Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Re: FAN?!?!?!

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 08 ное 2008 01:38

Нищо :) Поздравления за пускането на темата ! Благодаря и на момчето от Левски за поста му :) Има още истински фенове ! Късмет на Левски срещу Спартак Варна ;) Дано и ние имаме такъв срещу Миньор , защото ще ни е силно необходим ! Лека вечер момчета ! :roll:
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 08 ное 2008 01:39

Един ден едно невръстно дете хвърчеше във въздуха подхвърлено от дядо си,Ботев бе вкарал гол!Истинският Ботев,не Брокерския или Селския(Крумовски).Хората се радваха имаше много знамена и викове.След това ,това дете поотрасна и беше в 5 клас,когато от училище ги заведоха на екскурзия на хижа"Здравец" и със негов съученик се прибраха пеша до Пловдив за да идат на стадион "9 Септември" и да гледат мача Ботев(Пд.)-Левски(Сф.) .Ботев мачкаше,невероятни отигравания на Зико,поведохме на бързо с 2:0,после 3:0,Ботев за пореден път изнасяха своята лекция.Мачът завърши 3:1 за Ботев.Момчето вече е 8 клас Ботев-Цска(със Стоичков,Костадинов,Иванов,Бълъков...) 1:0,момчето вече е 11 клас Ботев-Левски(за купата)2:0 и мощен десант в Благоевград!Това момче съм аз и това е моят Ботев,който ще подкрепям до последният си дъх с всички позволени средства.През цялото това време подкрепях и отбора на Локо(Пд) за домакинските им мачове,когато не бях на гостуванията на Ботев.Единствено на дербито съм бил против Локо!Дядо ми Бог да го прости почина,но ми завеща любовта си към Ботев,завеща ми любовта си към Пловдив,накара ме да подкрепям мощно Локо,защото това също е велик пловдивски клуб,а ние"майните"трябва да се подкрепяме,независимо къде сме!Нямаше "кур за..." и други подобни словосъчетания,защото мачкахме и нямаше нужда от вулгаризми,а само от внимание да следиш играта и да й се наслаждаваш!Така играеха нашите отбори,а Левски и Цска трепереха,както казваха по-възрастните "на Ихтиман губеха с 2:0".Благодарен съм,че Ботев е моя отбор!Единственото,на което се надявам сега вече ръководство и фенове да се обединят и да върнат славата на МОЯТ БОТЕВ!На Локото пожелавам също само успехи с изключение на дербито.Хора нека бъдем човеци за да могат нашите деца да ходят по стадионите в пълна безопасност и да не слушат идиотщини,в крайна сметка бъдещето е свързано с тях!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 08 ное 2008 01:58

Каквито феновете, такива и мачовете!
На трибуните в момента господстват дебили, хулигани, олигофрени и т.н. Съответно нормалните фенове предпочитат да гледат мача я по ТВ или да го слушат по радиото вместо да рискуват живота си като отидат на стадиона, облекли фанелка на любимия си отбор.
Факт е че през последните години нищо не се прави по въпроса хулиганите да бъдат най-малкото недопускани на стадионите, като вината е при президентите на клубовете, президентите на фен-клубовете им, и естествено в меката китка на полицията ни!
Управниците ни имат и положителния пример- Англия, но пак незнайно защо не го копират поне минимално. Вместо това стадионите ни замязаха на строго охранявани затвори с разни метални съоръжения по трибуните, оградени с мрежа клетки за феновете, полицаи с кучета около терена и .н. Върви се точно в обратната посока, спрямо Англия! По тоя начин се осигуряват благоприятни условия да се размножават дебилите по стадионите, защото тези съоръжения са за тях направени! Вместо да ги изкарат от стадиона, те им строят специални ложи! Пфу!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 08 ное 2008 02:03

Ееееей само ботевисти , аз се чувствам малцинство тукаа :oops: ! Това в кръгът на майтапа. Иначе България над всичко. Та така и така само ботевци да се похваля ,че си чакам колета с оргинална тениска на Ботев Плд. :P Дано скоро пристигне ! Повече фенове като вас и ще се оправиме за по малко от 800 дни :D За първи път си лягам доволен след кореспонденция с фенове на друг отбор . Лека нощ на сички и продължавайте се така ! :arrow:
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 08 ное 2008 02:12

Браво на автора! Нямаше да пиша повече тази вечер,
но след прочетох тази интелигентна проза, не
мога да се въздържа. Аз съм от София и потомствен
левскар. Бил съм активен спортист и много известни
опоненти на спортния терен са мои приятели, незави-
симо от кой отбор са се състезавали.
На истинските привърженици на Ботев искам да им
кажа - знае те ли, че в годините на тоталитаризма,
Вашият отбор, беше наричан малкия Левски и беше
мразен от официалните власти на по-малко от
синия отбор. Знаете ли, че при Вас идваха да от-
бият военния си дълг големите български футбо-
листи и левскари, като Хр.Илиев, Д.Печаников -
Балканския лъв, Вуцов, Гунди. Може би сте видели,
чули или са ви разказвали какво преставляваше
Ботев с нападение Чико, Тумбето и ГУНДИ. Стра-
шилище за всички противници. Това трио стана и ос-
нова на националния отбор.
На привържениците на Локото ще кажа, че винаги
техния отбор е бил смятан за най-приятелски
настроен към Левски.
И ОЩЕ НЕЩО - Винаги цска са изпитвали
омраза към пловдивските отбори, защото нито
Тумбето, нито Чико, нито Бонев, въпреки огромния
физически и морален тормоз, не се продадоха и не
останаха да се състезават при тях.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 08 ное 2008 07:47

Бройте ме и мен в братството на истинските фенове!Абсолютно поддържам мненията на всички които сте писали по тая тема и едно ГОЛЯМО ПРИЗНАНИЕ за автора и :!: Ако всички фенове мислим така ще се върне радостта от играта,от футбола.Ще ходим на мачове да се наслаждаваме,като на празник-както бяха някога мачовете Ботев-Левски,а не да си избиваме комплексите натрупани в ежедневието и в семействата.Вярно,живота стана гаден в тая държава,но пък е казано "Всеки народ заслужава управниците си".А и защо трябва да си правим и футбола гаден ?Не е ли по-добре той поне да е единственото свястно нещо в шибаната държава?И ако не като игра,защото това не зависи от нас,то поне като обстановка по стадионите.Да чакаме с нетърпение края на седмицата за да си прекараме добре на стадиона.Така както рибарите чакат уикенда за да си прекарат добре на някой язовир или река.Футболът е хоби,футболът е удоволствие,футболът е любов и начин на живот.Нека да не си отнемаме сами всичките тези неща!Нека да бъдем съперници(а не врагове) на стадиона и приятели извън него,така както сме в този форум!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 08 ное 2008 09:12

Ставайки от леглото веднага надникнах в тази тема,много добре се почувствах като прочетох реакциите на съфорумците!Значи има бъдеще за футбола наречен радост и щастие,а не омраза!Има място стадоните да се напълнят с нормални фенове,а не лумпени и хулигани!
Един е Ботев!

maina

Мнениеот maina » 08 ное 2008 11:12

Аз съм може би един от малкото от новото поколение , които не мразят,а обичат!
На 19 години съм от скоро ходя по мачове редовно , като точно преди 10 години ми беше дебюта.Винаги съм си бил фен на Ботев,без изключения , никой не ме е възпитавал и учил как да подкрепям отбора си , нито ми е казвал кой е Марин Бакалов или Георги Попов , как са играли и побеждавали ... преди да гледам мачовете на ветераните , гледах малко с надсмешка прякора им "бразилци" , но след като ги видях разбрах на какво е кръстена Бразилия...
Винаги съм бил против псувните по адрес на другите отбори , не одобрявам така наречените "хулигани" , нито боищата в името на отбора , аз си обичам МОЯ БОТЕВ , ако стане по-силен още по-добре , но по честен начин,няма да допусна да бъде заличено името и марката БОТЕВ в името на успехите!
Много пъти съм бил на мачове на Локо Пд с приятели със съседи , в "Б" група като бяха, след шампионския им сезон,дори и миналия сезон бях!
Винаги са ми били симпатичен отбор , въпреки...(няма да развалям темата) и винаги ще ги предпочатим пред доста други отбори.
Като цяло в България няма фен култура , няма и фенове , щом е възможно един човек да подрепя 2 отбора , то той не е фен за мен ... а двуполюсната система в България е ужасяваща и тя унищожава футбола по мое мнение.
Когато на мача на Черноморец срещу Левски, единствените скандирания които се чуват от страна на домакините са обиди срещу противника (тоест антилевскари) , а другата част от Бургас вика за Левски , значи има нещо нередно в Бургас , за жалост така е в цяла България и дори Пловдив започва да губи от магията си ... ето заради нас ФЕНОВЕТЕ НЯМА ФУТБОЛ!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 08 ное 2008 11:26

ЕЙ МОМЧЕТА НАПЪЛНИХТЕ МИ ДУШАТА С ,РАДОСТ И ВЯРА ЧЕ ОЩЕ ИМА ЧОВЕЦИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!ПРАВ Е МАЙНАТА ЧЕ ТРЯБВА 1 ДА ОБИЧАШ ОТБОРАСИ А НЕ ДА МРАЗИМЕ ПРОТИВНИКА ,А АЗ БИХ ДОБАВИЛ И ДА ГО УВАЖАВАМЕ НАЛИ НА ТОВА БИ ТРЯБВАЛО ДА УЧИ СПОРТА ДЕЦАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 08 ное 2008 11:56

БРАВО на автора браво и на всички да се надяваме ,че това мислене ще "зарази" повечко хора ,защотото напоследък май си по-голям фен на отбора ако си счупил 5 седалки отколкото ако се интересуваш знаеш и следиш всичко ставащо с него.Положението е супер трагично. Едно време не беше чак така сега хората на стадионите са адски деградирали.Някак си ценностите са преобърнати да си поне малко умен е недостатък , но за сметка на това колкото си по ТЪП толкова по-забелязващ се си д**ба то не е само на стадионите т'ва наздраве и продължавайте с такива теми.

Върни се в “Ботев”