ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски
Имаше един саийт със статистика за всеки отбор- жълти, червени картони и т.н. Някой може ли да помогне че не ги намирам, мерси предварително 

violator написа:Преди малко повече от 2 седмици играхте с Левски и ви напълниха кошницата. 3:0 беше най-малкото с което се отървахте, та не виждам какъв е този оптимизъм сега.
Що пък не?То не се знае дали въобще ще играем с вас.На Тича доста трудно ще ви бъде.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Sagittarius написа:Брестник без 3-ма щеше да смачка Левски.Това което изравнява силите е,че Левски ще е с 14 човека на терена.
Само как ги разбираш нещата.........
Levski4Ever написа:Леле мале..кат ви бихме 3:0 не се ли осъзнахте, или като напраихте хикс с чорбата ви пораснаха крилца? Чак тоя ми говори за някаква атмосфера на стадиончето им, дето щяла да уплаши играчите ни![]()
Та най-малкото е, че няма да се чуете от нашта публика. Другото е, че играчите ни пред какви ли публики не са играли, и точно от вашта ще се уплашат...
Смешници
Колко мача имаме без загуба на Тича,знаеш ли?Не казвам че не може да загубим от вас,но поне като сме домакини ИМАМЕ ПРАВО ДА МЕЧТАЕМ ЗА ПОБЕДА.
Само Черно море.
- Levski4Ever
- Контакти:
garfild8 написа:Levski4Ever написа:Леле мале..кат ви бихме 3:0 не се ли осъзнахте, или като напраихте хикс с чорбата ви пораснаха крилца? Чак тоя ми говори за някаква атмосфера на стадиончето им, дето щяла да уплаши играчите ни![]()
Та най-малкото е, че няма да се чуете от нашта публика. Другото е, че играчите ни пред какви ли публики не са играли, и точно от вашта ще се уплашат...
Смешници
Колко мача имаме без загуба на Тича,знаеш ли?Не казвам че не може да загубим от вас,но поне като сме домакини ИМАМЕ ПРАВО ДА МЕЧТАЕМ ЗА ПОБЕДА.Нещастници.
Вие не мечтаете, вие ни го натяквате, едва ли не, че ще ни разбиете. По-спокойно.

Cherno More написа:Имаше един саийт със статистика за всеки отбор- жълти, червени картони и т.н. Някой може ли да помогне че не ги намирам, мерси предварително
за лакът картон не се дава , ако тва те интересува

иначе сини птички синоптички , надъхваме се нещо лошо има ли , докато не биете Брестник резултата ви с нас е 0 на 0 .
Много ви обичам като се напрягате
Взех да се нервя на последните ви два-три поста.
Levski4Ever написа:garfild8 написа:Levski4Ever написа:Леле мале..кат ви бихме 3:0 не се ли осъзнахте, или като напраихте хикс с чорбата ви пораснаха крилца? Чак тоя ми говори за някаква атмосфера на стадиончето им, дето щяла да уплаши играчите ни![]()
Смешници
Колко мача имаме без загуба на Тича,знаеш ли?Не казвам че не може да загубим от вас,но поне като сме домакини ИМАМЕ ПРАВО ДА МЕЧТАЕМ ЗА ПОБЕДА.Нещастници.
Вие не мечтаете, вие ни го натяквате, едва ли не, че ще ни разбиете. По-спокойно.
Само Черно море.
garfild8 написа:violator написа:Преди малко повече от 2 седмици играхте с Левски и ви напълниха кошницата. 3:0 беше най-малкото с което се отървахте, та не виждам какъв е този оптимизъм сега.
Евентуален мач Черно море-Левски ще се играе на стадион Тича.Разберете го всички левскари и не се правете на изумени,ясен ли съм?На Тича сме в състояние да обърнем всеки,така че не се заяждайте сини измислени фенчета.
Не, не мога да го разбера това с "обръщането на всеки отбор на вашия стадион".

И не съм левскар ако това има значение за протокола.

Violator,ще ти го кажа по друг начин.На Тича сме малко по-силни.
Само Черно море.
- Sagittarius
[offtopic][offtopic]Черно море с трофей при децата
Детският тим на „Черно море“ спечели градския турнир по футбол на стадион „Спартак“. В него участваха четири местни тима с футболисти, родени през 1998 г. На финала възпитаниците на Калоян Георгиев надиграха „Спартак“ с 9:1,
Знам,че тази новина ще повдигне моряшкия дух още повече
[/offtopic][/offtopic]
Детският тим на „Черно море“ спечели градския турнир по футбол на стадион „Спартак“. В него участваха четири местни тима с футболисти, родени през 1998 г. На финала възпитаниците на Калоян Георгиев надиграха „Спартак“ с 9:1,

Знам,че тази новина ще повдигне моряшкия дух още повече

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...