Доклад обвинява Тасков за 4 грешки (спестени 2 Ч. картона)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Доклад обвинява Тасков за 4 грешки (спестени 2 Ч. картона)

Мнениеот bastuna2003 » 24 ное 2014 11:09

streetbard написа:без да съм фен на Лудогорец,аз също видях ритане на Карачанаков при спряна игра и удар на Силва в лицето на Минев.И това са си червени картони.Както и постоянните псувания и нападания по рефера от скамейката на ЦСКА.Сега,трябва да се гледа обективно на нещата.Не еднозначно

Викаш не си за Лудогорец, но не видя ритането на Кайсара по Карачанаков, удара на Анисе с бутони в лицето на Тунчев при жълт картон, 20те фаула на Минев срещу Силва, бутането срешу Фелипе с лакът и спестената дузпа...
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

nov_potrebitel
Контакти:

Мнениеот nov_potrebitel » 24 ное 2014 11:10

bastuna2003 написа:
streetbard написа:без да съм фен на Лудогорец,аз също видях ритане на Карачанаков при спряна игра и удар на Силва в лицето на Минев.И това са си червени картони.Както и постоянните псувания и нападания по рефера от скамейката на ЦСКА.Сега,трябва да се гледа обективно на нещата.Не еднозначно

Викаш не си за Лудогорец, но не видя ритането на Кайсара по Карачанаков, удара на Анисе с бутони в лицето на Тунчев при жълт картон, 20те фаула на Минев срещу Силва, бутането срешу Фелипе с лакът и спестената дузпа...

Удара на Силва с лакът срещу Минев, удара без топка на Карачанаков срещу Кайсара...

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 24 ное 2014 11:11

не съм казал,че е нямало картони в тези ситуации.Имаше.Но дузпа,определно нямаше и Фелипе трябваше да получи картон за симулация

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 24 ное 2014 11:12

effect написа:А какво ще кажеш за това, че по искане на 1 отбор 2 съдии бяха сменени, а шефа на съдиите си подаде оставката?

За съдиите си прав, но за шефа на съдии си мисля, че не е напуснал само заради ЦСКА. Явно му дойде в повече натиска от ЦСКА, Лудогорец и някои други фигури в БФС. И вместо да се чуди на кой първо да угоди, човекът си подаде оставката... 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 24 ное 2014 11:29

Всички съдии в Бг са измикяри на "силните на деня". С това управление на БФС, не Малта, ами и Люксембург няма да можем да бием. Причината е само една единствена, не се създават условия да се играе футбол, нито управленските фактори, нито съдиите. Мачовете се дирижират, по-важни са резултатите, а не футбола е как тогава да се развива този спорт...е как тогава да имаме футболисти при тези аномалии???

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 24 ное 2014 11:37

streetbard написа:не съм казал,че е нямало картони в тези ситуации.Имаше.Но дузпа,определно нямаше и Фелипе трябваше да получи картон за симулация

Дузпа имаше. Много обичате да давате примери с Европа, а там Лудогорец не го жалят и тези положения им ги свирят.
Тук ги жалят и затова са изненадани от някои решения в Шампионската лига.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 ное 2014 11:38

Аз не знам за кво е целия тоя детски плач и скърцане на биберони. Нали Манджуков вече ви обяви за морални шампиони, така че да ви дават моралната титла и да се приключва с тоя рев. :mrgreen:

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 24 ное 2014 11:59

RedeviL написа:
ticha i vladislav написа:Koй е Таско Тасков?Къде е играл футбол,в кой град,в кой отбор,на кой отбор е фен?Дайте повече информация,все пак е от софийската съдийска комисия?

Това, какво значение има!? Фенските пристрастия на съдиите ни отдавна не играят роля в техните отсъждания. Друг е основният стимул, който ги подбужда да свирят в орпедлена посока.

Eх, като няма никакво значение,тогава кога ще видим на Тича в мач с Цска да ни свири съдия юноша на Черно море?
Е,като видим нещо такова/дано поне внуците ми да са живи /,тогава значи се е оправил футбола в България,феновете са станали нормални и тренъорите отдавна не вият като линейки на умряло.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 24 ное 2014 12:04

ticha i vladislav написа:
RedeviL написа:
ticha i vladislav написа:Koй е Таско Тасков?Къде е играл футбол,в кой град,в кой отбор,на кой отбор е фен?Дайте повече информация,все пак е от софийската съдийска комисия?

Това, какво значение има!? Фенските пристрастия на съдиите ни отдавна не играят роля в техните отсъждания. Друг е основният стимул, който ги подбужда да свирят в орпедлена посока.

Eх, като няма никакво значение,тогава кога ще видим на Тича в мач с Цска да ни свири съдия юноша на Черно море?
Е,като видим нещо такова,тогава значи се е оправил футбола в България,феновете са станали нормални и тренъорите отдавна не вият като линейки на умряло.

Нагъл си! Точно на Тича преди година ви свиреше г-н Йорданов! Много бързо забравяте каква сеч беше. Айде дай един пример, кога на мач Черно Море-ЦСКА съдията ви е ощетил.
Във Варна футбол не се играе от години. На този "стадион" се практикува някакъв друг спорт.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 ное 2014 12:19

Не разбирате ли, че Домуса, ако иска ще станат шампиони? Не са, като преди и това всеки го вижда, но му е най - лесно да раздаде малко пари и да е спокоен. Затова и с времето всички ще ги намразят, освен техните фенове, разбира се.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”