Бранеков ще отсъства по-дълго време

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Бранеков ще отсъства по-дълго време

Мнениеот Pride » 22 ное 2014 18:41

Старши треньорът на Локомотив София Димитър Васев заяви след победата над Хасково, че силният човек в отбора е колективът.

„Спечелихме важни три точки в опита ни да останем в игра. Бях сигурен, че мачът няма да бъде лесен, а и теренът ни затрудни. Доволен съм от желанието, до края търсихме положенията“, сподели Васев.

„Бранеков ще отсъства по-дълго време. Предстои му оперативно почистване на ахилеса. Лошото е, че ще отсъства за важната серия от три мача, които ще решат съдбата ни. Генов беше болен и с висока темперантура и затова не игра. Хубаво е, че създаваме положения, но се знае, че нямаме много опции в атака, след като и Преслав Йорданов е контузен“, добави наставникът на „столичните железничари“.

„Имаше агресия, имаше скорост, ударихме греди, Шехуди е борбен футболист, а най-хубавото е, че започна и да вкарва. „Силният човек“ в отбора ни е колективът“, каза още Димитър Васев.

http://lokosofia.gong.bg/bg-football/a- ... -ni-306150

Жалко. Бранеков е много важен за отбора, но е логичен избора му след като Гигов само лъже. Най-важен е Васев, който направи колектива.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Бранеков ще отсъства по-дълго време

Мнениеот wannabe » 22 ное 2014 19:04

Същите циркове като при Коко... Хасково вкарват обръщалки... интрига... и накрая се чудим как да не вкараме 3 гол, че е на точен резултат. Това на нас съсипваше, на вас удовлетворение носи ли ви?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 22 ное 2014 19:31

Не си гледал мача и дрънкаш глупости.
Хасково поведе след грешка на Хаджиев и може би най-красивия гол в А група до момента. ;)
Ударихме 3 греди и изтървахме още положения.Но браво на Хасково играха футбол.

Пожелавам бързо възстановяване на капитана и дано не го похарчат зимата.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 22 ное 2014 20:55

favaca8888 написа:Не си гледал мача и дрънкаш глупости.
Хасково поведе след грешка на Хаджиев и може би най-красивия гол в А група до момента. ;)
Ударихме 3 греди и изтървахме още положения.Но браво на Хасково играха футбол.

Пожелавам бързо възстановяване на капитана и дано не го похарчат зимата.

Кво си затваряш очите? Явно си заслужавате съдбата.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 23 ное 2014 07:30

^ И аз ще те запитам - гледал си мача?

Можеше да бием с разлика с трите греди и прочее, но поне бихме. Брутална грешка при гола за Хасково, след който обаче играчите реагираха като ужилени, натиснаха брутално и моментално го върнаха. Второто полувреме започна с втори гол за нас и много пропуски. Мач като мач.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 23 ное 2014 09:53

парци написа:^ И аз ще те запитам - гледал си мача?

Можеше да бием с разлика с трите греди и прочее, но поне бихме. Брутална грешка при гола за Хасково, след който обаче играчите реагираха като ужилени, натиснаха брутално и моментално го върнаха. Второто полувреме започна с втори гол за нас и много пропуски. Мач като мач.

Имам чувствтото че говорим на различни езици. Аз ви казвам 1... вие друго... При Тото Динев ставаше абсолютно същото. Интрига :lol: Защо трябва да го гледам? Този тип мачове, не само че съм гледал ами и съм присъствал. Както съм бил и на мача с ялтата кочина, когато се прекъсна. Вие си знаете - уж сте срещу Гигов, а заради победата си затворихте очите - менталита БГ.
88 години СЛАВА

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 23 ное 2014 12:34

Бе къф си ти бе, я у лево ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 23 ное 2014 13:08

Като неутрален ви казвам, че се самозатривате... Ръководството ви няма да се промени. Промяната трябва да дойде от вас.
Показателно е колко хора ваши си взимат карти за стадиона ви в последно време - 100? 200? 300? Каква е тенденцията - разтеж, спад? Аз съм много склонен да се хвана на бас, че от година на година ви намалява посещаемостта. Ако продължавате с този темп на самоунищожение, ще изчезнете до 5 години макс.
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 23 ное 2014 13:12

Като цяло не се заяждам, не сте ми дразнител... триите оправяйте се...
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 ное 2014 13:13

Не Бранеков, а безпаричието на Гигов е проблема според мен
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Локо София”