ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот San-Jose » 08 дек 2009 11:55

petkata написа:Този път ще ги смачкаме морето, сигурен съм.

Беим ви, няма кой да мачкате, първо бийте Брестник, където нищо не ви е сигурно и после говорете за 1/8 финала, да няма в сряда ''Гонзо вън'' :mrgreen:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 дек 2009 11:56

Ч.Море да искат съдий от чужбина :idea: :!: Иначе, софиянци си идват със софийските съдии,както обикновено и ще се мъчим да играем пак срещу 14 човека :!:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 дек 2009 11:57

eighteen написа:Мен ме кефи и заглавието на темата :) Какво велико има в жребий между Тича и Левски? Два слаби,тази година отбори! Нещо май или адреналина на автора му е в повече или..... не знам! :?: :?:

Адреналина ,кво друго.Е и да не забравяме омразата му към Левски.Той е един от най-яростните анти Левски във форума. ;)

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 08 дек 2009 11:57

cocain4 написа:Момчета личи ви селския манталитет отдалече :lol: и не се канете толкова защото после ще ви е тъпо :lol: купата е синя ;)

Голям срам ще падне , ако играем с Брестник все пак Левски е евроколос ,прославил страната ни из Европата и не е тъпо да паднеш от тях нали градски жуууу тем

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 11:59

Жребия е велик,защото нашата цел е Купата на България.Велико е,че приемаме точно когото трябва и когато трябва.Фаворит ни идва гост,останалите играят помежду си :mrgreen: .Е,не е ли велико,още повече,че точно това си пожелавахме вчера 8-) .Айде,дерзайте.Междудругото мисля,че в стила на Левски е да отпаднат от Брестник само и само,за да се спасят от резил на Тича,където ще ги смачкаме.Батков така отпадна от Пирин на 1/2 финал от страх,че трябва да полегне на Литекс на финала,за да върне версията за 1:2 в Ловеч преди това за А група.Ще паднат от Брестник от страх,че ще ги разбием във Варна :!:Задължително съдии от чужбина,ама задъжлително.Видяхте как се свири в Сливен,където им спестиха 3 ЧК за удари без топка,още днес трябва да се поиска чужд съдия и събота да ги смажем като преди 4 години

ПС:Прави сте,аз съм анти-Левски и анти-ЦСКА.Нормално е.Пожелавам успех на Литекс и също да искат чужд арбитър.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
MuFFy
Контакти:

Мнениеот MuFFy » 08 дек 2009 11:59

наистина чудесен жребий ;)колкото и да сме изморени се надявам левски да отнесе морето в събота :) :) иначе всички левскари от региона ще сме там и ще подкрепяме най-великия отбов ЛЕВСКИ :!: :!: :!: :!:
лесно запалим търси своята трудно загастваща принцеса!!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 08 дек 2009 12:01

Големи психоаналитици, психолози и психиатри гледам са се събрали и като правят едни умопомрачителни заключения, и здрав човек ще вземе да се чуди за какво по точно става въпрос?! Преди мача Левски - Черно море тази есен, пак някакви превъзбудени фенчета от Варна изписаха тонове с глупости и помия, а след мача ги нямаше никакви! Какво да ви кажа драги? Не знам какво ви кара да си мислите, че в момента сте някакъв супер отбор? Вчера с голямо съдийско подпиране успяхте да стигнете до едвам 1:2 срещу 9 от Монтана! А без Миро Манолов въобще не ви виждам! Така, че се успокойте малко - това е просто един мач! И нека по-добрия да победи! И никой не е искал отлагане! И какво значение има мача в Рим? От него ли зависи кой ще продължи за четвъртфинал за КБ?! Вземете се в ръце и не се изказвайте като някакви жалки нацистчета!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 12:04

Мача тази есен няма нищо общо с Купата....защото това е Варна и стадион Тича.Надявам се да създадем адската атмосфера,онази която ги шокира преди 4 лета и докара дотам да получат едни такива случайнички 3 гола във вратата си :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 дек 2009 12:06

Ръководството на Ч.Море дали ще се сети да иска съдии от чужбина :?: :roll:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 дек 2009 12:07

Sole написа:Ръководството на Ч.Море дали ще се сети да иска съдии от чужбина :?: :roll:

Със съдии от чужбина шансовете ви стават минимални

Върни се в “Черно море”