ВЛ | 12-ти кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 12-ти кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:2

Мнениеот MuFc1878 » 23 ное 2014 14:13

Усети се липсата на Блинд, който си беше залепен за централните защитници и разиграваше топката. Сега Фелата и Карик са нейде напред и гледахме първите 20/30 минути разиграване с Де Хеа и боцене на топката далеч от вратата. Трябва да се върне Ерера в стартовия състав, както и Мата!

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 23 ное 2014 15:16

Rofles написа:Има време, нещо много бързо взе да го уволняваш ? Пак казвам... АМАН от глезльовци ! В момента Ван Гаал си гради собствен отбор, играта може да не е най-блестящата, но първо ни трябват точки, а след това играта ще дойде. За момента ни трябват само и единствено победи и трупане на точки ! Много сте се научили значи. Разбери, че САФ го няма вече и не ни ръководи той. Ван Гаал гради нещо съвсем ново и аз съм абсолютно зад него ! Научете се да подкрепяте отбора, когато е в криза, когато е на върха е лесно. Аман от глезльовци, честно !

Естествено че подкрепяме отбора!Никога не съм и няма да си снема подкрепата от Юнайтед!
Ван Гал до момента не е показал че гради , напротив!Всички победи и всички равенства до момента са биле изстрадани и с огромна доза тръпнене и късмет!
И това не е глезотия , това е истината и това са фактите.
Няма нищо необичайно от един слаб старт,от едни загубени точки , от няколко слаби представяния срещу слаби отбори и т.н. - но тези неща взеха да се превръщат в лицето на отбора , и никой нищо не прави по-въпроса!Колко безидейни мача трябва да минат за да разбере спеца,че Мата и Ерера не трябва да са на пейката!?Колко изтръпнали хиксове трябва да се постигнат,за да разбере че 3-5-2 не е правилната схема и не само за МЮ , а за Висшата лига въобще?
Признаваме многобройните контузии , признаваме крещящата нужда от смени в ротацията на отбраната , признаваме че е нов отбор и се изисква време и най-вече подкрепяме отбора , но си е направо кощунство с играчи като Руни и Ди Мария да играеш по този начин в атака(то нямаше и атака снощи) и играчи като Мата да търкат пейката!
Не подкрепям Ван Гал само и единствено заради ината му и отказа да признае че греши с тактиката и стила който налага!
Защитата според мен почти я налучкахме и от тук нататък само по-добре ще става!Но промени в атака трябва да има спешно и още за следващия мач!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 ное 2014 15:25

Несъмнено влияние оказват и целия отбор контузени.

И ДА,и НЕ!
Всъщност...по-скоро НЕ.За цялостната широчина и баланс в отбора-ДА,но да ги класифицираме като основен виновник за колебливите игри на Юнайтед...мисля,че ще е прекалено егоистично.Никой не е виновен на Ван Гаал,че държи креативните си играчи резерви,а пуска вечно Ван Перси,Блинд и до-скоро Янузай титуляри.
Добре,че се усети навреме да затвърди Фелайни като доминатор в центъра,защото ако не беше той и неговото желание/физическа мощ/присъствие в последните няколко мача...нещата щяха да бъдат коренно различни.
Рафаел-Валения-Ерера-Фелайни-Ди Мария-Рууни-Фалкао-само това чакам да видя!
За другите...който и да избере Ван Гаал...все ми е тая. Е,ако са Пади и Блекет ще е най-добре :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 ное 2014 15:47

smoothc написа:
Несъмнено влияние оказват и целия отбор контузени.

И ДА,и НЕ!
Всъщност...по-скоро НЕ.За цялостната широчина и баланс в отбора-ДА,но да ги класифицираме като основен виновник за колебливите игри на Юнайтед...мисля,че ще е прекалено егоистично.Никой не е виновен на Ван Гаал,че държи креативните си играчи резерви,а пуска вечно Ван Перси,Блинд и до-скоро Янузай титуляри.
Добре,че се усети навреме да затвърди Фелайни като доминатор в центъра,защото ако не беше той и неговото желание/физическа мощ/присъствие в последните няколко мача...нещата щяха да бъдат коренно различни.
Рафаел-Валения-Ерера-Фелайни-Ди Мария-Рууни-Фалкао-само това чакам да видя!
За другите...който и да избере Ван Гаал...все ми е тая. Е,ако са Пади и Блекет ще е най-добре :)

Алекс, с какво точно Блинд не ти харесва ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 ное 2014 16:38

Не съм казал,че не ми харесва,първо и второ,...играта му е доста хаотична и то в една от най-невралгичните зони на терена.
В тази зона се изисква повече спокойствие и концентрация,нещо което изобщо не наблюдавам при него или по-точно не в такива мащаби каквито трябва да бъдат.Това прекалено лансиране на холандския контингент,наистина започна да ме дразни и дори започнах да се чудя,..какво трябва да се случи,че Ван Гаал да остави един от тях на резервната скамейка.Съжалявам за контузията на Блинд,но...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 ное 2014 16:44

Апропо,нека да приветстваме Binevout с добре дошъл,във форума на Манчестър Юнайтед!
Прочетох коментарите и така да се каже анализа на събитията в клуба,...и честно да си призная,аз също подкрепям част изведените тези!
Като обобщаващ извод бих характеризирал "художествено" ситуацията така:Забавен каданс!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 ное 2014 08:27

Прогноза : 1:3 или 2:4
Сигурен съм, че няма да го загубим.
Арсенал са ни абонати.

:lol:
Дотук всичките ми прогнози излизат, с изключение на мача с УБА.

Сега сериозно:
Изключително важна победа, която ни поставя в много силна позиция за топ 4.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 ное 2014 10:10

Трагедия :lol: Боби Дебелото вика " Юнайтед се съвзеха второто и обърнаха развоя на мача" :mrgreen: А първия ви точен удар беше втория гол на Рууни в 85-тата минута ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 ное 2014 10:14

Бояне, трябва да започнем да ви бием с набор 2000, защото явно боят ви е малко последните 7/8 години :lol:

Юнайтед могат да си запишат заслуга в този мач в само това, че Фейлани бутна Гибс при автогола. А капитана им не знае, колко е свършил мача и поздравява защитата за чистата мрежа, идиоти!

Това ми е любимото :mrgreen:

Най-слабата защита на Юнайтед резултат 2:1 за тях , най-слабата защита на Арсенал 8:2 за тях . С този сляп оптимизъм след всеки мач стигаме до това дередже.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 ное 2014 10:27

Както и да е :roll: Можете и да мислите, че в момента играете някакъв футбол, но идните мачове, според мен, ще покажат друго. Факт е, че късмета ви покри много здраво в събота, а и факт е също, че от септември няма сантиметър напредък в тактическо отношение. Играта във всички линии първото полувреме беше трагична, при добро развитие на нещата, отивахте на 2-3 ... По отношение на качването накрая - дали ще паднеш с 2,3 или 4 - разликата не е толкова голяма ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”