Тото мач. Жалко за Ботев и феновете му.
Минаха през чистилището, за да се нахендрят като държанка на пудуенци. Още от миналата година си пролича трябва ли им реанимиране Ботев е насреща.
Време ли е Вуцов да си тръгва? АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Време ли е Вуцов да си тръгва ?
Raoul_Duke написа:Себастиан Фетел написа:1912plovdiv написа:Себастиан Фетел написа:Дано остане още дълго овчата глава. Няма да има на кой да се подиграваме иначе.
Тия пък селяни не видели 6 г. победа над Пловдив къде се бутат![]()
Вили , Мили, Били ... кой не ни е бил треньор - той не ги е еб@л
Яко ли е да играете в Пловдив само на гостувания?
На този въпрос могат да отговорят само черно-белите въглищари от Столипиново, начело с кебапчията и Диан Колев-Селския
Циганите от изгрев бойс не са черно-бели. Там са само жълти мюсюлмани.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- Raoul_Duke
На теб само подписа като ти видят и веднага става ясно кой е циганина. Кич, чалга, скара и гюбеци...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Raoul_Duke написа:На теб само подписа като ти видят и веднага става ясно кой е циганина. Кич, чалга, скара и гюбеци...
Най-комплексираният потребител тук

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Re: Време ли е Вуцов да си тръгва? АНКЕТА
СЛАГАМ КЛЮЧ НА ТЕМАТА С ТОВА ! ВУЦАТА ВЪН ... ЧАКАМЕ ГО НА ТРИБУНИТЕ СРЕД НАС .. ЩЕ Е ТАРТОР ! Жалко за истинските мачове на отбора , на етап сме да събираме пари . Ай канари !!! И успех на всички абонати и най вече събирайте капачки . 

Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
- Bojko Berojko
- Контакти:
Вуцана е идеален за Вас. Какво му трябва на човек повече. Луд е ,луд на шарено се радва,а папагалите са доста пъстри,нали?

- Agnostic front 1912
- Контакти:
Мучащите ги реанимираме,ако не ме лъже паметта за 3-ти път!Вили не издържа теста/само той си знае защо/ и трябва да си ходи!Колкото до комплексираната сган от лаЛута, ясни са на всички със селския си манталитет,добавям и циганската им злоба!
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
Ако Вили не ни класира в първата шестица, е по-добре да си ходи.
Почти съм убеден обаче, че вчерашният мач беше нагласен. Дано поне парите да отидат за стадиона....
Почти съм убеден обаче, че вчерашният мач беше нагласен. Дано поне парите да отидат за стадиона....
-
- Контакти:
Дали да си ходи Вуцув? Всеки човек и във всяка област има "таван", който колкото да иска и колкото да учи, не може да прескочи. Вчера, в Коматево, последния който разбра какво става на терена бе Вуцов. Дали, защото е достигнал своя "таван" или защото тези над него, с част от тези под него, бяха решили друго - Не знам! Ако, на Вуцов наистина това му е тавана естествено, че трябва да си тръгне. Някои факти ще ме подкрепят - 2 загуби от "Левски" по една от ЦСКА и "Лудогорец", значи няма капацитет да се пребори с имената в българския футбол. И все пак, тази "игра", която наблюдавахме вчера бе толкова далеч от истината, че не мога да повярвам, че е назначена от треньора на отбора. Няма да давам квалификации и да повтарям един или друг момент от мача, а само ще кажа, че нито един футболист не се опита дори за минута да защити името си и името на отбора. Такова нещо е невъзможно треньор да постави като задача пред футболистите си.
-
- Контакти:
Дали да си ходи Вуцов? Всеки човек и във всяка област има "таван", който колкото да иска и колкото да учи, не може да прескочи. Вчера, в Коматево, последния който разбра какво става на терена бе Вуцов. Дали, защото е достигнал своя "таван" или защото тези над него, с част от тези под него, бяха решили друго - Не знам! Ако, на Вуцов наистина това му е тавана естествено, че трябва да си тръгне. Някои факти ще ме подкрепят - 2 загуби от "Левски" по една от ЦСКА и "Лудогорец", значи няма капацитет да се пребори с имената в българския футбол. И все пак, тази "игра", която наблюдавахме вчера бе толкова далеч от истината, че не мога да повярвам, че е назначена от треньора на отбора. Няма да давам квалификации и да повтарям един или друг момент от мача, а само ще кажа, че нито един футболист не се опита дори за минута да защити името си и името на отбора. Такова нещо е невъзможно треньор да постави като задача пред футболистите си.