обаче не чух , това ли е причината неговия отбор да не може да победи Малта :roll: Защо под негово ръководство България успя да бие само Малта,Армения и Азербайджан в официален мач,това да каже,а не как Костадинов пише ''благодаря''.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 24 ное 2014 14:20

hd29 написа:И какво въобще е казал,един бил прост,друг много дела имал,трети не го пускали по физическо в училище и т.н. все глупости,които нямат нищо общо с футболните дела на въпросните.Защо обаче не чух , това ли е причината неговия отбор да не може да победи Малта :roll: Защо под негово ръководство България успя да бие само Малта,Армения и Азербайджан в официален мач,това да каже,а не как Костадинов пише ''благодаря''.

Защо смяташ, че отборът ни има капацитет да е нещо повече от Малта? Аматьорския спорт не е само да правиш нещото за без пари, там става въпрос малко и за отношение и подход. Футболът ни е аматьорски въпреки парите, които се перат през него (и заради които разни спънати в краката намазват заплати за нещо, дето не го могат) - по какво се отличаваме от Малта тогава? Че сме играли на 2 европейски повече от тях ли ?

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 24 ное 2014 14:37

ohoboho написа:
hd29 написа:И какво въобще е казал,един бил прост,друг много дела имал,трети не го пускали по физическо в училище и т.н. все глупости,които нямат нищо общо с футболните дела на въпросните.Защо обаче не чух , това ли е причината неговия отбор да не може да победи Малта :roll: Защо под негово ръководство България успя да бие само Малта,Армения и Азербайджан в официален мач,това да каже,а не как Костадинов пише ''благодаря''.

Защо смяташ, че отборът ни има капацитет да е нещо повече от Малта? Аматьорския спорт не е само да правиш нещото за без пари, там става въпрос малко и за отношение и подход. Футболът ни е аматьорски въпреки парите, които се перат през него (и заради които разни спънати в краката намазват заплати за нещо, дето не го могат) - по какво се отличаваме от Малта тогава? Че сме играли на 2 европейски повече от тях ли ?

Футболът ни ,че е зле,зле е но все още не сме стигнали дотам да се сравняваме с Малта.Всеки един отбор от А гр спокойно ще им вкара 4-5 гола на малтийците и е несериозно да се търси оправдание от сорта ''това е нивото на футбола ни''.Парите,които се наливат във футбола ни също са доста сериозни и е недопустимо да се примиряваме с подобно състояние на националния ни отбор.

Върни се в “Национален отбор”