Все пак това е дерби, без победа бяхме като гост и трите точки са много ценни.
 Все пак това е дерби, без победа бяхме като гост и трите точки са много ценни.ВЛ | 12-ти кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 12-ти кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:2
Кой твърди, че сме играли феноменален футбол оня ден? Никъде го няма това....само Ван Гаал си живее в негов свят и казва, че щом сме били, то схемата 3-5-2 е била успешна. До 20 минута резултата трябваше да е 3:0  Все пак това е дерби, без победа бяхме като гост и трите точки са много ценни.

Все пак това е дерби, без победа бяхме като гост и трите точки са много ценни.- MASTER_COOL
- Контакти:
Бо
Усещам злобичка в този коментар 

Истината е, че има съвсем реална опасност Арсенал да не се класира в топ 4.
Ако Саутхямптън продължи с добрите игри.
Юнайтед не го мисли.
В игра рано или късно ще се завърнат всички : (Рафаел, Джоунс, Рохо, Ерера, Мата, Фалкао) и тогава ще видиш какво ще се случи на съперниците.
От тук нататък ще ставаме все по - добри и по - добри, а и вече сме на правилната позиция в класирането.

Юнайтед не го мисли.
В игра рано или късно ще се завърнат всички : (Рафаел, Джоунс, Рохо, Ерера, Мата, Фалкао) и тогава ще видиш какво ще се случи на съперниците.
От тук нататък ще ставаме все по - добри и по - добри, а и вече сме на правилната позиция в класирането.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:От тук нататък ще ставаме все по - добри и по - добри, а и вече сме на правилната позиция в класирането.
Това ми звучи като правилния футбол на Мъри
 Правилната позиция през последните 20 години винаги е била първо място
 Правилната позиция през последните 20 години винаги е била първо място 
- MASTER_COOL
- Контакти:
Е тя (правилната позиция) е съобразена с моментните реалности и трудности, които несъмнено изпитваме през последните две години.
Ще мине поне още един сезон, преди да сме конкурент №1 за титлата.
Челси е над всчики в момента. Без никакво съмнение.

Ще мине поне още един сезон, преди да сме конкурент №1 за титлата.
Челси е над всчики в момента. Без никакво съмнение.
Бях забравил, че дори с Мойзи топчетата не успяха и гол да вкарат. Не знам, голям комплекс от Юнайтед и Челси и това не се дължи на играчите, защото те се сменят, но един човек си стои!

- MASTER_COOL
- Контакти:
Бием си ги като "кучета", както Кличко наказа Пулев   и както ЦСКА гази Левски
  и както ЦСКА гази Левски  

и както ЦСКА гази Левски
  и както ЦСКА гази Левски  
Да добавя, че съставът, който бе пуснал Ван Гаал бе по-слаб и от миналата година, когато бихме с 1:0. Разликата бе само Ди Мария, а в защита имахме тинейджъри  4 от новите попълнения не бяха на разположение, както и титаните Рио, Видич и Евра. Така че, голям регрес в това отношение.
 4 от новите попълнения не бяха на разположение, както и титаните Рио, Видич и Евра. Така че, голям регрес в това отношение.

4 от новите попълнения не бяха на разположение, както и титаните Рио, Видич и Евра. Така че, голям регрес в това отношение.
 4 от новите попълнения не бяха на разположение, както и титаните Рио, Видич и Евра. Така че, голям регрес в това отношение.Re: ВЛ | 12-ти кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:2
Някой би ли заложил пари, че ще сме извън топ 4   Аз се съмнявам, че ще сме извън четворката, играта рано или късно ще се стабилизира
  Аз се съмнявам, че ще сме извън четворката, играта рано или късно ще се стабилизира   Всички правят простотия след простотия ( с изключение на Челси, де ), така че борбата за топ 4 ще е интересна докрай, за разлика от тази за титлата, която мисля, че свърши
  Всички правят простотия след простотия ( с изключение на Челси, де ), така че борбата за топ 4 ще е интересна докрай, за разлика от тази за титлата, която мисля, че свърши   За съжаление Висшата лига се превърна в крайно безинтересно първенство, от гледна точка на шампионската титла ( в последните 10-тина години имаме 2 изключения )
  За съжаление Висшата лига се превърна в крайно безинтересно първенство, от гледна точка на шампионската титла ( в последните 10-тина години имаме 2 изключения )   Надявам се, че пенсионерите от ФА са доволни, че допуснаха чаршафите, блядовете и американците да им завземат отборите
   Надявам се, че пенсионерите от ФА са доволни, че допуснаха чаршафите, блядовете и американците да им завземат отборите  

Аз се съмнявам, че ще сме извън четворката, играта рано или късно ще се стабилизира
  Аз се съмнявам, че ще сме извън четворката, играта рано или късно ще се стабилизира   Всички правят простотия след простотия ( с изключение на Челси, де ), така че борбата за топ 4 ще е интересна докрай, за разлика от тази за титлата, която мисля, че свърши
  Всички правят простотия след простотия ( с изключение на Челси, де ), така че борбата за топ 4 ще е интересна докрай, за разлика от тази за титлата, която мисля, че свърши   За съжаление Висшата лига се превърна в крайно безинтересно първенство, от гледна точка на шампионската титла ( в последните 10-тина години имаме 2 изключения )
  За съжаление Висшата лига се превърна в крайно безинтересно първенство, от гледна точка на шампионската титла ( в последните 10-тина години имаме 2 изключения )   Надявам се, че пенсионерите от ФА са доволни, че допуснаха чаршафите, блядовете и американците да им завземат отборите
   Надявам се, че пенсионерите от ФА са доволни, че допуснаха чаршафите, блядовете и американците да им завземат отборите  
Леевски, оле   

- JackPackage
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Бо
Юнайтед не го мисли.
Мата и Ерера и сега "са се върнали", ама търкат... Джоунс, Рохо и Рафаел са мега класата та
 С нищо не отстъпват (в моментна форма) на младоците ви в центъра
  С нищо не отстъпват (в моментна форма) на младоците ви в центъра   
 Дефакто единствено Фалкао може да ви направи малко по-силен отбор, но с тези контузии, докато намери форма, докато се адаптира към стила на игра и постоянните смени на схемите на ЛВГ

Миналия ден ако не беше упорството на идиотите от Арсенал да бият само в Де Хеа, можеше да стане грозно още до почивката...
Иначе при първия ви гол има фал на Косата, ама това не оправдава недъгавостта на топчетата

Идиотите имат 15 мин до края и играят с един защитник след центъра...и то Монреала

Единствено факта че другите ви съперници за топ 4 са много зле ще класира и двата отбора в ШЛ накрая, ама за по-нагоре от 3-то място едва ли може някой да мечтае

Някои като светците може да намаже много от гостуване на Юнайтед с 3-5-2

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Тази година Висшата лига е много слаба. Сега сме 4-ти с 19 точки, а миналия сезон с 21 сме били на 6-то място. Срамота, ако Челси не съберат поне 95 точки с толкова ботове в първенството