XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот sin4ec » 23 ное 2014 20:46

il4o_iliew написа:Вие май не разбирате. Няма значение дали ще сте шампиони. Ако я карате така ЦСКА ще фалира. Не може да харчите повече, отколкото печелите. Делата ви ще се акумулират и накрая ще ви пратят в А окръжна. Чак тогава ще се чукнете по главата и ще се сетите, че паразити като Стойчо и еднодневки като Жоакин не ви трябват. Щом не произвеждате играчи, които да прославят клуба ви и България, полза от вас няма. Нито някаква стойност можете да претендирате, че имате нито идентичност. Просто едно изкуствено отборче на апаратно дишане. Такова, като Лудогорец, който обаче поне гради някакво име. Вие обратно го петните. И като разбирам как разсъждавате, със сигурност се поели пътя към бездната на фалита. Въпрос на време.

Просто клуба ви в момента е една жалка картинка. Язък, че заслепени от първото място, не го виждате.

Напротив. Те го виждат. И титлата не им трябва, няма как да я осребрят. Но това не значи, ще трябва да ви я подарят, щото сте кауза...на тях им е трудно, но ние ще ви изгермечим и насред Разград. И като хлъцнете с два хикса срещу ЧМ и Марек, ще ви гледаме сеира как падате на центъра, а ви дават дузпа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 ное 2014 20:52

Някъде в коментара да съм споменал Лудогорец? Какъв е смисъла да ги споменаваш? Прочете ли въобще какво написах? Боли ме фара кой ще стане шампион. Скоро време професионален футбол няма да има в България, заради такива като Томов. Голямо важно кой ще стане първи в жалкото ни купено първенство, наречено А група.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

nov_potrebitel
Контакти:

Мнениеот nov_potrebitel » 23 ное 2014 20:52

COVINI написа:Такива мачове се решават от малките моменти и отделните ситуации по терена.И двата червени картони си бяха реални,въпреки че съм убеден че играчите не са искали да наранят съперника си.Спомнете си как на Базел беше показан червен,но тогава никой не рева че не е реален.Положението на Кейсара трябва да влезе в учебниците,за такова нещо в Англия гонят директно,без значение дали е ритната топката или падналия играч.Този път Стойчо излезе да се надиграва и да победи зелените,но все още ЦСКА остъпва малко в игрово отношение и сработеност на състава.Все пак отават още два мача които ще покажат кой има повече сили и класа за титлата.

При 1:0 и с човек повече върна отбора, това означава ли, че е излязъл да се надиграва?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 ное 2014 21:00

il4o_iliew написа:Някъде в коментара да съм споменал Лудогорец? Какъв е смисъла да ги споменаваш? Прочете ли въобще какво написах? Боли ме фара кой ще стане шампион. Скоро време професионален футбол няма да има в България, заради такива като Томов. Голямо важно кой ще стане първи в жалкото ни купено първенство, наречено А група.

Аре пак Томов виновен. :lol: Как пък точно той? Единствения футболен президент, който се движи без охрана. :lol:

nov_potrebitel
Контакти:

Мнениеот nov_potrebitel » 23 ное 2014 21:16

draki75 написа:Не ви ли писна бе , "извънземните" , "галактическите" , да не забравя "Моооооооциииии , Моооооооциииии " , НЯМАХА ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ !!!!! Да не забравя , Станкоооо , за майката си знаеш , помияр !

Аз не видях голово положение за нито един от двата отбора, впрочем най-чистото беше на Мисиджан в началото на мача.

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 24 ное 2014 00:13

Тоя Илчо е толям просто ! Искрено ме разсмива с коментарите си ,като изключа 1 нещо за което наистина е прав ,но няма да напиша кое е то ,защото ме мързи,защот е късно и защото темата е дълга и широка.
Смешно е и изказването на последния потребител ,че казва че не сме имали положения-на прима виста се сещам за 3,но като цяло не смятам че сме ги надиграли кой знае колко ,че да имаме претенции ,че сме ги смачкали(както Левски ни смачка нас преди месец :) ,според някои от болните им фенове),смятам че може би Х е най-реалния резултат.Е щеше да е хубаво да влезне 1 положение и да ги бием ,но каквото такова в крайна сметка.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 ное 2014 08:33

Хубав мач, колкото и да го отричат феновете на други отбори. Това, че не е имало много чисти положения не значи, че не се играл хубав футбол. Да, сблъсъците преобладаваха, но в повечето случаи бяха предизвикани от футболисти на... Лудогорец. Големият, великият, неповторимият, извънземният Лудогорец не излезе да се надиграва със слабия ЦСКА да рита червените футболисти.
ЦСКА не победи поради 3 причини:
1. Спестения нарисуван червен картон на Кайсара.
2. Двете груби грешки на Попов (че не си покри човека при фаула, от който стана гола за Лудогорец) и на Маркиньос (че направи такова безумно влизане в центъра на терена без никаква опасност за нашата врата).
3. Моци! Цял мач държеше отбраната на "зелените" пресече адски много пасове, винаги беше там, където е нужно. Второто полувреме, когато Минев беше усукан не един път от Тони Силва, Моци беше този, който винаги спираше пробивите по един или друг начин. Неприятен ми е като човек, но не мога да отрека качествата му, като футболист. Неслучайно бях написал, че ако Моци не играе в този мач, то ЦСКА има мноооого голям шанс за победа.

Днес чета, че Тасков е обвинен за 4 груби грешки, като и 4-те са във вреда на ЦСКА... Мисля, че е ясно вече какво е било съдийството.

Много е рано да се говори за титла, от който и да е от двата лагера. Има страшно много мачове до края, много точки за печелене и губене.
Този път обаче ЦСКА игра за победата от първата до последната минута. Лично аз очаквах второто полувреме при числено равенство да ни натиснат, но не би. Участникът в ШЛ бавеше по всякакъв начин играта, мина може би 3-4 пъти центъра и от самолет се виждаше, че е доволен на хикс.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 24 ное 2014 09:03

dreben23 написа:Гледахте "Непобедимите" 4! :lol:

Това не беше мач, а корида-бикът беше Таско Тасков! :) Само не се разбра по червеното ли си пада като нормалните бикове повече или по зеленото, но дузпа недейте чака! :mrgreen:

цСКА (понеже така го пишат големите), разкри каузата на сто процента, но няма кой да свири една проклета дузпа, да смее ли човек, да плаче ли! :lol: :mrgreen: Остаряхме и дузпа не видяхме, предлагам да я премахнат като футболен компонент от съдийските правилници и комисии, за да не се надяваме напразно. :lol:

Гледайте само как ще свирят дузпа срещу Лудогорец и в следващия им мач в Шампионската лига! :)

От дузпи няма сми, щото Владо си ги лови ;)
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comm ... jna-306324
Това мисля изчерпва темата...нашите също не бяха цвете!
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 ное 2014 12:25

il4o_iliew написа:Някъде в коментара да съм споменал Лудогорец? Какъв е смисъла да ги споменаваш? Прочете ли въобще какво написах? Боли ме фара кой ще стане шампион. Скоро време професионален футбол няма да има в България, заради такива като Томов. Голямо важно кой ще стане първи в жалкото ни купено първенство, наречено А група.

Значи Томов е виновен за нивото на футбола в България :shock: ... :lol: Айде оди се пери :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1

Мнениеот dreben23 » 24 ное 2014 13:05

ЦСКА не победи, щото не се свири дузпа, а не щото не сме имали положения, дори при положението на Платини не се вижда много добре, но има някакво посягане на вратаря, ама от нито едно повторение не се разбра има ли съприкосновение. Ако има, това е дузпичка и нов червен картон, не стана ясно и какво се случва при положението на Буш-топката беше в него, а това автоматично му дава предимство- има бутане от противник, падане и за някои отбори биха свирили и там дузпа, но не и за ЦСКА. И на мен ми се видя, че там няма, но може и да има! :lol: Дори сините са съвсем наясно, а за зелените да не говорим, че ситуацията с Фелипе е най-малко дузпа и втори жълт картон! :lol: Истината е, че ЦСКА печелеше тоя мач, но само съдиите във футбола свирят дузпите, ние можем да си ги свирим и сами, но прекалено шум ще се вдигне! :mrgreen:

Накрая ще кажа нещо на публиката на моя отбор- само малоумници могат да хвърлят камъни на футболен мач, деяние, с което се вреди изцяло на любимия отбор, който е на първо място при това и се нуждае от всяка една точка, за да изпълни целта си- детрониране на шампиони! Ами сега ще ни накажат с домакинство или мач при закрити врати и застрашаваме сериозно точковата си преднина. Не стига, че другите не ни мислят доброто, ами и ние го правим! :mrgreen:

Защо по дяволите ги правите тея неща, дори когато отборът ни върви добре? :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”